Ицо Хазарта: Не бих станал министър на културата, опитът ми не стига!

Имах предложение да съм в изпълнителната власт, заяви той
Обновена: 5 дек 2021 10:42 | 5 дек 2021 10:35, Петя Славова
355
Ицо Хазарта: Не бих станал министър на културата, опитът ми не стига!
Снимка: БГНЕС

"Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там". Това заяви пред Нова тв Христо Петров, известен като Ицо Хазарта след като стана депутат.

На въпрос дали би станал министър на културата, той отговори: "Не, не бих станал, защото опитът ми не стига за такава длъжност. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм полезен в тази сфера", уточни депутатът.

Той разказа, че е бил подкрепен от приятелите си. "Повечето от тях знаят истинската цена, която ще трябва да платя. Това е важно за мен", отбеляза музикантът.

Христо Петров заяви, че също се е колебаел дали да приеме. "Дадох си сметка, че ако откажа, ще съжалявам цял живот. След като приех, отново това се случва. Така че всичко е наред".

По думите му, е голяма отговорност за него да стане депутат, защото хората, които са гласували за него, искат той да ги представлява, а това не е лесно.

"Когато президентът произнасяше своята реч, наблюдавах една група отляво до мен. Едни си приказваха, друг търсеше нещо в носа си. Човек изпада в особено положение, когато гледа това. Представяш си, че народните представители са някакво високо ниво, но няма кака да очакваш, ако това е високото ниво, тези отдолу ще са различни".

Ицо Хазарта коментира, че е срещнал много интересни хор "Направи ми впечатление, че ДПС имат депутат, който е охранител. Когато някой от ДПС отива до тоалетната, той отива с него. Той е депутат, с депутатска заплата, а е охранител. Опитайте се да кажете нещо такова на някой германец или французин. Искам да видя изражението му".

Рапърът допълни, че приоритет му е образованието. "Другите сектори са безсмислени, ако не осъзнаем, че трябва да инвестираме най-много в образованието". Той коментира и начина на написване на новите учебници: "Резултатите го показват, стават все по-зле всяка година".

Ицо Хазарта обясни, че би работил и в сферата на културата.  Той обясни, че е сигурен, че ще разочарова феновете си, но иска да направи нещо смислено. "Сигурен съм, че голяма част от хората ще променят своето отношение, дори част от тях вече са го направили. Наясно съм с цената. Ще си струва, ако остана верен на съвестта си.", отбеляза той.
 


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
4
 
4
 
! Отговори
анономен преди 1 месец
Акъла, акъла не му стигаааа!!!!!!
289
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мъж с позиция и чест - странно е , бойко щеше да приеме на секундата ... всякаква длъжност, ама никой не го ще - освен дпс
288
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ицо победи бойко, факт! щом Ицо няма опит, какво да си мислим за бойко....
287
2
 
2
 
! Отговори
доц. д-р Чоко Боков преди 1 месец
От една страна лице без никакъв, т.е. с нулев опит, и компетенции в държавно управление и публични финанси да се оценява, че било имало малък опит, е, това вече е в мандата на психиатрите. От друга, една проста и неграмотна гротеска 12 г. си играеше на управленец, така че, се да знам, всяко племе си заслужава народните представители.
286
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много по-лесно е да си министър и да изпълняваш законите, отколкото да си депутат и да ги пишеш. Нооо... ако става въпрос само да ги гласуваш ан блок, без да ги мислиш, тогава си уцелил.
285
3
 
4
 
! Отговори
! преди 1 месец
Жална ни майка!
284
4
 
9
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 месец
Няма как да не харесвам Ицо. Дори с тази си позиция той показва, че е достатъчно зрял мъж- преценява си силите и предпочита да не се излага. Друг е въпросът, че е сигурно, че ще се справи по- добре от повечето, които се точат за поста. А вече съвсем друг е въпросът защо той се довери на тези и влезе в редиците им.
283
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оплюхте Копейкин,че бил такъв и откъв,но човекът е образован,умен,има дързост и смелост да говори истината,а този какъв за Бога е?Каква компетенция има,кого представлява,какви политики защитава-политиката да получава сладка заплата и да си кюта.Знае ли какво представляват *** леви либералчета ,с които е в комбина
282
2
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 1 месец
" иди повече никога няма да имаш хемороиди " хахахаха
281
2
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 1 месец
Ицо, камъка си тежи на мястото! Теб те обърна течението и сега се влачиш в мътния порой с кални дружки. За съжаление тая мътилка, която правиш, заедно с "новите" /хахахахахаха/, някой вече я ползва и е метнал срекмето да налови риба. А ти, ти бате, имаш шанс да си запазиш името само ако излезеш от тоя "мейнстрийм" политически ВЕДНАГА.
280
0
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 1 месец
че е срещнал много интересни хор - слаб2
279
0
 
9
 
! Отговори
За България преди 1 месец
То на всички ни е ясно ,че някои групировки , така де- парламентарни групи , нямат никакъв респект към държавата и държавността! Ицака, явно не е гледал живите предавания на парламента до сега, че така се учудва...
278
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо гледа като напълнил гащите, Киро да го е записал за министър без да му казва?
277
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИЦАК- НАЙ ПОСЛЕ ДОНЕСЕ ПРОМЯНАТА- ЗОРКОТО ОКО ВЕДНАГА ВИДЯ ОНЯ ИНДИВИД ДЕТО СИ БРЪКНАЛ ДО ЛАКЪТЯ В НОСА И ПРОВЕЛ ИЗДИРВАНЕ- АМА ТИ НЕ СИ СХВАНАЛ, ЧЕ ТИ Е ПОДГОТВИЛ ДА ЛОВИ И ЗАМЕРВА СЪС СЛУЗЕСТА И ЛЕПКАВА МАСА ТЕБ. МИСЛЯ СИ ЗАТУЙ ЛИ ТЕ ИЗБРАХА ХОРАТА ДА ГЛЕДАШ КОЙ КАКВО ПРАВИ С НОСНАТА СИ КУХИНА И ОТХОДИТЕ СИ ИЛИ ЗА ДА ДРУГИ РАБОТИ- АХ ДА БЕ ТИ НЯМАШ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, НО ПЪК ПЕСНИТЕ ТИ СА СУПЕР ГНУСНИ- ЩО ЗА ЧОВЕК БИ СЕ СВЪРЗАЛ С ПОДОБНИ ГНУСОТИИ- ТИ ИЦЕ, ТИ- НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ!
276
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Май на новите много тежка им се видя работата, а и като гледам не са свикнали да стават рано.
275
3
 
7
 
! Отговори
alo, преди 1 месец
"журналистката"? Не изопачавай думите на Г-н Петров! Това не е журналистика, а ***. На кой, Петя? Облизваш го на дпс и пеевски? Г-н Петров, заяви че има депутат, който съпровожда пеевски до тоалетната. И всички, които оплювате Хазарта, само си помислете, плащате на някой да води пеевски до тоалетната...Как ви се струва?
274
1
 
3
 
! Отговори
Обеликс преди 1 месец
Поне 47-мата клоунада стартира малко по забавно от предишните две,клоуните изглеждат да са малко по-качествени.Е,забелязва се липсата на общата кюстендилска вресла,на бурето 500к и на онова безформеното нещо Бидон ли,купон ли,какво беше там...ама такъв е живота.
273
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък бих станал.И на мен опита ми не стига за тази длъжност като на тоз л*****р,ама като гледам канадеца и кокорчо с какви айдуци преговаряха и си представям какви изтърсаци ще са министрите :)
272
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Текста трябва да се преработи на :" Ицо Депутата гледа девствно, естествено вече не шмърка нищо евтино"
271
0
 
4
 
! Отговори
Ицо го каза преди 1 месец
Аз искам да стана министЪр на хазарта. Името ми го казва, не разбрахте ли бе? Ако НЕ сте разбрали значи сте *** и ще ви ставам говедар.