Минеков: НДК загубил 6 млн. лева от неплатени наеми

В петък ще помоли ГЕРБ да напуснат двата етажа
Обновена: 8 дек 2021 12:22 | 8 дек 2021 11:58, Камелия Цветанова
99
Минеков: НДК загубил 6 млн. лева от неплатени наеми
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министърът на културата Велислав Мминев обяви, че НДК е загубил 6 милиона лева от неплатени наеми .

"Ще подготвим решение с областния управител и в петък ще помолим ГЕРБ да се преместят, защото това носи огромни загуби на НДК", обясни Минеков, който отиде в НС за изслушване заради казуса с в. „Труд“.

ГЕРБ заема два етажа от сградата на НДК.

Още по темата
"За тези години НДК, сравнявайки наемите в района, губи около 6 млн. лв без лихви", обясни той.

"Искам този дворец да си върне загубите. Откраднат е паркингът, продаден е английският двор. Как да работи това предприятие, по какъв начин да печели?", коментира министърът.

Той категорично отрече това да е израз на реваншизъм. Всичко това означавало, че държавата се завръща, че има закони и конституция, подчерта той.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: наемндкМинековГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Минека. Имаме си спецялни служби,Прокоратура и Съд. Да се определя Минека за лъжец е твърде рано.Още повече че съдийско-пркорорските екипи савсе още издигнати и избрани както повелява закона наБанкяджийте.Демек и дане е лъжец трудно Минека щ го докаже пред сегашните екипи. акотой е честен нама начин Европейските служби дане го изслушат и ако е невинен данатикат в занданите сегашните кречатала,Гезетник ТРУП и най вече онова зелено нацистче дето застла с вестника земята и хората се отриха
76
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минеков буквално ги разби. Милиционерите, който вчера искаха изслушване, днес искаха изслушването да спре и Минеков да бъде изгонен. Пълно попиляване. И много милиционерски вопли от ГЕРБ-ДПС-ДС. Минеков... сам... срещу всички милиционери... и ги навря в миша дупка. Еваларката.
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахме как НС се занимава с вестници ,като не си плащал белезниците е в ареста
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МинеТТТков плонжира пред новите главатари, белким си запази жалката позиция
73
7
 
6
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
Шапка свалям на професор Минеков ! Борбата с мутрите ще е трудна,но сме на прав път . Успех !
72
5
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Другаря Минеков е лъжец и нагаждач - същото *** като баща си. Всички от средите на изкуството го знаят и него и баща му колко беха богопомазани от Бай Тошо. На една табела на мини бобовдол пишеше: Всичко комунисти дружно под земята. Макар преди 50 да е писана, днес е по-актуална от всякога.
71
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така ги е загубил, те са дължими и трябва да се събират по всички възможни начини -- другото е ощетяване на българския данъкоплатец и престъпление.Да се удържат от субсидията на партия герб, ще карат без пари от държавата докато си платят задълженията.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
збележете, откакто шумихата около вгъзник ТРЪТ стартира измежду постовете в днес.бг няма едно журналистически пасазче написано в подкрепа на труд, като за вестник даващ,показващ и защитаващ СЛОВОТО.едни глупости,заяждания и гербоидни метастази на гербалната мозъчна недостатъчност.И друго ако считаха Борисов за днешния управленец заслужаващ утре да води страната защо нещо подкрепящо за Бойко на написаха. защитатват гъзоинтереса си с оня лабав нацист облечен взеленото расо на бавноходещ джендераст
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да са давани,продавани държавни обекти на такива фиктивни цени по държавни оценки е правено за фиктивни договори за да не се внасят данъци или малки данъци от малки суми стойности.
68
2
 
2
 
! Отговори
Крас преди 2 години
Там кадето е централата на ГЕРБ ,мястото няма нищо общо с НДК.Не ги защитавам, но Минеков подвежда хората .Все пак трябва да има и справедливост! Хванал власта и се прави на господ.
67
5
 
3
 
! Отговори
Майора преди 2 години
77сигурен ли си че не си плащат наема? Може би имаш вуйчо владика да ти докладва кой плаща и кой не! А другите партии да не би да плащат! Партията фалирала три пъти страната и изнесла парите на хората дължи огромна сума , но има собствена телевизия!
66
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Башибозуците от ГЕРБ си присвоили малкото НДК с помощта на Роско Плевнелиев и Дани Кирилов - това плаче за прокуратура, но за съжаление засега си имаме само гешевтура.
65
9
 
8
 
! Отговори
Kuku преди 2 години
Репресират ги, че искат да си плащат наема. Нагли герберасти, пфу!
64
9
 
8
 
! Отговори
До Майора преди 2 години
Ами те другите си плащат наема,само ГЕРБ не плащат.Ако искаш,плащай им го ти.Зсщото аз не искам,държавата да е бащиния на ГЕРБ.
63
11
 
11
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Минеков засрами ср , какво НДК е централата на ГЕРБ , след като е на друго място! Там се намират и ВТV и други фирми! Спри се и кажи има ли в света човек , хвърлящ яйца и домати по символите на властта и носещ ковчези и бесилки , да е министър?Натоя свят никой не е съдник, но Господ бави но не забравя!
62
2
 
4
 
! Отговори
До71 4ера преди 2 години
Браво,в една дума ,две правописни грешки:безвЪзмезДно.Време е за Народен съд на неграмотните.
61
3
 
4
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
До 4epa.. Е да , ама не ,..... тк става на въпрос до ФИРМА , коя е тя и какви данъци е ПЛАЩАЛА , към която принадлежи и ''ТРУД'' / ТРъТ/ !
60
7
 
7
 
! Отговори
До Край преди 2 години
Чудесна идея .Зайчарника ще побере всички от ГЕРБ за надомна работа.
59
11
 
6
 
! Отговори
А,бе преди 2 години
ГЕРБ вече са един файтон хора.И подлезът пред НДК им е много.
58
6
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 години
НАРОДНИЯ СЪД В ДЕИСТВИЕ !!!!!!!!!!!!!!! А БСП КОЛКО КЛУБОВЕ ПОЛЗВА БЕЗВАЗМЕЗНО А ГИ ДАВА ПОД НАЕМ ЗА РЕСТОРАНТИ - А МИНИКОВ !!!!!!!!!!!