Постовете в бъдещото правителство не били ясни все още

Изчиствали се най-големите детайли по структурата на кабинета
59
Постовете в бъдещото правителство не били ясни все още
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В момента се изчистват най-големите детайли и по структурата на самия кабинет, и по начина, по който ще се случва управлението оттук нататък. Води се активен диалог с абсолютно всички партньори, обясни Калина Константинова от „Продължаваме промяната“ пред bTV.

Още по темата

По думите ѝ не става въпрос за конфликти, а за прецизиране на текстове и конкретни мерки.

Тя заяви, че няма спорове по отношение на министерските постове.

„Надявам се одобрението от останалите лидери на политическите партии да доведе до подписване на споразумението и да го представим публично“, каза Калина Константинова.

„Постовете не са ясни, но са ясни приоритети, които си поставя това правителство. В момента в диалогичен режим избистряме каква структура отразява тези приоритети“, допълни тя.

Калина Константинова смята, че на този етап всяка партия ще има вицепремиер.

На въпрос дали е получавала предложение за министерски пост тя отговори, че предложение трябва да се отправи към конкретен човек, след като всички органи са се съгласили около конкретна кандидатура и задачи.

"Предвид, че споразумението не е подписано и кандидатурите са все още по-скоро предложения, не бих казала, че от коалиционните партньори към мен е отправено предложение. Така че отговорът ми е – не“, заяви Константинова.
По думите ѝ иновациите ще бъдат приоритет на това управление. В този смисъл тя потвърди, че се обсъжда да има министерство на иновациите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво им остана на Гробарските ***, ехиднечене, ама те хората заради това ви разкараха бе. То само с хейт не става. Дванадесет години се правехте на остроумни в кавички и се вижда къде сме. Първи по умрели, последни по доходи.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гробарите не се побират в кожите си, калинките се преквалифицираха в ***. Пишете си четете си ги и се самозадоволявайте.
26
11
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Техноимпекс е капка в морето пред пълното чекмедже с евраци и злато.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бъдещето е в младите и образованите.Народа така подреди играчите на терена,затова нека им даден шанс за изява.Недоволните,които изпуснаха кокала да отстъпят,защото нито са единствени,нито са незаменими.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уви-кражбите тепърва ще се развихрят и дори ще преминат на качествено нов етап- с научен подход....
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър на Техноимпекс.
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното сега е да се спрат кражбите и държавата да тръгне напред.Няма да е лесно след 12 годишна еднолична диктатура,но желанието и ентусиазма са налице и дано оправдаят очакванията на гражданите.
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро Гела2 назначава Крушовската ***, която дори СърГей Сатанишев уволни.....Лелеееееееееее....
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корнела ще е министЕр,честита промяна
19
3
 
6
 
! Отговори
редбул носи крилааа преди 2 години
е хайде хайде , не били известни :) има една реклама на редбул с вълци в *** кожи и стадо , та и тия така
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има такъв компот и той се оказа бомбаж също щяха да правят министрество по ромските въпроси и да пращат космонавти в космоса. Само думи...думи... и накрая едно голямо нищо. Балонът ПП ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ ще се спука много скоро. Някъде до 4 месеца ще чуете едно голямо пуук и са до там. Няма как да теглят по половин милиард всяка седмица и запушват дупки. Хората няма да издържат на шоковите цени. Ще се вкарат в интриги отделните малки партийки.Коалицията е от орел, рак, щука и бръмбар Гном.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10 да ги почнем. Нищо против. Но не може под прикритието ББ взе 16, значи ние ако вземем 13 ще е ок. Е не е! Дадоха обещания и от месеци нищо не е изпълнено. Единствената промяна е че подрудиха хората с идиотщините със зеления сертификат. Хората казаха не на Бойко, но в пъти по-силно казаха не на Корни! Но ние виждаме ДС градската десница да прави любов с последователите на убийците в Белене и това е гнусно. Не знам кои са по-гнусни, Кирил лъжебългарина или Христо предателя. Повръща ми се от вси
16
1
 
7
 
! Отговори
Вълчо преди 2 години
Този Николай Събев - шефа на куриерската фирма ЕКОНТ, дето го спрягат за министър на транспорта от ПП, няма ли да влезе в брутален конфликт на интереси....?Много забравят че под шапката на транспортното министерство, освен транспорт влизат и куриерските - пощенски услуги и далеко-съобщенията...Все едно да пуснеш вълк насред стадото.... Поне сме в БГ, нали се сещате коя фирма ще започне да транспортира и доставя всички пратки в странатаи извън нея .... !?!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за кака Корни - ще се измисли ново министерство - само и само да има и тя парче от баницата и да се усмихва ехидно
14
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
калинките на гроб се преквалифицират в ***
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастията газ пикае. Държавата ще се управлява и без техните схеми и тъпунгера от Банкя. Трудно ще е, но пътя е верен. На първо място обаче е махането на каскета. Иначе мафията ще победи
12
2
 
11
 
! Отговори
рашка_чибурашка преди 2 години
Ами първо да се уточнят новите министерства, ще имали министерство на "държавните предприятия" и такова на административните промени, щото кака Корна май ще дърпа ушите на Кирчо, тя заяви че "министерство на държавните предприятия" би било абсурдно, сигурно се притесни да не включат и Техноимпекс в този списък ... А между другото тези нови министерства ще имат и свои нови администрации, което пък на фона на заявените за съкращение на 30% служители от държавната администрация, също звучи абсурдно
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко са хрисими двамата - не знаят какво ги очаква - мислят си че всичко е шест сега като си делнат баницата с останалите хиени и изтеглят няколко милиарда, но като дойде по-късно сметката и партньорите им станат по-алчни ще видят откъде изгрява слънцето.
10
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз да питам загрижените гробари за едни 16 милиарда които изчезнаха в мъглата на Бокича. Що не почнем коментарите от тях.
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички знаем как свършват Макс и Мориц.