Борисов: Уж сме лошите, а повтарят всичко, което сме правили

КСНС беше ненужен, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 11 яну 2022 13:06 | 11 яну 2022 12:55, Нели Христова
468

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкова точно и ясно разписан във всяка една сфера, че просто трябва да се изпълни от двете страни. Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) беше ненужен, той показа само тоталния хаос, в който се намира държавата.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията, предаде репортер на БГНЕС.

Уж сме лошите, а повтарят всичко, което сме правили. КСНС беше направен, за да потвърди нашата позиция на парламента и на правителството, добави Борисов, който припомни записаното в договора.

По думите му президентството се явява като горната камара на парламента и от там се свеждат задачите както на правителството, така и на Народното събрание.

Спомняте ли си КСНС, след който премиерът да не се изкаже, попита бившият министър-председател и добави, че заседанието на консултативния орган към президента е показал тоталния хаос, в който се намира държавата.

Според Бойко Борисов важните за обществото теми остават назад.

В магазина инфлацията вече е над 30%, а мерки за газа и ток – няма. За горивата не искам да говоря, каза Борисов и припомни: Колко протести за няколко стотинки с „Мерцедес”-и и джипове направихте? Мълчание – няма я темата в свободните теми, а починалите от коронавирус са заменени с фразата „загубили битката”. В момента карантината се явява „спасително салче” на президентство, правителство и парламент, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски е накиснал Гешев за заплахите над журналисти, Божков е накиснал Борисов за подкупите, новите опити на двамата да се изистят от Магнитски седмица преди да излезе новия списък с Борисов, Гешев, Мавродиев и Цацаров, но без Божков и без Пеевски
288
13
 
16
 
! Отговори
Безпартиен преди 2 години
От самото начало свалянето на ГЕРБ беше огромна манипулация в стил ДС и то е ясно за всички! Няма осъдени и развитие по нито едно обвинение! Ние живеем в демократичен и капиталистичен свят, как по дяволите някой казва, държавата ще направи това или онова, как? Само в Комунизма държавата се меси в икономиката, при капитализма, в който уж сме ние, пазара сам се оправя! Кого си мислите, че лъжете, доходите ще качите, как? С минималната заплата?Аз като затворя фирмата, кой ще ви я плаща? Кого лъжете
287
10
 
12
 
! Отговори
Другар от ГЕРБ преди 2 години
Ние доказахме, че можем да строим, а също и да крадваме по малко. Тези хаирсъзи доказаха, че могат само да крадат. Гледайте им сеира или вазирайте от държавата-Ад. Във ваша полза ще е.
286
8
 
12
 
! Отговори
Ленка преди 2 години
Самата Лена Бориславова е карантинирана, а току-що излизат нейни снимки с Кирил а Петков в резиденция Лозенец, което е забранено и е против разпоредбите на РЗИ.Докато има хора и то доста, на които им се искат сертификати и им се спира бизнеса такива като Бориславова и Петков деца на бивши комунистически номенклатурчици си правят каквото искат.
285
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 323 Има само една ОПГ и тя се казва ДС, като политическото й представителство са БСП и Фигуранта. Всичко останало са напъни на модерното ОФ.
284
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо заплатата на Лена Бориславова в министретсвото на икономиката е 13 900 лв, тя по-умна ли е от останалите българи?
283
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха-хаНищо не строят, колега. Виж видеото на Асен Василев, дето се изтърси с дънки и маратонки на КСНС, как юни месец обяснява,че АМ Хемус не е била спешна и се спира. Гризданчо Караджов, милионерът на Костов и съсед на Иво Прокопиев на Буджака, който го играе регионален министър официално заяви, че спира тунела под Шипка.Това са хора, които никога не са управлявали държава, а само са крали!
282
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До мак Той показа как се справя с кризите. Сегашните другарЕ - също. Ясно е кой може и кой - не.
281
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха-ха Ами, след като ги измамиха по най-елементарния начин, как да си признаят? Сега ще "стискат" гааащите в ръце, и ще се оглеждат. Нас не ни .... други ги .... Тарикат мъж не писка.
280
4
 
5
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 2 години
До тополПърво ти върни комисионната от Грипен.
279
15
 
8
 
! Отговори
мак преди 2 години
Защо пак му давате трибуна, още ли сте зависими от него. Та той нищо ново не казва, все другите са некадърни, само той можещ. Как ли щеше да се справи с кризите, не ми е ясно. Въобразява си, че само той става за управляващ. Горкият нарцис.
278
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Радев не свика КСНС нито един път през последните три години, след като по закон товасе прави на всеки 6 месеца.Коя е причината да се свика КСНС толкова изненадващо за да потвърди нещо, което е отдавна известно и одобрено с решени на 44 НС.На практика Радев и протестърите признаха изцяло заслугата на ГЕРБ за израбитването ан поцицията на Българуямза РСМ и нямаше нищо да се добави.
277
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видните членове на ОПГ ГРОБ са се освежили след препи каването на изборите, отпочитали под чадърчето на Гешефта и вече дават пресконференции, ободрени от мълчаливото му съдействие. Обаче ще му падне чадърчето на Каскета и тогава ще им стане тясно. Тогава ще трябва да обясняват на следователите какво точно са правили през 12-те години до сега и кой друг го прави като тях.
276
12
 
9
 
! Отговори
топол преди 2 години
Върни парите от ХЕМУС 65 милиона и в затвора
275
5
 
12
 
! Отговори
Инфлатор преди 2 години
30% е вече инфлацията в някои сектори като зеленчукопроизводството в България по данни на самото правителство на Петков. Разчечите на Петков и Василев се оказаха изключително неточни за инфлацията, след като цяло лято ни убеждаваха, че тя ще е около 3,8%, но като мина декември се оказа, че е 8,2%. Което въобще не им попречи да изхарчат ударно 9 млрд лв само за декември и така да я засилят още повече!
274
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КСНС беше ненужен, заяви лидерът на ГЕРБТо и СИК-аджията Чекмеджаров е абсолютно ненужен, но се натрапва с "анализите" си с които досажда периодично. Хеле пък "красавицата", която ни уведоми за ощетените с пенсиите, просто ни "отвори очите". Обаче защо сте се изтъпанили там да ни свеждате вчерашни новини, вече обсъдени от всички?!? Защото сте ненужни.
273
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 301 313 Замечателен ли е, руски трроле :)
272
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербава логика: всички дишат, като нас, значи не крадем :):):) или всички крадат :):):)
271
2
 
3
 
! Отговори
славче т. преди 2 години
Вие сте лошите в страшния филм, тъй пожела си съдбатааааа......... Лошо момче си знаем товаааа.........
270
9
 
11
 
! Отговори
Гарантор преди 2 години
Гарантирам, че Дамаджана има повече мангизи от Тиквофф и даже го демонстрира с тУалетните си, дека вомитва, кога се е обосрал до козирката.