ГЕРБ: Кирил Петков е опасен за държавата, води я към катастрофа

Кабинетът рушал финансовата, икономическата, социалната системи
Обновена: 23 мар 2022 10:10 | 23 мар 2022 10:08, Камелия Цветанова
301
ГЕРБ: Кирил Петков е опасен за държавата, води я към катастрофа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ нападна остро премиера Кирил Петков и го обвини в редица закононарушения във връзка с ареста на партийния лидер и бивш министър-председател Бойко Борисов.

"Мнозинството повери съдбата на всички българи на една малка група от хора дошли от нищото, които методично и планомерно унищожават финансовата, социална икономическата и всички системи на държавата без да се интересуват от ред и законност", каза в декларация от името на партията Радослав Чолаков.

"Действията на избраното от вас правителство излагат на риск цялата право- институционална и политическа системата на страната. Очите на Кирил Петков са очи на човек, който не знае къде се намира и какво върши. БСП, поемате ли отговорност за този човек? ДБ, от този човек ли чакате честна правораздавателна система? Слави Трифонов така ли си е представял ролята на ИТН в политиката като помагачи на шайка авантюристи?", скочи той.

"Не искам да вярвам че сте съгласни Петков да е вашият пример, отказвам да повярвам, че това ви харесва", продължи с нападките Чолаков.

Той отсече, че за ГЕРБ Петков вече не е пример.

"Толерантността ни свърши, този човек е опасен за държавата и ако изобщо бихме го викали в НС, то ще е да се убеждавате в неговата несъстоятелност. Той няма полезен ход освен да истеризира все повече и повече, да иска арести, репресии срещу опозицията, да гази законите. Не бъдете негови заложници, спрете го или понесете с него отговорността за бъдещото на България", настоя депутатът от ГЕРБ.

Той се зарече, че опозицията няма да допусне връщане на милиционерския терор.

"България ще бъде правова държава и понеже доказахте, че вие не можете, ще я направим ние. 30 дни остават до Великден и това е времето, в което трябва да вземете нужните решения и да спрете катастрофата, към която водят България Кирил Петков и компания", обърна се към мнозинството Чолаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още по темата: ГЕРБКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До петковистите идиоти__НЕ БЪРКАЙ ПОЛОЖЕНИЯТА, БАЩАТА ДИМИТЪР ПЕТКОВ И ДВАМАТА СИНОВЕ ПЕТКО И НИКОЛА СА СИМВОЛ НА ТРАГИЗМА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ОТ КРАЯ НА 19 ВЕК ДО СРЕДАТА НА 20 ВЕК. КОГА ЛИ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО-СТА-ЦИ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ?!!!
239
0
 
1
 
! Отговори
МУСТАФАТА ИЛИ БИМБО преди 2 години
МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ НАЙ ДОБРЕ СИ БЕШЕ ПРИ БОКО ПЕЕВСКИ И ДОГАН ДА ЖИВЕЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И ГЕРБ МАШАЛАААААА
238
0
 
1
 
! Отговори
петковистите идиоти преди 2 години
До Никола Петков - Димитър Петков, Никола Петков и Петко Д.Петков - кирлив Петко порозителна прилика
237
0
 
0
 
! Отговори
художника преди 2 години
Когато караш потрошен автомобил и не го поправиш, няма как да не катастрофираш.Всичко зависи от уменията на новия собственик.
236
5
 
1
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Банкянския чекмедже паша , няма аналог по гепане.
235
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, СЕГА ХОРАТА НА ГЕРБ, КОИТО ИЗТЕКОХА ОТ ПОЖАРНИКАРСКИЯТ МАРКУЧ НА ЕДНО КРЪСТОВИЩЕ И 12 ГОДИНИ БЯХА ПЕРМАНЕНТНО ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ДОСТИГНАХА ДО "ВЕЛИКО" ПРОЗРЕНИЕ - ДА ОПРИЛИЧАТ ОТРИЦЕНИЕТО ИМ НА САМИТЕ ТЯХ!!! СЕГА РАЗБРАХ, КАКВО Е ОТРИЦАНИЕ НА ОТРИЦАНИЕТО. БРАВО, ХЕГЕЛ ИЛИ БРАВО БУДА И ВЕРНИЯТ ПАЖ ЧОЛАКОВ?!!
234
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
Води я към катастрофа, защото иска някои хора да влязат в затвора.
233
3
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
наистина разрушават това което ГЕРБ са си построили и даже ми е голям кеф че така се получава защото олигархията набираше скорост да превземе и останалото от БГ! менме е по-яд че Кирчо милия все повече показва какво му пише на челото, а именно - САЩ! което е стряскащо за цялата държава и народ! забравяте си корените дами и господа!
232
0
 
3
 
! Отговори
Никола Петков преди 2 години
Аман от никола-петковисти!
231
6
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Да се разбира:Кирил Петков е опасен за ГЕРБ.
230
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков не е годен за премиер на България, това е вярна констатация на герб. Може би за някоя островна държава в тихия океан -- да. Но ако си мислят, че ще бъде сменен от мафиота борисов -- ха-ха-ха! Първо трябва да възстановят на бюджета липсващите милиони до последната стотинка, установени след излизането им от властта. До тогава може да помагате за свалянето на канадското недоразумение от власт.
229
3
 
4
 
! Отговори
не опасен, преди 2 години
а направо зловреден!
228
1
 
8
 
! Отговори
Работещ преди 2 години
Работни места има колкото искате, отворете порталите за обяви. Проблемът е с липсата на квалифицирани кадри, години на простащина, отказ от образование и поколения на омазани гаражни политици доведоха до това. Бай *** все се мръщи, че няма работа и чака на вожд, който да му я уреди, без да е отишъл на едно интервю за работа.
227
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То сега на власт от една година и половина е вашата клика на мафията на Подмяната.
226
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ"ОПАСЕН"ЗА МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА?!КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!И БОГ ДА Е НА ПОМОЩ И НА КИРИЛ И ВСИЧКИ КАТО НЕГО,ЗАЩОТО СКОРО В БГ ЩЕ ИМА САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕИНТЕГРИРАНИ ЕТНОСИ С ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ,КОЕТО НА ПРАКТИКА ЩЕ ОЗНАЧАВА КРАЙ НА ДЪРЖАВАТА,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ!!!НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ЖИВОТИТЕ НА ЧЕСТНИТЕ И ДУХОВНО КАЧЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ/едни напускат,други измират от вашето камуфлажирано насилие/,ЧЕ БЕЗ ТЯХ ЩЕ НИ"ИЗТРИЯТ"ОТ КАРТАТА НА СВЕТА,НЕЩАСТНИ"ИМИТАТОРИ"НА РАЗУМ!!!
225
5
 
7
 
! Отговори
rendeto преди 2 години
тия герб ползват путиновата тактика, крадеца вика дръжте крадеца
224
4
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Не смятам ,че може да има нещо по-вредно и опасно от финансовата корпоративна клика управлявала страната ни и сега все още управлява в много райони - еднолично ,като ГЕРБ и свързаните с нея политико- икономически кръгове ,без оглед на "цвят"...
223
1
 
12
 
! Отговори
Когато коментирате преди 2 години
Мислете, че много хора се интересуват от политиката и по точно как ги управляват! Защо го пиша, защото се спекулира с 12 годишното управление на ГЕРБ, но се забравя удобно, че във вторият му мандат участваха много от последователите на ДБ, ИТН и от новата ПП във формата на Реформаторски блок!
222
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не го плюете момчето ,на всякъде е тежко дайте му още време да видим.
221
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков не знае как да управлява държавата. Учил-недоучил. Има куп съветници, но и те некадърни. Сътворяват гаф след гаф.