ГЕРБ поиска оставката на шефа на енергийната комисия в НС

Причината – липсвал доклад за техен проект на решение
13

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ поиска оставката на председателя на Комисията по енергетика в НС Радослав Рибарски от ПП, защото няма доклад на комисията по проекта на решение, с което се задължава държавата да покрива на 100% разликата в сметките за електричество на общини, болници, културни институти, училища, детски градини и ясли и старчески домове, обществен транспорт и други общински предприятия.

Още по темата

„Той не може да се справи със задачата си“, отсече Александър Ненков.

Според него явно мнозинството не разбира, че като отказва да обсъди и приеме предложението на ГЕРБ, наказва обикновените хора, а не кметовете.

„Явно мнозинството или не разбира същината на проблема, или го правят умишлено, защото оставам с впечатлението че за тях това е една пиар акция“, каза Ненков.

Той смята, че причината се корени в обстоятелството, че повечето от кметовете са от ГЕРБ.

„Но те представляват своите съграждани и това важи и за вероизповеданията и за всички, омбудсманът също защитаваше тезата, че трябва има компенсации“, каза Ненков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: НСоставкаГЕРБдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Не Боко ги е изкарал читалищата и библиотеките на свобдния енергиен пазар, а европейските директиви, кирочвче недоклатено. Днес не ви ли е празник, или загравате за нощес? То и другиа спациалист Кокорчо, бе решил да премахва "данък уйкенд", ама овреме го озптихам, че той не е наложен от ГЕРБ, а е по европейска директива. Колко си по-прррост, толкова ти е по-лесно, и са ти "ясни"нещата.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До gfdДа тъ светна, че ако Боцко тариката не бе забавил с риск да му дърпат ушите от ЕС либерализацията на цените за битови абонати, сега щеше да пищиш като прасе по Коледа. Едни умни, дето са го казали: ум царува ум робува ум патки пасе. Има си европейски директиви със срокове. И...санкции. И Пеканов, спциалист по макроиконимика онзи ден по БНТ в прав текст го каза. Само дето не ползва думата"мазнинки". Добре, че"крадливия"Боко бе натрупал резерви, а не дълг както някои постоянно лъжат.
8
1
 
1
 
! Отговори
gfd преди 2 години
Боцко прие закона за либерализация на тока!!!А сега точно той пищи по телевизора врещу цената му. Ама некои помниме...
7
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Честит празник, ГЕРБ-аджийчета! Са да надyете на дeдо кaвала...
6
4
 
7
 
! Отговори
toti преди 2 години
Нааканите моля да си кротуват ,че се усмърдя залата ха ха
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези опротивели физиономии (като този старозагорски мутромилиционер на фотото), с тава непрекъснато скачане, деструктивност и най-вече с компрометирания си престъпен вожд ГЕРБ нямат никакви шансове за по-широка обществена подкрепа.
4
5
 
7
 
! Отговори
честита промяна !!! преди 2 години
"Евронюз" за Радева България: Страната е на първо място по енергийна бедност в Европейския съюз, 27,5% от хората не могат да се отопляват...
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А оставката на Боко кога ще получим за това, че вкара болниците в нерегулирания енергиен пазар?
2
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я па тия!Кой ви бръсне вече за слива,бе?Вие някога приехте ли чужди предложения или си правехте каквото си искате?А сега боли,нали?Е,ще има още дълго да ви боли.А после ще свикнете.
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Циркаджии са герб, нищо градивно, нищо полезно. Само скандали и пищене, напълно безполезни. Тези хора 12 години така ли са ни управлявали?