ДПС: Има нужда от редовно правителство заради многото кризи

Политическата криза се преодолява само с диалог
59
ДПС: Има нужда от редовно правителство заради многото кризи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Страната има нужда от редовен кабинет с оглед на множеството кризи, пред които сме изправени, подчерта лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на консултациите приз президента Румен Радев за съставяне на кабинет.

„И здравната, и социалната, и икономическата, и финансовата, инфлацията която тече, растящите цени изискват отговорно управление, изискат управление с визия, отговорни политически субекти с бързи и спешни действия за преодоляването на кризите и с поглед в бъдещето“, посочи той.

Още по темата

Според него закъсняхме с оперативните програми с Плана за растеж и устойчивост, а това закъснение може да се окаже и фатално.

„През тази година имаше три избора, които са в резултат на политическата криза в страната, а политическата криза не настъпва за един ден. Ние бяхме свидетели как през годините стигнахме до ситуацията, в която се намираме. Преодоляването на политическата криза може да се случи с диалог между партиите, институциите и политическите субекти“, каза Карадайъ и припомни, че от ДПС не веднъж са предупреждавали, че може да се стигне до такава криза.

Румен Радев от своя страна коментира, че тази година българските граждани на три поредни избора дадоха своя глас за промяна.

„Очакванията на обществото са за редовно правителство и заради това е важно мнението на парламентарните групи за дейността на новия парламент, за работата на бъдещото правителство и неговото формиране“, каза той.

 


59
Още по темата: ДПСКонсултацииРадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Относно нуждата от редовно българско правителство право да се изказват имат лица, владеещи книжовен български език. Хората, чиято "родина" по техни собствени думи не е България, а Анадола, и си позволяват агитация на отомански диалект в хода на предизборна кампания в България, по-добре да запазят мълчание.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МНОГОТО КРИЗИ СА В СЛЕДСТВИЕ НА ПРЕСТЪПНОТО БЕЗХАБЕРИЕ НА КИРИЛ МИШКОВ ПЕТКОВ И СВИТАТА НА РЕЗИДЕНТА ОТ С.КАУНОВО.
50
1
 
1
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 1 месец
ДПС има нужда от редовни клизми, както всеки преяждащ ром.!.
49
1
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Всички българомразци искат редовно правителство, което да слугува на Брюксел и ни задълбава още по-дълбоко в кризата причинена от евроинтеграцията. Дали европеидизираните про'стаци вдяват този факт или не няма значение.
48
1
 
1
 
! Отговори
хм преди 1 месец
Що давате думата на шушумиги?
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТИ ПЪК КАКЪВ КАПАЦИТЕТ СИ БЕ!!!
46
1
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 1 месец
Щом "ТОВА НЕЩО" от снимката го направиха лидер на някаква партия, което не може да говори на български, значи с лекота може да се хване нещо от зоопарка (каквото е останало) и да се постави на същото това място. И не говорим, че показно си прибраха Пеевски-олицитворение на кой каквото му хрумне, та чак отвъд океана онемяха за какви висини може да достигне, така наречената съвременната "демокрация"!
45
1
 
3
 
! Отговори
Handel преди 1 месец
Абе нали си турчин? Кво те интересува правителството? Живей си в Турция с инфлацията и бий метани към мюезина.
44
1
 
4
 
! Отговори
Мустафа Карадайъ преди 1 месец
Трябва аз скоро български науча.
43
4
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
А тези множество кризи са измислени от БСП - неотдавна Иван Костов пределно ясно показа, че България не е в състояние на никакви икономически кризи и че тези и всякакви други кризи се провокират нарочно от БСП с определени цели - припомнете си, значи, как беше без работа и без помощи и хубаво си помислете как се отнасяте към БСП /току виж онова време се върнало, значи!/..БСП са негодници! Всичко лошо може да се очаква от тях и за съжаление, нищо добро! Насадихме се на пачи яйца с тези хора !
42
5
 
4
 
! Отговори
УжасТ преди 1 месец
До къде сме я докарали. ДПС да започнат да ми харесват.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този като се изказва ми звучи като бежЕнец ,българския му куца, изказванията са му като от книгите на винету и индианците.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
разбиват офисите на вестник Труд, вие като техни колеги няма ли поне да отразите новината
39
1
 
3
 
! Отговори
ДПС-то преди 1 месец
са като репей - винаги се закачат за тоя, който мине пръв, не сте ли забелязали? Никога не са на власт, но винаги са във властта. Ще им се извъртят ... гърбом и ще чопнат и те някое място на зам.-второстепенен разпоредител (агенцийка, комисийка). Трябва да се оцелява
38
1
 
6
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 1 месец
Аааавъъъгъъъзъъъ - турски вестник.!.
37
1
 
5
 
! Отговори
КравЪдойЪ преди 1 месец
Много исках да кажа нещо, но просто нямах желание!
36
0
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 1 месец
карадаъй е ***
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 33Почва с затруднение да приказва на български (явно в тях си говорят само на турски), после се вкарва в релсите и почва да говори на "чуждия" език правилно :))) Като родината му е Турция, според неговите думи. да ходи там, гарантирам му , че никой нема да го спре на границата :)))
34
2
 
5
 
! Отговори
Краси преди 1 месец
В това НС ГЕРБ и ДъПъСъ само ще гледат и слушат.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дали тоя е т.ъ.п на умиране или само на мене така ми се струва?Защо говори нечленоразделно?