Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат

Проф.Чорбанов искал ад види кой ще го спре, за да влез в сградата
490
Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат
Снимка: БГНЕС

Въпреки въвеждането на задължителния зелен сертификат за достъп до парламента, депутатът от ИТН проф. Андрей Чорбанов няма да представи документа си на влизане на работното си място.

Съгласно приетото в петък решение на НС от 24 януари всички народни представители, служителите на администрацията, съветници на депутатите и представителите на медиите трябва да представят зелен сертификат, за да влязат в сградата на парламента.

Още по темата

"Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи", заяви проф. Чорбанов пред Нова телевизия.

Той допълни, че ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

Според него не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас.
Проф. Андрей Чорбанов добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

„Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
339
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорбанов е добре - усвоява пари да разработва ваксина дето евентуално ще я сътвори 10г след като приключинпандемията. Миналата година много му знаеше устата как няма ковид и накрая влезе да се лекува в болница, а хората дори не можеха да се доберат до там. Ако му беше готова ваксината щеше да натиска всички в бг с нея да се ваксинират бъдете сигурни. Аман от такива очебийно нагли и безочливи хора.
338
10
 
11
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
До( '_' ).. Мало..умни антиваксъри. Изкаралите вируса, го карат отново, че и по зле. Когато го карат повторно, яката заразяват, ***..ако! Когато правиш PCR в зависимост от фазата на вируса, може да нямаш симптоми, но яко да заразяваш, ***...ако! Тъй че защо такова немного умно същество, дава ши..б..ана фалшива информация? Каква ти е целта дирник?
337
8
 
19
 
! Отговори
( '_' ) преди 2 години
''Зелен сертификат'' се дава на: 1. Преболедували (доказано НЕ заразяват) 2. Здрави хора с PCR (няма как да заразяват) 3. Васинирани (доказано могат да СЕ заразяват и да заразяват другите). Това няма как да е мярка за ограничаване разпространението на заразата (както е прокламирана). Чорбанов е против нелогичните дискриминационни мерки, а не срещу мерките по принцип.
336
15
 
14
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Чорбанов иска да признаят неговата ваксина и тогава всички да се ваксинират.До тогава ще е против.
335
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам Чалга_фона, но в случая подкрепям.
334
6
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Ами - итн да излизат от клалицията видно е , че тези хора не се интерсуват от - ежедневното поскьпване масовите фалити , непосилните сметки а се занимават с интереса на - файзер една частна корпорация
333
5
 
19
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Поредния намек за разваляне на коалицията! Май стана 3 или 4 провокация! Как ли ще си изиграят картите ПП, ясно е че ИНТ приключват с партията при нови избори, май ПП ще загуби доста инерция!
332
13
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Чалгарря Си е Чалгарр , Сертификат Няма да Покаже - но Може да дойде с Няколко Платени Таннцйоркки , Еййййй - Това Е Парламент - Не ти е Нощеннн Чалгарскки Клубб , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
331
12
 
8
 
! Отговори
УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ преди 2 години
Да бях сложл Ванката Синопика вместо Чорбанов по-добре
330
21
 
10
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Чорбата и Мангъра се правят на политици. Заради тях умряха много хора.
329
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН=ГЕРБ="патриоти"="възраждане"
328
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този депутат освен дипломата му трябва да му е отнето и правото на депутат и да бъде съден за заплаха на националната сигурност.
327
2
 
13
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Прав си Иване, хулигани сме избрали ,само циркове им дай да правят !
326
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Я ми цитирайки точната разпоредба и от кой закон, че нещо много станахте разбирачите?
325
12
 
9
 
! Отговори
ЧОРБАнов преди 2 години
Човек, чиято фамилия показва колко малко му трябва на един индивид за да оцелее, ще направи всичко за да остане на държавната софра,а ако може и на шведска маса.
324
12
 
12
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Да нарушиш решение на НС и да влезеш без зелен Сертификат в НС, си е хулиганска проява ,по която може да се търси и наказателна отговорност !
323
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гражданин на БГ и влизайки в сграда с толкова народ той е длъжен по закон да представи сертификат, ако иска да се прави на шут също може. Жалко, че пред името му седи тази титла, която най-вероятно не заслужава. Човека вреди и на партията си и на всички професори, но дори не го осъзнава, което говори много за нивото му. Прилича на чалгарка която се афишира как е била в някоя екзотична страна и всички трябва да ахкат.
322
6
 
9
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
ИТН са доказани полови органи.Без значение от кой пол . Вие вече си ги избрахте..
321
7
 
18
 
! Отговори
Доброжелател преди 2 години
Господин премиер, Кирил Петков, разберете най-сетне, че сертификатът е грешния път по който сте тръгнали. Опитайте се по друг начин да убедите банкерите от ЕС да отпуснат парите. Нали учихте в Харвард управление на процесите. Надявам се да не сте си губили времето и там.
320
15
 
15
 
! Отговори
В. преди 2 години
Много правилно казва човекът. ИТН или друга партия, няма значение. Смърт на Фашисткия Сертификат.