Бойко Борисов осъди Мая Манолова за клевета

Тя ще трябва да му плати 15 хил. лева
3 фев 2022 14:37, Нели Христова
241
Бойко Борисов осъди Мая Манолова за клевета
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Бойко Борисов успя да осъди лидера на "Изправи се БГ" Мая Манолова за сумата от 15 000 лева.

Борисов е успял да докаже, че на 01.11.2019 (тогава все още действащ премиер) в предаването "Лице в лице", както и в публикация във фейсбук, Манолова "изнесла обидни думи и изрази по отношение на Борисов, а именно: Тази сутрин във вашата телевизия беше един арогантен човек, който избълва редица клевети, обиди и грозни внушения. Срам ме е заради него, срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света".

Борисов твърди, че тези думи били унизителни и обидни за него, възприел ги "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство".

В същото предаване Манолова обвинила Борисов и в престъпление, което съдът отсъдил като клевета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
И днес слънцето изгря над България,а банкянското слънце си мислеше,че без него няма да изгрее.
175
3
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Либераслъка, автобус на който се качи неканена и Майчиту, се беше научил , че може да плюе и ака навсякъде и срещу всички. Бате Бойко показва зъбки. С техните камъни по техните глави. Не че лицето на снимката е стока, ама за разлика от сега управляващите поне имаше екип , който що годе имаше представа от публично управление. Тия са като вечните соц поети 40-50 годишни са все младежи. И все им даваме толеранс и ги чакаме са пораснат.
174
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая се самоизчегърта и сега като десерт ще си плаща, защото много й знае гнусния плювалник. А забрави, че благодарение на Борисов стана омбудсман, и благодарение на него пак, беше пратена на лечение в Германия. Неблагодарна отвратителна и нагла арогантна метла.
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Една добра новина, сред всичко което ни носи жалката промяна!!!
172
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 194:Абе освен че ти и е смачкана черепната кутия друго няма какво да те се каже.Не сивиновен така те кара.Безнадежден случай,обърни се към Цветеслава от Курило,там ще си в свои води.Поздрави и си опичай акъла,ама незнам дали изобщо има нещо в кухата манерка!
171
2
 
3
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Пожарникар , член на Б К П , пожарникар , охранител . Това клевета ли е ? През всичките му мандати на управлението му се саморазправяха с мен полицаи , охранители и фирмите за охрана без да съм нарушил закона . И това ли е клевета ? Прие закон за военните инвалиди , но съда и всички комисии изобщо не се съобразиха с него . Мая Манолова и тя се отърва от мен с детското и тълкуване на законите. Почти всички фалшиви телкове си останаха непокътнати до ден днешен от вас комунистчетата и децата ви .
170
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ефтино излиза да окаляш някого без значение ляв десен Бойко или Кирчо. Редно е за подобни неща осъдения освен доста по дебело обезщетение да мете улици или да копа градинки. Тогава хората за първи път ще видят осъден политик да работи в полза на народа безплатно, а ще има и достатъчно хляб и за журналистите и сиирджиите...
169
3
 
3
 
! Отговори
Нормален преди 2 години
До 195:Малии,Мая нормална,абе ти в ред ли си?Да не си си удрял главата?
168
12
 
8
 
! Отговори
ОПГ МАФИЯ напред! преди 2 години
Такае тука престъпниците съдат нормалните хорица и ги осъждат. България се казва територията
167
14
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 2 години
Мачкай Бойко!! Мачкай генерале!!
166
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маяма е най-отвратителното същество
165
7
 
11
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Падна и малко перушината! Но как ще върне заема от Черепов! Опитвай Майче, опитвай!
164
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая да съди българския съд в Страсбург! Как може на нея да присъдят 10000 лева, а на Боко 15000. Двойни стандарти! Или Боко да докаже, че е жена или да дава поне 20000 лева!
163
7
 
10
 
! Отговори
Кияк преди 2 години
Удари Баце по кюстендилския
162
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди Мая го осъдила за 10000 лв., сега той нея ама още не е сигурно защото има обжалване, така че си е пълна скука.
161
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи затова Боко ханъм надебеля напоследък! Когато Мая я е разплакала се е покрила и е плюскала сладолед до припадък, циврейки! Ред сълзи, ред сополи и накрая *** голяма лъжица сополи и сладолед! Да ги бяхте оставили публично да се разберат като пораснали жени! Щеше да има писъци, дърпане на коси, дране, ако не друго поне можеше да го излъчим вместо футболен мач, поне щеше да има повече драма и гледаемост!
160
16
 
4
 
! Отговори
До 148 преди 2 години
Какъв целокупния народ като даже последното правителство на Боко ханъм беше подкрепено от 16% (живи и умрели)? Боко го крепят има няма 800000 ромея от родата му в маалите! Даже собствената му рода не иска да гласува за него вече защото го знае, че е продажна ханъма!
159
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова заслужава да бъде осъдена. Тя като подпали истерично не знае какво говори. Знае, че лъжата е като бомба. Колкото е по-пикантна толкова повече окипазява човека. Манолова е изучила до съвършенство теорията и практиката на клеветите.
158
7
 
22
 
! Отговори
Браво на Бойко преди 2 години
Браво на Бойко. И не само нея трябва да осъди. Омръзна ни всякакви *** да лъжат и плюят както си искат.
157
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая, да обжалва присъдата в Страсбург, на 100% ще отсъдят в нейна полза.По Евро директивите всеки избирател има право да мисли и изразява всякакво мнение за властимащите.