Янев: Нарочно не говорим с войнствена риторика

Той цитирал Путин за да не затвори вратата за дипломацията
24 фев 2022 20:05, Нели Христова
125
Янев: Нарочно не говорим с войнствена риторика
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Стефан Янев цитира оценката на руския президент Владимир Путин за случващото се в Украйна, защото по този начин се дава шанс на дипломацията, предаде репортер на БГНЕС.

„Нарочно не говорим с войнствена риторика и не случайно цитирах президента Путин и той каза, че това е специална операция. Защото по този начин нито президентът Путин, нито НАТО затварят вратата за дипломацията“, каза Янев.

Той смята, че в един момент активните действия ще свършат и отново ще има нужда от дипломация.

„В този смисъл трябва да бъдат отворени тези канали, за да се омиротвори ситуацията, когато това е възможно“, добави Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
13
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 2 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !
48
16
 
13
 
! Отговори
НАТО вън! преди 2 години
БГ е набутана в НАТО с измама от предателите Мони и царчето с помощта на Сорос и НПО, без да се допитват до народа в референдум. Ние българите имаме здрав политически инстинкт и силна национална чест. Ние не искаме да бъдем част от наследниците на Хитлер. Вън от НАТО веднага! Всичко останало е национално предателство! Политическата класа не ни представлява! Демокрацията в тоя си вид е тотална измама, защото се подменя вота и управниците изпълняват чужди интереси! Тяхното управление е незаконно!
47
14
 
7
 
! Отговори
чч преди 2 години
Реагира се трезво, без емоции и в интерес на националните НИ интереси!!! Русия не нанася удари по граждански цели, а по военни обекти и складове, целта е да се неутрализира 100,000 -та украинска армия сконцентирана на линията на съпрекосновение с ЛДНР. Да, някои области на Източна Украина може да обявят "независимост", както и някои Западни области и какво ще остане от Ук в бъдеще никой не може да каже.
46
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сурови факти: при забрана за закупуване на руски петрол ще купуваме американски такъв, днес цената му от 8$ е вече 100$. Житото удари тавана, а Украйна не може да изпълни договорите си. Но пък Франция има излишък от жито, който започва да продава на безнусловни цени, интересно нали? И това само за 24 часа! А какво ли ще се случи след още 24 часа, когато Тайван ще стане китайски и всички чипове ще станат кът?
45
7
 
18
 
! Отговори
Събуждане преди 2 години
Румен Радев = Разделение, Разруха, Реваншизъм, Репресии, Русия.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв елит са тези Чалгари и селяндурски Величества? Цар Путин трябва да ви бомбардира, само защото сте издигнали такиваГлупаци до нивото на благородниците.
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този още ли има чувство, че някой го подслушва?
42
6
 
11
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
41
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно господин Янев.Ако това не е война,какво е?То когато свърши войната пак има преговори.Каквото и да е невинни жертви има.Утре може и с нас да се случи.Вие как ще приемете тогава случващото се,ако някой говори като вас,за агресора?
40
6
 
7
 
! Отговори
ww преди 2 години
абе къде хаамериканците къде са англичаните къде са чавките които виеха всеки ден че са заедно с украинците избягаха плюха си на петите и дим д ги няма героите смешниците
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
янев мобилизарй сос и депутатите , който много взима страна на място да ходи , армия не пращай повечето са жени в детеродна възраст
38
10
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 2 години
Ах, голям дипломат е това рушко ***. Цял Кисинджър.
37
1
 
16
 
! Отговори
България преди 2 години
Много слаб политически елит има България
36
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' България има най слабото правителство в новата история '' ......................... позволи ми да не се съглася, правителството си е на ред, опитва се да балансира ... за руснаците не се притеснявай - това ще е поредния Афганистан в които вече започват да потъват.
35
1
 
1
 
! Отговори
Реалността преди 2 години
До 43.....1986 ГОДИНА!!!!!!!
34
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев няма връзка с реалността.
33
13
 
5
 
! Отговори
ЯНЕВ, преди 2 години
ПУТИН и ЛУКАШЕНКО са пуснали войскипрез радиоактивната централа от 1976!Ако се разнесе радиоактивен прах ще бъде край за България, ЕВРОПА, светаЗнаят го и двамата.Както през 1976
32
3
 
18
 
! Отговори
България преди 2 години
България има най слабото правителство в новата история . Още едно доказателство че БСП никога не трябва да бъде в управлението на страната
31
3
 
4
 
! Отговори
Защото сме на гол преди 2 години
тумбак, чифте пищови! Скоро и на гол з.дник, хванати по бели гaщи...сефте.
30
3
 
7
 
! Отговори
коко преди 2 години
и много правилна политика не трябва с воиственна риторика,тези които крещяха че ще помагат няма да изоставят Украйна щяло да има много руски трупове и така нататък избягаха позорно