Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ

Под нивото ми е да се занимавам с Рашков, заяви бившият премиер
14 яну 2022 15:15, Нели Христова
200
Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Не поддържам връзка с Цацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в село Грашево, община Велинград.   

"Ние винаги сме били за това да има възможно най-голяма ваксинация. Винаги сме подкрепяли да има "зелен сертификат" за всички", заяви Борисов и допълни за "Възраждане": "Когато вървяха до Радев бяха готини. Направиха си протест и изведнъж станаха лоши. Който сее ветрове, жъне бури."

Той коментира и исканата оставка на Иван Гешев.

"Изявлението на господин Петков, че в прокуратурата иска да сложи свои хора, ме кара да бъда внимателен. Искам да видя законите, да видим какво всъщност ще се случи. Не виждам никаква законодателна инициатива. Нека спрем да слагаме своите хора. Имам чувството, че ако беше старото знаме с герба на България, щяха да изчегъртат герба от знамето. Накрая чегъртат и хората на Радев", заяви Борисов. "Да внесат закони и тогава ще видим как тези закони ще предотвратят слагането на свои хора."

Запитан за оставката на Цацаров, Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.

"Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при Да, България. От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", заяви Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам", коментира той по повод нахлуването на спецслужбите в Булгаргаз. Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ", смята Борисов. 

Запитан за иска към вътрешния министър Бойко Рашков, бившият премиер отговори:

"Толкова ми е под нивото да се занимавам с него, толкова ми е мъчно за МВР. Но юристите депутати в ГЕРБ се събраха, аз не присъствах. И дори най-искрено да искам да ви отговоря, не мога. Той Господ гледа. На едните Аллаха, на другите - Христос. Всеки ще си раздаде заслуженото".

"Затвориха заводите, затвориха фабриките, а ние търсим икономически растеж. Сигурно не предлагат финансова помощ за бизнесите, защото няма от къде да дойдат тези пари, като затворят фабриките"

Борисов се зачуди "кой кръстник, на коя мафия" снощи сдобри Илиана Раева и министърът на спорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България лети с бясна скорост по нанадолнището, спокойните години свършиха безвъзвратно.
67
4
 
13
 
! Отговори
Евронюз преди 2 години
Александър Кашъмов, адвокат: Най-новата история на България е пълна с ярки скандали. През 2021 г. беше публикуван доклад на прокуратурата, в който се говори за над 300 000 операции по тайно наблюдение, което е безпрецедентно за нашата малка страна. Журналисти, политици а други попаднаха под незаконен надзор публични личности.
66
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нагла тиква Мухобоико народа те измете на бунището запомни го клоун
65
6
 
2
 
! Отговори
МОИСЕЙ е и ПЛAГИAТ преди 2 години
ХОЛОКОСТA И ИЗТРЕБВAНЕТО НA ЕВРЕИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЗAЩОТО ЮДЕОЕВРЕЙТЕ НAПРAЗНО ИЗГОВAРЯТ И НAСТОЯВAТ ДA СA БОГОИЗБРAН НAРОД тa дa угоди нa Моисей и третaтa му зaповед бил геноцидът нa Хитлер
64
22
 
9
 
! Отговори
600 коментара.. преди 2 години
Минимум.... Ученото си е учено...Най-кадърния политик на България от 80 години... Почитания, Бойко...
63
7
 
25
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Като слушаш тулупа, все едно не е бил премиер на държава в ЕС, която е най-бедна, най-корумпирана, последна по всички по0ложителни класации в ЕС и не саму били сваляни първите две правителства и едвам издрапа да завърши третото !!!
62
6
 
26
 
! Отговори
- преди 2 години
Свръх нахален отвратителен, подъл, нарцистичен - докато Бойко не го въдвори ще досажда. А за раята дето се прехласва по престъпник нямам думи!
61
4
 
11
 
! Отговори
имаше една песен преди 2 години
Ооо, колко си ***!
60
4
 
9
 
! Отговори
аз преди 2 години
хахаха
59
7
 
31
 
! Отговори
мак преди 2 години
Не знае за Булгаргаз, но е знаел, какво става в президентството. Не е назначавал свои хора, таратанци. Кой ще му повярва. А "изборът" на геша какво беше ако не назначение. Жалко същество.
58
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Трета Божия заповед!...................тaкa ти кaзaхa евреите докaто ги нaричaше "богоизбрaния нaрод" ли...................именно нaследниците нa Моисей юдейте я обезмислихa тaзи зaповед
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия изпълни успешно мисията си в Казахстан и руските военни части се изтеглят. Предателите в станаха известни. Президентът Токаев започна прочистване на елитите. Русия показа на света как ще завърши всеки опит за цветна революция в постсъветското пространство.
56
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тhe drumbeat of war is sounding louder"! - Майкъл Карпентър, посланик на САЩ в OSCE.
55
5
 
17
 
! Отговори
а стига преди 2 години
Какво ме интересуват неговите екскурзии из Родопите.Къде бил,какво ял,колко ср..л....
54
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като тиквата организира "протеста" на *** му се повиши настроението. Каквото и да прави шимпанзето е пред края на живота си - такива дебели хора с подпухнало лице не живеят дълго. Жалко са стотината милиарда, които бяха прахосани и ограбени последните 12 години - ако тези пари бяха вложени в нещо смислено, България щеше да бъде коренно различна от момента.
53
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ти доказа че не си политик .Един лидер на партия никога няма да остави Силвена Точева като депутат мъжа и е осъден в Марбея Испания за мендународен трафик на наркотик 11г.И другата Росица от Видин която имала бизнес с наркобарон от Косово.
52
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко вече го няма,за да си чешите езиците!Стана ли ви по топло и сито?
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Барабабите на войната звучат все по силпо, заяви високопоставен дипломат от Белия дом!
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Падеф ще му диша прахта!
49
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
''Спим по анцунг''така каза Баце.Страх го е като дойдат качулките да не го хванат по ***.Няма къде и да избяга.В ЮАР ще го свитнат Галевите.В Сърбия Сретан и мустака.В Дубай Черепа ще го разчекне.Седи трепери и говори само лъжи!Умира от страх!