Борисов: Уж сме лошите, а повтарят всичко, което сме правили

КСНС беше ненужен, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 11 яну 2022 13:06 | 11 яну 2022 12:55, Нели Христова
468

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Договорът за добросъседство с Република Северна Македония е толкова точно и ясно разписан във всяка една сфера, че просто трябва да се изпълни от двете страни. Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) беше ненужен, той показа само тоталния хаос, в който се намира държавата.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията, предаде репортер на БГНЕС.

Уж сме лошите, а повтарят всичко, което сме правили. КСНС беше направен, за да потвърди нашата позиция на парламента и на правителството, добави Борисов, който припомни записаното в договора.

По думите му президентството се явява като горната камара на парламента и от там се свеждат задачите както на правителството, така и на Народното събрание.

Спомняте ли си КСНС, след който премиерът да не се изкаже, попита бившият министър-председател и добави, че заседанието на консултативния орган към президента е показал тоталния хаос, в който се намира държавата.

Според Бойко Борисов важните за обществото теми остават назад.

В магазина инфлацията вече е над 30%, а мерки за газа и ток – няма. За горивата не искам да говоря, каза Борисов и припомни: Колко протести за няколко стотинки с „Мерцедес”-и и джипове направихте? Мълчание – няма я темата в свободните теми, а починалите от коронавирус са заменени с фразата „загубили битката”. В момента карантината се явява „спасително салче” на президентство, правителство и парламент, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
11
 
2
 
! Отговори
До 349 преди 2 години
Няма нужда да знае, всички видяхме как Боко ханъма пада на колене пред Ердоган и му го *** за да получи подкрепа за изборите! Щом го е лапал на турчин, значи устата му мирише на това! Все пак явно добри ги върти щом Герджикова получи такава подкрепа от родината на Боко гювендиханъм!
308
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремълската марионетка Фигуранта свика КСНС за да покаже кой коли и беси в държавата, да покаже че Киро заедно с мажоретките на "промяната" е поредният негов Фигурант. Пълно унижение за Киро, продължаваща антимакедонска кампания на Радев в интерес на Кремъл, тотална международна изолация на държавата, кризи, мизирия и мор за българският Народ !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
307
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Черната чума + Ебола + Ковид заедно комбинирани в супер вирус ще са бегла реплика на Боко ханъма и гавазите му! 2 милиона население за 12 години се е евакуирало от Бокова България! Даже Сирия и Афганистан не губят толкова % от населението си с такива темпове! Сами си правете изводите колко по добре живеят там хората отколкото при управлението на Ердогановата ханъма Боко гювендиханъм!
306
4
 
7
 
! Отговори
До 337 преди 2 години
Бах таз нова протестърска опорка - ГЕРБ правели и добри неща, но ги правели лошо. По тази логика сега всичко се прави много добре, но пък се правят само лоши неща. И колкото по-добре се правят нещата от добрите, толкова по-лошо става. Оммммм.
305
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори в най смъртоносния ден от ковид умираха по 243 души и, то за кратък период, а от вируса гроб сме губили средно по 457 души на ден за да постигне резултата от 2 милиона спад в населението за 12 години! Тоест вируса Гроб и Боко ханъм, са два пъти по смъртоносни за България от световната пандемия Ковид! Ковид е лятна настинка спрямо смъртността която гроб донесе на България! 2 милиона сме загубили за 12 години! Даже през световните войни не сме имали такива загуби!
304
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха....9 млрд.Кога се научихте да броите пачките.ТОЙ ли ви каза така да дърдорите?А на бас!Една лъжа,повторена 100 пъти не става истина.
303
2
 
13
 
! Отговори
Съроител преди 2 години
Магистрала Хемус е официално спряна с решение на служебнито правителство през юни месец. По този повод Асен Василев заявява на пресконференция, че тя се строи от 1977 г и не е спешна. Предвидените за нея 440 млн лв за довърлшването й се прехвърлят за борба с Ковид 19.Виждаме, обаче, че резултатите от борбата не са никак обнадеждаващи - България през последните месеци е на първо място по смъртност в света, а Хемус си стои недостроена.
302
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9 млрд лв са изхарчени от правителството на протестъри Петков само за един месец. Нито един от него не обясни за какво и къде са отишли тези пари.
301
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е.Правим всичко като вас.Фърдим,уригваме се ,дърдорим....само на крадем.Не защото не искаме,а защото всичко е окупирано от вас.
300
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално нищо не е построено в България след като преди 9 месеца Борисов слезе от власт. Дори и една чешмичка.
299
3
 
7
 
! Отговори
Мишки? преди 2 години
До Анонимен 337 "а НАИСТИНА СТЕ лошите!" Е, сега "добрите" ще ви оправят. Ама ЯКО ще ви оправят. Само не искам да църкате, когато се случва.
298
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко ханъма, ако въпроса е как да се доставят плътски удоволствия в харема всички знаем, че си най най умелата защото смени 5 харема и все отгоре се носиш, но когато стане на въпрос за каквото и да е друго си кадърна колкото и не си била комунистка! Боко ханъма, гювендиханъмата на Ердоган ще остане в Българската история като българския вариант на Мария Антоанета!
297
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не "уж сме лошите, а повтарят.....", а НАИСТИНА СТЕ лошите! Дори и добри неща правехте ЛОШО! Заради простотия, его нарцисизъм и вождизъм! Обикновен таратор да направите пак ЩЕ Е ЛОШ, защото генезиса ви е сбъркан. Проумейте го най сетне не на ужким а реално сте най лошото което се случи на народа. Когато го проумеете ще млъкнете и засрамено ще се отправите съм затвора, камо ли да ръсите мозък! Света и живота не се върти около канонизирани вождове!
296
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Пенсионер Колкото повече повтаряте "тиква", толкова повече ви се набива. Лъжите и самозаблудите за това защо сте на това положение, са най-добрия начин да продължават реалните фактори да работят във ваш ущърб.
295
18
 
8
 
! Отговори
irkf преди 2 години
това подобие, този провален политик, този прегорял фасул, това посмешище за България на запад и по света няма ли да се кротне най-сетне. От 1 година е аут и народа не иска да го вижда, не иска да го чува...
294
10
 
8
 
! Отговори
кака Сийка преди 2 години
И Барселона ли? Или Мата Хари?
293
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите другари са се оплели като пилета в кълчища. Приемат решенията, предлагани от ГЕРБ, но с няколко месеца закъснение. А проблемите, когато не се решат навреме, стават двойно и тройно по-тежки. Затова и цените ще растат, и безработицата ще расте, и инвеститори няма да идват, и строителство няма да има - като типични балъци ще изядем и солта, ще понесем и тоягите и накрая ще си платим прескъпо. Както се казва, не било промяна за демокрация, а промяна за шокова инфлация.
292
13
 
17
 
! Отговори
отврат преди 2 години
Тоя няма ли да млъкне.
291
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 336 Мдааа, "гербавите" медии осигуряват 24 часово покритие на геройствата на Дамаджанов, Фигурнатов, Майстора и други "красиви и умни". Чакаме новата класация да видим при ДС на кое място ще бъдем.
290
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербави медии с гербави трролове - 112-то място по свобода на словото.