Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи правителството

Те са ляволиберали, ние сме дясна партия, каза тя
5 дек 2021 12:48, Петя Славова
207
Десислава Атанасова: ГЕРБ няма да подкрепи правителството
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ГЕРБ - СДС Десислава Атанасова потвърди, че партията им няма да подкрепи коалиционното правителство около "Продължаваме промяната".

Още по темата

"И към този момент не знаем нищо за неговия бъдещ състав. Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и спазваме идеологията си години наред. Никога досега ГЕРБ не е управлявала с БСП и ДПС. Заклинанията, някои искаха дори да си татуират подобно заклинание, че никога няма да управляват нито с БСП, нито с ДПС, нито с ГЕРБ, се оказаха лъжа", отбеляза тя пред БНР.

ГЕРБ-СДС е втората поканена политическа сила за консултации при президента, които започват от утре. Те са част от процедурата преди връчването на първия мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група - тази на "Продължаваме промяната".

Според Атанасова въпросът със стабилността на държавата никога не е отсъствал в ГЕРБ.

"Кворумът е основен ангажимент на управляващите. Не опозицията ще поддържа кворума в пленарната зала... Когато става дума за решения, свързани с българския национален интерес, ще ги подкрепяме. Няма да има толеранс по отношение на грешките".

Атанасова подчерта, че ГЕРБ ще бъде "конструктивна, силна и изискваща опозиция", което е "едно от първите условия за добро управление". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Когато става дума за решения, свързани с българския национален интерес, ще ги подкрепяме." -- а когато бяхте на власт българският национален интерес не ви интересуваше, важното беше да слугувате на сащ, нали вмирисана ***.а ***..во?Затова и се оказахте извън борда. А скоро и в затвора, гърчете се.
70
9
 
13
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До ПЪТЯ НА КОПРИНКАТАМа така си е ! Завиждат !На тъпотиите на герберската кохорта! ИНАЧЕ , БАЙ СТАВРИ ВИ ОЧАКВА!!Килия с южно излижение е опцията! По нататък е само една цинкова кофа!Тава е! няма кюлчета,няма пачки няма шяени избератели, има само Рашков и бай Ставри!След това са на ред ***/пастърмата/ от СДС!
69
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасова става, има акъл за разлика от пекинската патица, обаче и те направиха много грешки, ако нямаше толкова далавери, немаше и да има такова недоволство :)) Все пак всички искаме да сме част от европейското семейство, само дето политиците ни дърпат назад :))
68
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАЩО СЕ ПРИКРИВАТ КАНАЛИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ -- банкянският разбойник крие много неща, но пак ще стигне до затвора.
67
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е заразно болна, личи си отвсякъде, не е за болница, за затвор е.
66
5
 
10
 
! Отговори
Свобода за Цветанов! преди 2 години
една психокобра вповече нема как да се неухапе сама когато изръфа целио ГЕРБ. както при пираните в езерото. последната за да не умре от глад се самоизяжда. Лили ама Цецко от даскалото за бавно разбягващите се от асЕнсьорната паралелка он че да ви изпозандани за един открднат клинец па камо ли за повече.
65
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз неща да те ашладисвам.... щот не ме искаш ...
64
9
 
22
 
! Отговори
Йоцо преди 2 години
Всичко в Герп е гепачи... Сиреч, кра. дливи хорица, а в това няма нищо дясно. Мен, като млад човек, би ме било срам да застана самодоволно сред тези редици и се учудвам много, когато видя такава аудитория около бб
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
може да слагате минуси, може да не слагате- идете поживейте една година с тия доходи и тогава говорете и се пъчете. айде, много ви здраве. и да се изчегъртате до един.
62
6
 
25
 
! Отговори
Shark преди 2 години
ООооо, много важно! Никой не чака на вас, не ви пита и не ви иска мнението. Защо изобщо се изказвате? И каква дясна партия сте вие, та вие сте по-големи комунисти от БСП.
61
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! еее поне еднасмелапутка в ГЕРБ, че как Шебекинята се бешезапутила, леле мале срам и позор.
60
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чегъртайте кво щете, само да не ни стоварите нова жанвиденова, щото тогава чегъртането е било нахалос и никой нема да ви пита кого сте изчегъртали и защо. 700 лв е подигравка. 400лв- да не говорим.
59
1
 
3
 
! Отговори
до 53 преди 2 години
Извинявам се, но като прочетох "долната статия ни казва" и натиснах минус. Изразявайте се по- конкредно, моля! Не можахте ли да напишите статията отдолу? От различните устройства видимостта на статията е в различен изглед. На компютър се вижда в ширина панела на сайта, а от мобилно устройство на височина. Иначе за коментара съм съгласен.
58
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво очаквате да каже тази госпожа, известна сред състудентите си с прозвището"Умната" и чиято кариера е започнала от Русенския психодиспансер. Такива като нея доведоха България до състоянието на това специализирано заведение. Нужна ни е шокова терапия. Друго спасение няма.
57
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генерал Тулупов е лично виновен за мизерията на българите. Това няма да му простим никога. Дори да го обесят, ще го наплюя на бесилката.
56
13
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нидал Алгафари има изнесени данни от парл.избори: На машина 244606022 в 24 район в София са отчетени за ПП-103 гласа, а в урната-23 гласа. Втора машина отчита за ПП-80 гласа, а в контролния талон 0 гласа. Трета машина за ПП-85 гласа,в контролния талон 25гласа. Направете груба сметка за примерно още 1000 секции. Изнесените резултати стоят на сайта на ЦИК.Защо ГЕРБ не реагираха на Тези факти? Според мен защото при създадената ситуация няма значение първи ли си или втори. Честни избори ????
55
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една Еднолична формация на един самозабравил се крадец няма как да бъде дясна партия!
54
10
 
25
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Тук някакъв Гербер,не спира да ни плаши с цените на стоките.Ами и Борисов да беше на власт сега, ситуацията щеше да е пак същата!-:) Та нали още при него,цените тръгнаха на горе?!-:)) Просто без Борисов се диша по спокойно вече! Това е положението!-:))))
53
4
 
13
 
! Отговори
Кирето преди 2 години
Налага се, да изчегъртаме калинките първо, после мнозинство
52
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ не е дясна пратия, а бандитска партия на един мутромилиционер и 100% комунист, сборище на архикрадци, калинки и всякакъв род некадърници. Ако беше истинска дясна партия България нямаше да е най-корумпираната, най-бедната и най-умиращата държава в ЕС. Истинските десните партии управляват най-проспериращите нации в света. ГЕРБ е била, е и ще бъде проклятие за България. Затова тя се сдуши с другото проклятие на родината ни - ДПС!