Пред финал са преговорите за коалиционно споразумение

Срещите се провеждат като паралелни дискусии се излъчват онлайн
27 ное 2021 08:32, Петя Славова
99
Пред финал са преговорите за коалиционно споразумение
Снимка: БГНЕС

Преговорите за изработване на коалиционно споразумение за бъдещо управление са пред своя финал. Във фокуса на вниманието на бъдещите коалиционни партньори днес са темите "Финанси" и "Международни отношения".

Разговорите се водят от лидерите на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков и Асен Василев и в тях участват експерти от "БСП за България", "Има такъв народ" и "Демократична България", предаде БТА.

От 10.00 до 13.00 часа е предвидена дискусията на тема "Финанси", а от 15.00 до 18.00 часа е насрочен дебатът по въпросите на международните отношения.

В четирите дни на преговори досега бяха обсъдени и набелязани мерки и приоритети за секторите енергетика, икономика, транспорт и правосъдие.

Основни приоритети бяха определени и в секторите здравеопазване, земеделие, образование и електронно правителство, както и в секторите вътрешна сигурност, екология, регионално развитие и култура. Краткосрочни и дългосрочни мерки бяха очертани и за секторите туризъм, труд и социална политика, национална сигурност и спорт.

Срещите се провеждат като паралелни дискусии и се излъчват онлайн в страницата на "Продължаваме Промяната" във Facebook, в YouTube и на сайта promeni.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов и Петков има крадци на милиони сред вас на тия преговори ,това ли е промяната
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 74. В тези 12 години броиш ли и година и два месеца управление на БСП и ДПС при Орешарски?
64
1
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
Калинке, Калинке, мразим ги безплатно. И има защо. Жалкото е, че и ти ще се присъединиш скоро, ама дано не е късно за България.
63
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе герберски тролчета защо след 12 години управление на еднокнижника няма нито един комунист подведен под отговорност и вкаран в затвора? Изводите оставям за вас ако все още има нещо между двете ви уши!
62
5
 
17
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
ВСИЧКО ТАМ----Е САМО ЕДИН "БАЛШОЙ ТЕАТР"...ЗА ПРОСТИ СЕЛЯНИ И НАИВНИЦИ...ХА,ХА"ПРОМЯНАТА" ---ВЕЧЕ СЕ УСЕЩА ПО ДЖОБА ..... ДА ВИ Е ЗДРАВЕ!
61
2
 
12
 
! Отговори
финал преди 2 години
значи договорките ние на вас , вие на нас , вървят бързо .
60
4
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Пред финал са фасадните преговори за шараните. После ще се договарят съвсем други неща в сепаретата на някой ресторант или в среднощни срещи с обирджиите на мандри.
59
3
 
14
 
! Отговори
Пародия преди 2 години
Пълен резил и провал на Херо Мустафа и американското посолство. Кабинета и политиките да ги редят Овчаров и Масларова. Ми директно Херо Мустафа да викне руския посланик Мутрафонова да го нареди тоз кабинет.
58
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде ,спирайте този цирк ,правителството и приоритетите му отдавна вече са наредени на Козяк !
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите са неописуемо нагли-ГЕЧЕВ, МАСЛАРОВА И Р. ОВЧ/Дългият инкасатор/ -в ЗАТВОРА. Киро Усмивката защо води преговори с престъпници. Мирише лошо около тебе другарю Киро.....
56
3
 
14
 
! Отговори
AVE CAESAR преди 2 години
ОТИВАЩИТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ ВИ ПОЗДРАВЯВАТ- СЛЕД КАТО ИЗЧАГЪРТАХТЕ ГЕРБ ВИДЯХМЕ НЕЩО, КОЕТО САМО СТАРИТЕ ПОМНИМ И ТО Е- ТАМ ОТ КЪДЕТО МИНАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ И Е ПОГРОМ- ОТПРЕД СА НАХИЛЕНИТЕ А ЗАД ТЯХ Е ГРОЗНОТО, АЛЧНО ГРАБЛИВО ЛИЦЕ НА ЧЕРЕПИТЕ- ЮЛИ 2013 Г БЪЛГАРИЯ Е ОСЪДЕНА ЗА СМЪРТТА ОТ ГЛАД НА 15 ДЕЦА ОТ СОЦИАЛЕН ДОМ В ДЖУРКОВО ПРЕЗ ВИДЕНОВАТА 1997 Г ОТ СЪДЪТ ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ТОГАВА ХОРАТА УМИРАХА ПО УЛИЦИТЕ И УГАСВАХА В КЪЩИ А ПОСЛЕ ПО МИРИЗМАТА ГИ ОТКРИВАХА- КАКЪВ ЦИНИЗЪМ.
55
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масларова защо не е в затвора тая червена бабичка!?.....
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През 2006 г.Овчаров е замесен в аферата с Топлофикация София за източване на дружеството, първо защото като министър има свои представители в управлението и втори път когато в медиите е публикувано писмо от обвиняемия директор на ТоплофикацияСофия в което той търси помощ от Р. Овч.В началото на май 2007 г.директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ангел Александров обявява пред медиите, че Овчаров го заплашва чрез посредници заради разследване на опит за скрита приватизация на Б-ГАЗ.
53
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Емилия Масларова е на свобода срещу гаранция от 50 хиляди лева, става ясно от официалното съобщение на прокуратурата.Срещу Емилия Масларова се води дело за престъпления по служба и длъжностно присвояване в особено големи размери, докато е била министър на труда и социалната политика в правителството на тройната коалиция (КБ, ДПС и НДСВ).Делото се води в Софийския градски съд. Масларова е обвинена, че е присвоила 11 038 405,55 лева покрай ремонт на социален дом в Стара Загора. ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!
52
17
 
3
 
! Отговори
Калинка преди 2 години
Платените драскачи на герб. Вече няма смисъл да се напъвате.
51
4
 
20
 
! Отговори
Да ви е честито преди 2 години
Нали затова фалшифицираха изборите чрез машините, иначе никога нямаше да могат да се върнат старите муцуни и крадци ! Докато не се върнат хартиените бюлетини като във всички страни от ЕС все така ще ви работят !
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масларова, Гечев, ***, доказани крадливи комунисти разделят порциите и България ще бъде разграбена за пореден път.
49
2
 
15
 
! Отговори
Стария Джо преди 2 години
А сега г-жа Дончева е приготвила цял тефтер с бележки от 500 к :))))
48
2
 
20
 
! Отговори
до форума преди 2 години
Нищо не са избирали българите. Тези избори не са това, каето българите са избрали. В една от секциите София 24 МИР ПП е имала в протокола 23 бюлетини, но машината отчита 103 бюлетини. Изборите са с машини, за да изперат вота на хората и да се върнат старите муцуни, които съсипаха България преди много време. Лицата им са на снимката както казват много от коментиращите. Хората ги познават. Вълкът козината си мени, но нравите никога. Комунисm кръв повръща пари не връща.
47
2
 
16
 
! Отговори
За наивници преди 2 години
Седянката в молчето е за наивници - истинските преговори за места и министерства се водят по нощите ! Иначе вече са готови персонално е трябва само Нинова да одобри списъка !