Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър

Коалиционният договор ще бъде подписан в неделя
4 дек 2021 07:47, Елка Василева
437
Петков: Ще предложим Рашков за вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" ще предложи Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Това обяви в предаването "Евродикоф" Кирил Петков.

"Когато говорим за някое лице, трябва и двамата с Асен да сме съгласни, не може да взимаме еднолично решение. И двамата с Асен сме харесали работата на Бойко Рашков и бихме се радвали да го предложим отново за вътрешен министър", обясни той.

Още по темата

Съпредседателят на ПП не коментира дали Корнелия Нинова ще бъде номинирана за вицепремиер, но бе категоричен, че няма да е кандидат за вътрешен министър. Първо в неделя ще бъде подписан коалиционният договор, тогава ще се коментират имена, увери Петков.

„Ние поддържахме комуникация с всички партньори. Срещнахме се късно с БСП, защото приключихме късно с консултациите. Не се крием от никой, вървим пеш. Ако се криехме, нямаше да има снимки. Отидохме да говорим. Нинова имаше притеснения от думи на Василев за бюджета. Отидохме да й обясним спокойно, че 1/12 за януари няма да е притеснение за никого и не е казус, заради който някой да каже, че не сме се справили”, обясни той.

Той посочи, че си говори с всички лидери на партии, с които от ПП преговарят, за да има консенсус.

„Ние няма на играем тези политически игрички на наши и ваши.Надеждата ни е да събираме най-правилните хора. После всеки има право да подкрепя, както иска. Не ме е страх от гласове „за”, каза още Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
21
 
7
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Джипко Бибитков май се изпусна в гащите от тази новина!
274
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малеееее Толупът, Дебелият и Каскета с Копърков напълниха ......
273
5
 
6
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До МоканинаНе Моканин, те се връшат на чер арабски кон при бай Ставри начело с дебел синджир,белезници и присъда.Килия с южно изложение и една цинкова кофа !
272
5
 
30
 
! Отговори
Моканина преди 2 години
Изпуснахме ги комунистите в 1989 година, не взехме пример от румънците! И сега се връщат на бял кон.
271
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бокича напълни памперса
270
11
 
47
 
! Отговори
Куку преди 2 години
Кирчо с ченгета от миналия век не се прави промяна.Хубавото е,че колкото повече слагаш отвратителни като Рашков,Гечев,Масларова,толкова по бързо ще ни вдигнеш на революция!!!!
269
13
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-283 ,твоя бойко е прав ,в едно,че и той е комунист,деца на фашисти,не приемаха в милиционерската школа "Симеоново",ако и да е в пожарникарския профил.
268
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ? Как навсякъде всички са против БСП и всички нови партии които произлизат от тях а пък ПП печелят изборите а след тях ГЕРБ ? Нещо не е наред. И хората трябва да гласуват а не после да се чудят какво да правят кавто виждат че отново са излъгани и бедни нямат пари.
267
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УЖАС ! ПЪЛЕН УЖАС! БОЙКО БОРИСОВ БЕШЕ ПРАВ! И НЕ САМО ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН МИСЛЕЩ ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СВАЛИХА ТОВА ИМ БЕШЕ ЦЕЛТА ГЕРБ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ ТЕ САМО ЧЕ С НОВИ ЛИЦА - Т. Е ПОДМЯНА! СЕГА НА УМНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ВИДИ КАКО ГО ЧАКА ! ПРОГЛЕЖДАНЕТО НЯМА ДА Е СКОРО ! ОСЪЗНАВАНЕТО КАКТО ЗА КОВИД ИЗМАМАТА И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАНТ НАВЪН И ТЕЗИ КОИТО ЗНАЕМ ИСТИНАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ Д АПРОТЕСТИРАТ - НИЕ СМЕ БОЖЕСТВЕНО СЕМЕЙСТВО ВСИЧКИ ХОРА - ДУШИ ! БОГ Е ЛЮБОВ!
266
9
 
33
 
! Отговори
Хак ви е преди 2 години
Кирчо и Кокорчо въобще не са в час, не знаят защо са в управлението. Държава не се управлява с усмивка, а с акъл и знания. Нищо добро не ни чака.
265
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер Спиро с ПРашков ставате за срам, докога доносниците ще са винаги добре! На запад няма да кажеш, че си учил там, те ще ти се измеят за ченгето
264
19
 
7
 
! Отговори
1 преди 2 години
До 4epa,те не са си отивали,12 години комуниста бойко управляваше,или понеже е твоя бойко ,той не е комунист,така ли?
263
7
 
18
 
! Отговори
Само да знаете, че.. преди 2 години
Рашков и Цв. Цветанов... са в един отбор..... отбора на ДС/БКП..-Радев.....
262
22
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
До you,какви 19 имота бе гербере,ти разбираш ли от нотариален акт,там се изброяват стаите ,мазите и коридорите,това не са 19имота,вземи се ограмоти малко.
261
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължаваме опандизването на Вожда на калинките. Последната пречка пред Затворника е Гешев. Гешев ще избяга в Турция, както направи неговият съименник фашист през 1944 година. Няколко дни преди падането от власт ще избяга.
260
8
 
44
 
! Отговори
you преди 2 години
Смехурковци големи,щели да спрат корупцията.А в същото време най-корумпирания го гласят за министър на вътрешните работи.Да онзи с 19 имота които са известни и не знам още колко неизвестни!За Рашков говоря естествено.
259
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не завиждам нито на Петков нито на ПП. Що им трябваше на баир лозе.
258
7
 
37
 
! Отговори
Азимов преди 2 години
Рашков беше свързан навремето с ВИС 2. Много свързан ;)
257
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми се верва да се състави правителство. И да се състави най много до нова година да изкара. То и сега си имаме правителство. Не виждам драма и нови избори да има рано на пролет.
256
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН са креатура на ДПС и ще изививат ръце. Бог да пази България от ченгесарското блато, в което затъва (пак). Петков тръбеше как Чорапа не му се обаждал за нищо - или е наивник, или е лъжец. Сега и на Чорапа трябва да уйдисва, и на Со П ола от Дръндар + принца на републиката, момчето на мама, дето се е стопило от притеснения по закона Магнитски. Че и американските, и руските енергийни интереси не трябва да бъдат накърнявани. Боже, пази България!