"Възраждане" води в НС избирателите си, ако не падне зеленият сертификат

Костадинов: Щом не искате да подходите с разум, ще получите революция
445

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов се закани, че ако до първата работна седмица от новата година не падне изсекването за зеления сертификат и не бъдат отменени всички ограничителни мерки заради коронавируса, ще заведе в НС десетки хиляди българи.

"Ще призовем българския народ да превърне демокрацията от представителна в пряка", отсече той в декларация от името на ПГ.

"Щом не искате да подходите с разум ще получите революция", закани се Костадинов.

Според него две години нормалността в България е поставена на изпитание.

"Под предлог, че се грижат за здравето ни вече 4 правителства се стремят само към едно - запълване на квотите поставени от ЕС за ваксиниране на хората. Очевидно за управляващите не съществува демографската катастрофа, образователната катастрофа, здравето на хората, важното е само едно – ваксинацията, а заради нея бяха затворени отделения, спират се планови операции, спрян е достъпът на хората до жизненоважни здрави услуги", каза той.

По думите му този натиск освен на физическото здраве на хората, се е отразил и на психическото им.

"Вече дори не може да се работи нормално. Предприемачите изнемогнат не само от високите цени на тока, но и от непредвидимостта дали ще работят утре. Стотици хиляди българи бяха поставени под натиск да се ваксинират", допълни Костадинов.

Той определи зеления сертификат като абсурден.

"Той беше въведен само за едни ден, за да може Радев в Брюксел да каже, че го е въвел. Беше въведена масова ваксинация, която беше представена като доброволна. Правителството упражни масова репресия на милиони българи, принуждавайки ги да вършат неща против тяхната воля", обвини още лидерът на „Възраждане“.

Той отсече, че ваксинацията трябва да е само доброволна и от нея да не произтичат права, нито ограничения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
8
 
43
 
! Отговори
Абсолютно ненужен... преди 2 години
...е зеления сертификат !!! Лекува ли те , какво прави ?! Освен да ти свалят личните данни за щяло и нещяло за друго не става !!! Мислиш си че ти дава някаква свобода , ама като се замислиш разбираш , че тя ти е неправомерно взета , пък ти спи и чакай , нещо да стане !!! Модерно робство , без коментар !!! И да вметна , в днешно време се намира по лесно зелен сертификат от колкото хероин !!!
302
7
 
6
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Няма угодия простия народ,добитъци!!!
301
48
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане са вече официално партията на глупаците в България. Не знам дали ще закакра хиляди в парламента, но на заколение със сигурност.
300
41
 
4
 
! Отговори
Гого преди 2 години
Колко повече антиваксари, толкова повече вдовици за мен
299
44
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може партия с 5% от избирателите да поставя ултиматуми над партии с повече гласове. Що за цирк?
298
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А да дойдат лекарите, които 2 години работят отвъд силите си? За тях кога ще има "нормално"?
297
3
 
48
 
! Отговори
sdfsd преди 2 години
То и без това е цирк в тази сграда, нека поне шоу- програмата е пълна и грандиозна! Подкрепям нахлуване там, защото политическата класа навсякъде по света се самозабрави и откровено се гаври. Мисля, че е време нещата да се вземат в общите ръце и да се отнеме привилегията на политиците да разиграват съдбите на хората с толкова лека ръка, за няколко сребърника в личната кесия. Не мога даповярвам, че има хора, които намират сертифицирането и ограничаването на хора по "здравен показател" за нормално
296
37
 
2
 
! Отговори
дд преди 2 години
Българите обичат ЕС,НАТО,вакхините и зеленият сертификат.Аз лично виждам всеки ден как ЕС се отваря и оздравява,заради мерките и вакхините.Аз лично смятам,че това е бъдещето.Ограничения,непрекъснато поемане на медикаменти,екологични ограничения.Хубаво е,че вече и децата са с кюар и вахини.
295
9
 
50
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Костадинов е гласът на разума в парламента. Моля се да не е контролирана опозиция, но на този етап той е разликата между България и целия запад, задружно преклонил глава пред всички случващи се процеси. Вирусът доведе до срив на икономиката, сертификатът е дискриминационен, България страда! Повече от същото ще доведе до още по-голяма разруха. Трябва промяна! Ако ще се вдигаме, аз съм там!
294
38
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Марешки го опуха с два шамара и се подмокри, а сега революция щял да вдига. Трябва да изхвърчи от парламента с неговите ниендерталци. Лошото е, че в БГ има доста такива. Ама вижте какво става в Русия: задължителна ваксинация и няма не искам.
293
6
 
48
 
! Отговори
miko преди 2 години
За саъжаление Костя Копейкин е абсолютно прав.
292
40
 
15
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Тоя заплашва ли? Все си мислех, че е пpocт пyтинoпитек, но явно такива хора не можеш да ги подцениш. При тях няма дъно.
291
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизаме! Мустафата и Киро ги пращаме в Канада, ако не се вразумят!
290
13
 
21
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 2 години
КОПЕЙКИН ПРИВЛИЧА ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ИТН.
289
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин драпа да се оформи като "спасителя" от сегашните по поръчка на ДС. Смятайте какво ви готви ДС със сегашните.
288
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
щом тролчетата са толкова активни и така са се разбеснели, значи ги нацелил по болното място - хахаха. С други думи това е добре за нас и е хубаво да се замислим, дали да не го подкрепим..
287
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 352 "Да ви е честита новата тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-Възраждане." Не е случайно, че ДС тролеите започнахте да пишете на всеки две минути опорката, че Копейкин бил в комбина с ГЕРБ.
286
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви е честита новата тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-Възраждане.
285
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 351 "На другите избори Копейкин ще се събере с ГЕРБ" А Путин ще стане демократ.
284
16
 
3
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
До Анонимен 345 "Сега трябва да видим дали новите са държавници.Този си позволява да подстрекава хора към агресия към други хора и двете групи са Българи.Отнемете му имунитета" Не говори така за бъдещия ви премиер!