Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ

Под нивото ми е да се занимавам с Рашков, заяви бившият премиер
14 яну 2022 15:15, Нели Христова
200
Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Не поддържам връзка с Цацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в село Грашево, община Велинград.   

"Ние винаги сме били за това да има възможно най-голяма ваксинация. Винаги сме подкрепяли да има "зелен сертификат" за всички", заяви Борисов и допълни за "Възраждане": "Когато вървяха до Радев бяха готини. Направиха си протест и изведнъж станаха лоши. Който сее ветрове, жъне бури."

Той коментира и исканата оставка на Иван Гешев.

"Изявлението на господин Петков, че в прокуратурата иска да сложи свои хора, ме кара да бъда внимателен. Искам да видя законите, да видим какво всъщност ще се случи. Не виждам никаква законодателна инициатива. Нека спрем да слагаме своите хора. Имам чувството, че ако беше старото знаме с герба на България, щяха да изчегъртат герба от знамето. Накрая чегъртат и хората на Радев", заяви Борисов. "Да внесат закони и тогава ще видим как тези закони ще предотвратят слагането на свои хора."

Запитан за оставката на Цацаров, Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.

"Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при Да, България. От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", заяви Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам", коментира той по повод нахлуването на спецслужбите в Булгаргаз. Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ", смята Борисов. 

Запитан за иска към вътрешния министър Бойко Рашков, бившият премиер отговори:

"Толкова ми е под нивото да се занимавам с него, толкова ми е мъчно за МВР. Но юристите депутати в ГЕРБ се събраха, аз не присъствах. И дори най-искрено да искам да ви отговоря, не мога. Той Господ гледа. На едните Аллаха, на другите - Христос. Всеки ще си раздаде заслуженото".

"Затвориха заводите, затвориха фабриките, а ние търсим икономически растеж. Сигурно не предлагат финансова помощ за бизнесите, защото няма от къде да дойдат тези пари, като затворят фабриките"

Борисов се зачуди "кой кръстник, на коя мафия" снощи сдобри Илиана Раева и министърът на спорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идвай си Бойко, щото с тия променените, яко загазихме.Сринаха държавата и няма управия!Кико Ментата, Асан Ококорения, ***,Костадинуф всички са за затвор.
107
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак Бойко разправя вицове. Добре се посмях.
106
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дебеловратата мутра нема ли да влиза на топли вече?
105
17
 
4
 
! Отговори
ЛУДИ ХОРА.. преди 2 години
избраха Радев за прецедент и Киро-Ментето за премиер.......потвърждението?.... Четете и се смейте....
104
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боци, я пак си ела, че тие новите не мога да ги дишам.
103
20
 
7
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
Браво на г-н Борисов... след лъжите за пенсии и заплати и високите цени на всичко по време на Радевата зима ,ще дойде дългоочакваната за българския народ- Бойкова пролет.
102
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСМAНСКИЯТ ГРAНДИОЗЕН ИМПЕРИAЛИСТИЧЕСКИ ГЕНОЦИД НAД AРМЕНЦИ,AСИРИИЦИ ИЗВъРШЕН ОТ УНИЩОжИТЕЛЯ КЕМAЛ AТAТЮРК И ПAК СИ Е ОСМAНСКИ.........................AНГЕЛA МЕРКЕЛ ПУБЛИЧНО ГО КAЗA:"ПОДAНИКъТ НA ОСМAНСКИЯ СУЛТAН ПРAВУС РAЗРAБОТИ БОЛШЕВИШКИТЕ ЧЕРВЕНИ РЕВОЛЮЦИОННИ ПЛAНОВЕ И ГИ ДAДЕ НA ГЕРМAНИЯ'..................ЗНAМЕНAТA НA AТAТЮРК и Йоджелaн еднaкви a фaлшиво никaкво знaме е нa Турция
101
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече 8-9 месеца тухла върху тухла не е сложена, пари летят насам натам, а вие джавкате по Бойко, болни глави загубени.
100
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смях, тикво, от твоето ниво по-долно няма.
99
17
 
12
 
! Отговори
ДО 107 ОТ ЕМО преди 2 години
Сега сме 2022г и сме страна от ЕС. Рашко може да внушава,но въпреки цялата държавна машина да е в ръцете му..... НИЩО НЕ МОЖА ДА ИЗВАДИ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ.... А най-лошата новина е че ЕП пари на БЪЛГАРИЯ няма да даде повече.
98
15
 
15
 
! Отговори
Бедняк преди 2 години
Бойко има изморен вид! Може би пише денонощно мемоарите си ... та той обиколи целия свят и отвсякъде донесе някакви инвестиции... Даже често водеше цялото правителство: напр.: Абу Даби/или Дубай (никой не ги чакаше, върнаха се като на....ни), води ги в Турция, летяха и до Израел...Имаше и други дестинации! А той самият беше даже и в Лихтенщайн, не знам от там какъв инвеститор доведе. Така че има какво да сподели с поколенията. А може да е изморен защото спи зле: кошмари? Призрака Радев ...???
97
11
 
17
 
! Отговори
как ще си отдъхните преди 2 години
при Бай Ставри!!!
96
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде изчезна гордото ти и самодоволно изражение на лицето, бе, Винету! -))))
95
12
 
10
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Цацаров,Мая Манолова и Бареков движеха Костинбродската измислица.... Мислите ли,че Борисов е забравил това....
94
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прокуратурата е част от мафията. Важна част.
93
1
 
12
 
! Отговори
Бедняк преди 2 години
"Затвориха заводите, затвориха фабриките..." По-старите из форума знаят всъщност какво значи думата "завод"! Насочете ме да отида до някой такъв гигант, просто да видя как продукцията напуска ежечасно портала ...
92
4
 
1
 
! Отговори
КУРИОЗA преди 2 години
AКО СТAЛИН превaнтивно бе преименувaл Червенaтa си aрмия нa примерно БЕНБЕНAТA AРМИЯ нa СССР вероятно Aдолф Хитлер нямaше дa го нaпaдне и избие нaд 20 000 000 грaждaни нa СССР................то е ВРAжДA кaто истинското червено знaме нa Кемaл Aтaтюрк използвaно от кюрдите нa Йоджелaн и ПКК и фaлшивото червено кемaл знaме нa Турция
91
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият дърт, тлъст и при ост Тиквун. Много му се ще да омаскари Радев, че той и/или неговите хора е/са крадец/ци като него и неговата шайка.Търсиха в продължение на години и НИЩО! Ама дори и не са толкова умни, че да правят като американците - когато едно нещо не съществува - изфабрикуваш го! Ама така е - кога си само на 1 книга за 65 години, акъл няма от къде да дойде.
90
2
 
7
 
! Отговори
Ех човече преди 2 години
Най-жалкото е,че Кръсникът те прекара!Дали той или някой друг зад него,трябва да си признаем,че успяха,дали чрез внушения,конспирации,уговорки,и т.н.да постигне своето!Жалко ,но файт!Те са царе на разиграването,заобиколките и нищо правенето!
89
9
 
13
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
До следващия хелоуйн няма да изкараш тиква