Горанов за новата власт: Некомпетентност и особена агресия

Било ирационално да го задържат заради някакви твърдения
327
Горанов за новата власт: Некомпетентност и особена агресия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви твърдения, коментира пред Нова телевизия бившият министър на финансите Владислав Горанов във връзка с обявените списъци от премиера Кирил Петков, в които той оповести имена, включващи и родни политици, уличени в корупция.

Още по темата

„В България отдавна се води социален експеримент с неясни последици. Част от този експеримент е и изказването на премиера вчера. Веднага след скандала с невнесените данъци на Божков, прокуратурата проведе няколко разпита с мен. Така че в този смисъл инситуцията си е свършила работата. Ако Кирил Петков очаква да ме задържат за няколко часа, заради твърдения- това е ирационално”, категоричен е Горанов.

По думите му освен е некомпетентност новото управление е заредено и с особена агресия.

„Аз също направих проучване в гугъл. Нося ви данни за извършени престъпления от Асен Василев и Петков. Не е сериозно един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с гугъл”, добави още Владислав Горанов.

Той беше категоричен, че не е получавал пари от Васил Божков, не са му били и предлагани.

„Божков за разлика от други бизнесмени, които имаха проблеми с прокуратурата, предпочете да избяга от България. Несериозно звучат обвиненията, за раздавани пари. Нека заповяда и да защити тезата си”, обясни той.

Владислав Горанов добави, че прокуратурата няма какво повече да направи в този случай, освен да вземе обяснения от всички замесени лица.

„Изготвянето на подобни списъци като този на премиера, обикновено се прави като отчаян ход, когато има други проблеми. Премиерът претопля една стара тема. Притеснен съм, че с такава лекота се борави с факти”, каза още Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: горановКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
8
 
16
 
! Отговори
сигрно преди 2 години
В затвора ще лежиш на 100 % , и е миеш вечер краката на боко поне за 10 години !!!
163
1
 
3
 
! Отговори
Мюлер преди 2 години
Срещнали се в затвора Джеймс Бонд и Щирлиц. Здравей, казал Щирлиц, Бонд, тебе къде те хванаха. В хотел Хилтън, тъкмо си вземах следобедния душ, а трябваше да го пропусна, подсмихвайки се отговори Бонд. А тебе къде те сгафатиха, Щирлиц. Тъпо ми е, отговори Щирлиц - В Гугъл.
162
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОСТАВКА НА НЕЩАСТНОТО НЕКАДЪРНО МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЧЕРЕПИТЕ ОКРАЛИ НАРОДА СИ- ПОЗОР ЗА БГ НАРОД ЧЕ ИЗБРА ТОЯ ОТПАДАК- КАКВО ДОНЕСОХА ТЕ-ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА, ПЪРВИ ПО РЪСТ НА ЦЕНИ И ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ, ПЪРВИ ПО ПРЕСТЪПНОСТ И УБИЙСТВА...
161
7
 
16
 
! Отговори
? преди 2 години
Как е възможно България да "ражда" такива екземпляри.....???
160
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все някой трябва да изяде калая. Не може народа едва да свързва двата края и да няма виновни.
159
8
 
16
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Наглец,който скоро ще си получи призовката.Големия лукс,охолството,ще му излезе от г.за. 192,пий си илачите,не си ври носът на боко в задницата.
158
5
 
18
 
! Отговори
Хахахахах преди 2 години
Точно този грозник се оставни 700 млн.лв да минат ей така и после го обявява за "провал на държавата" .... какво безочие... Не беше ли ти с кола издирвана от интерпол на границата бе ????? WTF ?!?!??!?!
157
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напишете в Гугъл името Асен Василев и още на първия линк излиза измамник, мошеник, лъжец, фалирал фирмата си, има две офшорки и доста други.
156
3
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Когато Борисов го уволни заедно с още двама министри по твърдения в пресата, че са хора на ДПС ирационално и некомпетентно ли беше? Сподели ли го това с Борисов? Нарече ли го некомпетентен?
155
6
 
5
 
! Отговори
време е преди 2 години
Пущаме Партенката може да осигури малко време за да си поиграят с държавния печат, но това ще стане за сметка на хляба на народа. После ще трябва да им плащаме греховете. Време е да се поиска импийчмънт на пРезидента и оставка на правителството.Тези не трябва да се допуща да избягат като Божков.
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.......тук не говорим за отстраняване на Бойко от властта.. тук говорим за ефективни доживотни присъди...... БКП на БКП око не вади! Всичко е Пунта Мара за плиткоуни!!!!!!
153
9
 
18
 
! Отговори
Ха Ха преди 2 години
Гербаджиите дори при упрвалението си нямаха такава тролска маса, а имаха цялата власт над 10г.. Явно са развързали кесията и Пи Ар Севката яко раздава... вече започнаха да се сблъскват със суровата реалност. Приятели... тук не говорим за отстраняване на Бойко от властта.. тук говорим за ефективни доживотни присъди.
152
5
 
7
 
! Отговори
SWAN преди 2 години
Всяка "новата власт" използва едни и същи методи на "управление", защото е подчинена на едно и също - ДеСе. И ГЕРБ като "дойдоха" на "власт" използваха същото - спомняте ли си подслушваните лекари - четоха им СРС-тата в народното събрание и т.н. Целта е да се създаде временна илюзия у мaймуните за промяна /ново управление - промяна/, и да се маскира постоянното им лъгане - къде всъщност отиват парите, източени официално от бюджета :)))))) затова постоянно им съдават фалшиви врагове :))))
151
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...да прав си съдът иска факти,за Баневи ,Иванчева,за "Наглите "за Медузите" и т.н.какви факти имахте,че България беше осъдена да плати милиони евра,това ли ви бяха фактите,щях да забравя и "Октопод"само за тях ,бяха платени 300000евро обещетение.....Народен *** - Здрав ***, ще плаща! Некадърността при БКП (Герб, БСП, ПП, ИТН, ДПС, Изхождане, Наведи се и пр) е пословична ако не и тенденциозна!
150
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 2 години
До 1,да се чете анонимен-181
149
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-183 ,да прав си съдът иска факти,за Баневи ,Иванчева,за "Наглите "за Медузите" и т.н.какви факти имахте,че България беше осъдена да плати милиони евра,това ли ви бяха фактите,щях да забравя и "Октопод"само за тях ,бяха платени 300000евро обещетение.
148
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо прокуратурата не пусне едно запитване до Харвард относно дипломата на Кирето?! Много е учудващо за един човек завършил Харвард да не знае кое се приема за доказателство и кое плод на жълтите медии! Не съм симпатизант на Горанов но се притеснявам че с тази абсолютна "харвардска" некадърност престъпниците пак ще се измъкнат от тежестта на закона! А може би точно това е задкулисната цек на "новите"!
147
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко Кюлчето дебне от храстите във всяка новина, и в коментарите под нея от платените *** на Севи приятелката на Каскета
146
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбирам меракът на Киро да настърви електората и насъска гласоподавателите срещу ГЕРБ, но изрезките от жълти издания, Гуугл или тенекиините овенно-президентски внушения няма да помогнат. Съдът се интересува от ФАКТИ, а не от разкази на ачкопеци из форумите.........На дали това го е учил в Харвард! Там такива пропуски не се допускат!
145
8
 
14
 
! Отговори
шлок преди 2 години
Социалният експеримент на герб, крадене на всички нива и с откраднато купуват медии, политици, прокурори, журналисти, социолози и така печелят избори!