Любен Дилов: Бойко Рашков разделя обществото

Кандидатурата му ще срещне сериозен отпор, смята той
Обновена: 5 дек 2021 21:14 | 5 дек 2021 20:20, Ния Христова
137
Любен Дилов: Бойко Рашков разделя обществото
Снимка: БГНЕС
"Ако мнозинството настоява за Бойко Рашков, ще срещнат сериозен отпор, защото това е човек, който разделя обществото, и така прави нещата, които обявява, че прави, че те имат лош ефект", това каза в ефира на Нова тв Любен Дилов, народен представител от ГЕРБ-СДС.
 
"Първите сблъсъци в залата ще бъдат за комисиите и за състава на Министерски съвет", добави той.
 
За новия председател на парламента Никола Минчев депутатът от ГЕРБ-СДС заяви, че очевидно е човек, който притежава много качества. Но отбеляза, че парламентаризмът изисква и жизнен опит, защото много често ситуациите не са правни, а житейски. 
 
Според него представлява проблем това, че номинацията му идва от партия, която все още е движение, изцяло доминирана от Румен Радев.
 
Любен Дилов изрази мнение, че Радев не е успял да изпълни основната си длъжност да бъде медиатор между властите и изтъкна това, че чрез Бойко Рашков той ще продължава да контролира всички служби в България.
 
Народният представител заяви още, че ако има нова енергия в парламента, то това предстои да се усети, но тя ще бъде изправена пред много силна опозиция.
 
В "Продължаваме промяната" той вижда опълчение, събрано за изборите, на което му предстои да научи правила, протокол. 
 
Любен Дилов сподели, че вижда себе си като медиатор между всички, тъй като винаги е бил добър в тази роля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не отхвърлят Рашков от правителството ДБ да не чакат повече да гласувам за тях.
70
8
 
23
 
! Отговори
SS преди 2 години
интересно защо Любен Дилов лае неистово срещу Бойко Рашков? Може би защото този клоун няма да може да обясни произхода на милионите си, като го подхванат както трябва... А нищо чудно да пипа и из офшорките
69
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се вигда, че на Кирчо и Асен други теми не са им интересни. Интересуват ги само парите на държавата и хората. Целеустремено искат да ги управляват, при това безконтролно. Всичко останало са готови да раздадат на концесия на заинтересованите и всеки да се оправя както може. Боже, пази ни, тия ще ни закопаят.
68
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диверсанта на Радев Бойко Рашков ще служи на президента и ще наблюдава под лупа праветелството и ще ги клепа в президентството.
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Народ ли или ***!? Ето това е трола ,центовият ? Жалък продажник ! За 30 цента се продал ?
66
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като от толкова много "цвят на млади образовани и т. н." не се намери един, който може да оглави МВР, значи че Харвард, Оксфорд, Кеймбридж и др. подобния все още не са достигнали качеството на родната ДС школа.
65
0
 
17
 
! Отговори
Разсмя ме преди 2 години
А Бойко, така го сплотява, че хората го ненавиждат.
64
18
 
4
 
! Отговори
Зидар преди 2 години
С Рашков - 9-те апартамента - ще преборим корупцията!
63
9
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 2 години
" Харварците"са пионки на олигарси от криминалния преход и клиентелата на прокуратурата.То е ясно и не го крият!Кукловодите решиха да хвърлят пари на такива,след провала на чалгарски и вържат 80- те % с "престижните".Студенския вестник на Харвард отправи призив към българите и изобщо,че за тях е странно и абсурдно,че Харвард се ползва като марка за участие в управлението.Според тях единствено действията и резултатите имат значение,а не самото обучение,защото противопоставя хората с опит и квалиф
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадците трябва да бъдат съдени и откраднатото - върнато !
61
5
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
Защо ми изтрихте коментара?Вероятно защото беше в защита на Б.Рашков.Пак ще го напиша:Б.Рашков е най-поддържания министър.След това ще има арести заради извършените престъпление-грабеж и кражба на народните пари ит герберастката
60
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Рашков никога не е бил удобен на властта, дори преди Тиквата! Който го характеризира като комунист и от ДС или няма понятие за биографията и живота му или е гербав тpoл! Което е даже най-вероятното.
59
7
 
9
 
! Отговори
До 57 преди 2 години
Защо "само Рашков", нали искаме млади, честни, неопетнени? Като Кирчо и Асен? Рашков не е ли от вида на ония, предишните стари чанти? Защо да няма начело на МВР някой млад и образован младеж? Има само една причина - Кирчо и Асен нищо не решават, друг им е написал сценария и друг режисира представлението.
58
5
 
7
 
! Отговори
никога бкп-герб преди 2 години
До Анонимен 56 Като си спомням за плашилото ,свирепият демократ от Банкя ,,с партиината книжка на БКП ,стърчаща от задният му джоб и свирепите демократи ,синове ,внуци на Политбюро ,ЦК , АБПФК ,ДКМС , ОФ, как си гледаха най вече сметките и бяха забравили вътрешните работи ,на добро ще е да си гледа работата в МВР.
57
6
 
2
 
! Отговори
Бате Гойко преди 2 години
Цв. Цв. може да излезе от Козяк и отново да се върне на политическата сцена.
56
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Рашков ще ги прати тия крадци където им е мястото !
55
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами харвардските възпитаници, нали са се възпитавали в чужбина, не разбират от вътрешни работи. Затова им трябва някой свиреп белокос комунист, възпитан от ДС, който да им движи вътрешните дела, а те ще си гледат най-вече външните сметки и работи.
54
1
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
До Народ ли или ***!? Ама хули Тиквата, разказва розови приказки. Не се гледа какво прави, а какво говори.
53
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те, Кирчовци нали са млади, умни, образовани, смели - за какво им е един дърт комунист начело на МВР? Явно школата на ДС все пак е с предимство пред Харвард и подобни.
52
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То е изключително нагло да предложиш комунистически милиционер за министър на МВР,свързан с мутрите които е пазил да не падне косъм от главата.Целта е да му позволят да върши беззакония ,да не говорим колко " честно" е придобил имоти,не вярваме на Спецов Дубайски,същия мошеник.Това лицемерие и надменност от новите ,рецитатори на опорки ,а в действия корумпирани,пази Боже!