Арестуваха протестър с газов пистолет, блокираха движението пред НС

Костадинов говори на видеостена
12 яну 2022 13:18, Александър Попов
177

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицията арестува протестиращ пред парламента с газов пистолет. Оръжието е иззето, а арестуваният е отведен в РУ.

Привържениците на "Възраждане", които недоволстват срещу зеления сертификат, блокираха движението пред Народното събрание.

Лидерът Костадин Костадинов пропусна партийното събитие, тъй като е поставен под карантина заради контакт със заразения с коронавирус парламентарен шеф Никола Минчев.
Още по темата


Той обаче се включи на видеостена, за да приветства симпатизантите и да агитира за премахването на сертификата и възвръщането към нормален живот.

Полицейското присъствие е засилено, на място има и водно оръдие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: протестВъзраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Родителите на починалото единадесетгодишно дете ако имат доблест да излязат и да кажат, че са го ваксинирани. Така ще спасят стотици други деца.Откакто започна "ваксинацията" на деца, това е второто след онова на десет години от Кърджали. Душите черни трябва да им се извадят на всички подстрекаващи убийства на деца.
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай ги Ганйовците!
50
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокуратурата трябва да работи както беше по Съветския модел - прокурорът да те задържи за 10 години, още преди да си получил присъда от съдията.
49
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези ги докараха с автобуси от цяла България и осмърдяха София. Явно са се къпали лятос на реката. Въпросът е, кой им плаща
48
18
 
12
 
! Отговори
Западняк преди 2 години
Във ваксинирана Европа централната банка емитира нови финансови потоци към ваксинираното население, хората се върнаха към нормалния живот и се разхождат ваксинирани със щастливи лица в моловете упражнявайки потребителски натиски на производителите които започват производството на нови джаджи и гаджети за пазара и икономиката се развива, заплатите растат. Само бай Ганйо още си живее в комунизма, слуша кремълските агенти от Възраждане и не иска да се ваксинира, за това са ви малки заплатите.
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дано и да го осъдят с ефективна присъда
46
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ли отдавна не вярвам на такива новини? Униформените са му бутнали газовия в джоба и хоп, уж той го бил носил. На такива неща може да се хване само малко дете. Мислете с тези глави.
45
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и Елена за това се скриха в Лозенец под карантина. Скоро с камъни ще ги бият от ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОСКЪПВАНЕТО.
44
5
 
24
 
! Отговори
mikki преди 2 години
Сега Зеления чорап, ще излезе ли с Идиотова и с вдигнат юмрук, или ще се скрие под полата на Деса.
43
13
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахаааааа, страх от Възраждане?!? Днес да не е първи април? :))))))))))))))))))))))))))))) При няколко процента по-виска избирателна активност щяха да гледат парламента само по ТВ :)))))))))))))))))) Елементарни руски прислужници.
42
3
 
22
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
КЪДЕ Е РАДЕВ БЕ? С КОЛКО МУ УВЕЛИЧИХА ПЕНСИЯТА?
41
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на първо място по смъртност. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят четвъртия бустер и се готвят да правят петия, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.
40
3
 
14
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Не искам да взимам страна ама и управляващите са като полицията ! ГОЛО ВОДА
39
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така като гледам не са 50 човека , да не се окаже че половин София е там
38
6
 
8
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Пълна постановка да демонизират съпротивата ,вижте каква снимка само чичо милиционер позира с пистолетчето на метри от случайно намиращ се фотограф до него и гоп снима ,евтини номерца театри и постановки ,на 6 януари миналата година във ФАЩ се разбра че сред протестиращите е имало федерални агети провокатори да накарат протестиращите да изглеждат зле и като вандали и ги подтиквали да вършат безобразия!
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що са докарали водно оръдие? Тоя ах-мак да не вади воден пистолет, я?
36
7
 
13
 
! Отговори
Лицемери преди 2 години
Питам аз ,колко от тези платени шебеци на тази манифестация са ваксинирани , А ?! Жалка картинка , но най цалкото е ,че не осъзнават колко са не съществени и не значими за милиони българи.
35
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На крадливите герберя им спряха кранчето и зареваха за нови избори. Явно здраво са захранили Копейката
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ чакат да видят дали оставената неработеща държава, без чужди инвестиции, с авансово изплатени милиарди и разграбени в чували, с най-лошото образование, с най-ниска конкурентоспособност, с не работещ съд и с прокуратура обслужващата мафията, отдавна изостанала зад една Румъния, която преди 15г ни дишаше прахта, държава в спор със всички съседи и изолирана в ЕС ще може ли да се вдигне???Евала ГЕРБ, Евала!
33
4
 
15
 
! Отговори
А сега де преди 2 години
Откога носенето на газов пистолет е престъпление?