Даниел Митов за обиска в Банкя: Като акция на Гестапо

От цялата страна се готвим за протести, заяви Никола Николов
Обновена: 17 мар 2022 22:30 | 17 мар 2022 22:03, Анисия Иванова
89
Даниел Митов за обиска в Банкя: Като акция на Гестапо
Снимка: БГНЕС

Около 20.00 часа тази вечер десет цивилни полицаи са влезли в дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя.

Първоначално от МВР съобщиха, че Борисов е арестуван и още трима души, сред които Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севделина Арнаудова. Малко след 21.00 часа тази новина обаче бе изтрита от сайта на МВР.

Още по темата

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов определи случващото се като акция на Гестапо. Адвокатът Менко Менков съобщи, че не го допускат до дома на Борисов. "Нямам представа какво правят. Очакват някаква заповед на някакъв началник. Очаквам и мен да арестуват", каза Менков пред дома на Борисов.

Това е политическа репресия. Така Томислав Дончев определи действията на полицията . "Премиерът Кирил Петков на няколко пъти беше поканен в парламента, вместо това изпрати полиция в дома на лидера на позицията Бойко Борисов. Това има характер на политическа репресия", категоричен е Томислав Дончев.

"Обаждат се от цялата страна и се готвим за протести. Вече сме информирали ръководството на Европейската народна партия за случващото се", каза от своя страна Никола Николов. Той уточни, че Менда Стоянова и Владислав Горанов са си в домовете си и никой не ги е арестувал. В дома на Арнаудова има обиск, поясни още той, цитиран от БГНЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
До Анонимен 33г??? Аланколу БКП/БСП, Луканов, Виденов, Костов, Царя, тройната коалиция, Беров!!!! Стига сте били безпаметни и безмозъчн
59
1
 
3
 
! Отговори
днес преди 2 години
DNESзащо триете коментари.Да БОЙКО ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА АКО СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!Това ще и за назидание на тия след него!НО ДА СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време беше! Сега сателитите, като този "вият като линейки" . 33 години крадене!Браво на К.Петков, Б.Рашков и "кака Лаура" - правдата възтържествува! Очакваме сега нещо да ни разкаже и Мата Хари.
57
3
 
1
 
! Отговори
рошко преди 2 години
Е,обикновена милиционерска акция.Тия не са по-различни от Бойко.
56
0
 
8
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Факта е,че България е единствената страна в света без вкарани по затворите едри политици,олигарси и магистрати.Липсата на справедливост е потресаваща.Адмирации за ареста на Боко Тиквата.Време е да видим крадци като Борисов и Горанов в затвора.
55
3
 
1
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Много *** се е насъбрало! Явно са отворили някоя торба от откраднатото! Тролчета, като избягат харвардите с откраднатото, Бойко ли ще е виновен?
54
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Господа роби, как шефът на борда на Булгартрансгаз кара джип на изпълнителя на Балкански поток??? "Снощи се появи информация, че пред дома на Арнаудова е бил намерен джип, който се води собственост на фирма "Аркад", отговорна за строежа на газопровода "Турски поток" през България."
53
3
 
0
 
! Отговори
мъка преди 2 години
Новият тип партиен секретар взе думата.Все повече прилича на Станишката.
52
1
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 2 години
ТАКА Е ЗАЩОТО ПРИ ВАС ПО ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ ТЕЗИ НЕЩА НЕ СТИГАХА ДО НАРОДА. ВСИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ ТАЙНО. А СЕГА ПУБЛИЧНО И ВИ ПРИТЕСНЯВА.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо герб ми закри двете фирми?
50
0
 
9
 
! Отговори
браво бе преди 2 години
Охооо, и Къдравата Сю се изходила по въпроса!
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идва главния прокурор на ЕС и говори само с премиера, а не поглежда нашия каскет. Тръгва си и арестуват половината бивш кабинет, а гешев отново мълчи като пукал. ние сме невероятен филм.
48
1
 
9
 
! Отговори
герб преди 2 години
е позорът на България.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
заради герб и кликата му избягаха над 2 милиона българи в чужбина това е наи голямата морална присъда за този престъпник
46
14
 
9
 
! Отговори
ЕВРАЗИЯ ЗДРАВЕЙ преди 2 години
ЧЕРЕПИТЕ И ОЛИГАРХИЯТА ПЛАТИХА ПРОТЕСТИТЕ И МАШИНИТЕ НА МАДУРО С КОИТО ИЗБРАХМЕ ПРОСТО КИРЕ И КРЕМЪЛ РАДЕВ- А ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ ОТ КРЕМЪЛ НАРЕДИХА ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С ГЕРБ, БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СРИНАТА И ЗАВРЯНА В ЕВРАЗИЯ- ТОВА Е ИСТИНАТА.
45
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Независимо от различните новини, репликите на комунистическите путино-радеви *** са едни и същи, даже със запетайките.
44
14
 
5
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Интересно, сор0соидника безподобен Даниел Митов, какви точно национал-социалистически действия му се привиждат и бълнува, в действията на един пиян милиционер и отявлен отродник и комунист - Бойко Рашков?!? Ама все така, Хитлер им е виновен, плюят го, 77 години след смъртта му, с ясната и ехидна цел някой да ги забележи и да ги потупа по рамото за това, колко лоялни са на садо-мазо, глобо-хомо режима в Брюксел, та белким поманажат нещо!
43
5
 
12
 
! Отговори
Това нищо не е! преди 2 години
Сценката с Алексей Петров бе къде-къде по-голямо шоу. Но пък и сега резулта ще е пак същия. Пък вий си плюнчете тука. Лошо няма! За изпускане на въздуха! А и сараите на Доган уж претърсваха навремето.
42
5
 
6
 
! Отговори
Е па Гестапо преди 2 години
ше е, кво да е. Вие балета на Болшой театър ли чакате? Щото той нещо не пътува напоследък, други артисти вече изнасят предтавления...
41
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изпълни се желанието на Биков да арестуват Бойко, ще бъде добре и да го осъдят и затворят в ЦСЗ. Герберите истерясаха знаят, че без Борисов и властта са обречени като партия и може много от тях да станат клиенти на прокуратурата.