Никола Минчев: Няма прикриване на един обществено значим казус с друг

Според него властта не прикрива нищо
18 мар 2022 09:36, Петя Славова
15
Никола Минчев: Няма прикриване на един обществено значим казус с друг
Снимка: БГНЕС

Няма прикриване на един обществено значим казус с друг. Това каза председателят на НС Никола Минчев и в парламента, предаде  БГНЕС.

Още по темата


Минчев отговори на въпрос дали властта прикрива нещо с тези си действия по задържането на Борисов. "Не се опитва да прикрие нищо категорично.

Това е друга линия на действие, която е нормална за изпълнителната власт, за МВР да си върши работата", каза председателят на НС.

Поводът за коментара е предположението, че ареста е свързан с действия на правителството по повод пристигането на посещение у нас на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
оставка преди 2 години
ей недорасляк и ти пое някоя снежна топка излез навън ще видиш вече прекалиха всички тия шорошета от 67 депутата на пп 47 са от шорошите
10
2
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
До Anonimen И ти ли с лъжите герберче.Олио по магазините да те заринат.Стига спекулации с обстановката на военни действия и бежанска вълна.Има всичко по магазините.
9
3
 
12
 
! Отговори
Оня преди 2 години
Проблемът не е, че идва Лойд Остин, а че се очаква днес следобед в Авиобаза Безмер да кацнат и натовски (от коя страна не знам) бойни самолети. Най-вероятно ще бъдат пребазирани постоянно тук. Това се коментира от вчера от военнослужещи в авиобазата. И тук не става въпрос да двата Eurofighter-а, който вече са в Граф Игнетиево. ЕЙ ТОВА СЕ КРИЕ И УСПЕШНО ПРИКРИВА С АРЕСТА НА БОКО.
8
3
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
От време оно е максимата - хляб и зрелища. Олио няма, хлябът гони космически цени, зрелища само ни осигуряват. И при Борисов беше така, и в световната политика е така - замести един скандал с друг. Защитници на словото, да ни информирате какво стана с протеста в Ка.н.ада?
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма случай на прикриване, когато някой да си е признал...
6
4
 
21
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Разбирам , че герб са по малкото зло и ще гласувам за тях
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мунчев, толкова треперите, че изпускате кокала, че почнахте съвсем на юруш да действате, без да мислите. Толкова сте неадекватни, че ще върнете герб на власт, без да им се налага на тях да полагат особени усилия. А уж гласувахме за вас да ни отървете от герберите. Твоята противна физиономия специално, ако не се вижда в следващия парламент, пак ще е някакво успокоение.
4
4
 
34
 
! Отговори
Червеи Продажни преди 2 години
Кога арестувате Б. Борисов? И за колко загубена я смятате публиката? Америка иска да ни включи в анти-руска коалиция за вадене на горещите кестени от огъня на войната.И в този момент,о, Боже справедливостта се изсипва като огън и жупел от Брюксел. Тежка репресия. Но не върху бившия премиер, а срещу масата, публиката, логиката и будността на цялата нация. Тежка репресия. Не е политическа. Пиарска репресия,от която страдаме напоследък като зараза.УТРЕ ББ ЩЕ ГО ПУСНАТ.А ние ще чакаме повиквателни
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това е друга линия на действие, която е нормална за изпълнителната власт, за МВР да си върши работата", каза председателят на НС" На МВР работата й не е да върши политически репресии, каквото прави в момента. Минчев, да не би дядо ти да се казва Сталин бе?
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изнежен противняк
1
2
 
37
 
! Отговори
Freedom преди 2 години
Само пушилка за пред хората за да им се отвлече вниманието. Утре идва отвъдокеанския господар и ще ни вземе последните ракети и три счупени самолета и да се знае, че с армията ни е свършено.