Борисов към симпатизанти: Целта не съм бил аз, а вие, от вас се уплашиха

„ГЕРБ е жива и яростна партия, най-голямата партия в България“
Обновена: 26 мар 2022 14:30 | 26 мар 2022 13:06, Елка Василева
229
Борисов към симпатизанти: Целта не съм бил аз, а вие, от вас се уплашиха
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Враца заедно с голяма част от ръководството на партията и се срещна със симпатизанти в града.

Пред пълна зала и скандирания „Оставка“ по адрес на правителството Борисов заяви: “В началото си мислех, че целта съм аз, но после осъзнах, че сте вие. От вас се уплашиха, като видяха как реагирахте на арестите и колко сте много. Видяха, че ГЕРБ е жива и яростна партия. Дръжте се заедно един за друг и знайте, че и сега ГЕРБ е най-голямата партия в България. Разтревожен съм за вас, но вярвам, че ще устоите“, каза той.

Още по темата
Бойко Борисов обеща, че при всеки арест на кмет или активист на ГЕРБ при него ще дойдат депутати и адвокати, а след това и народът. Той коментира, че сегашното правителство е от "случайни хора", дошли на власт благодарение на някаква конюнктура, и заяви, че днес вече в коментарите в социалните мрежи няма човек, който да пише, че Кирил Петков се справя добре. „Неслучайно изключиха коментарите във своите страници във Фейсбук. Защо го правят, ако са народната любов“, попита риторично Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ попита управляващите защо бензинът и дизелът са по 3 лева, а олиото по 5 лева, след като уж младежите на ГЕРБ били създали паника, а цените от доста време са си тези, както и защо при ГЕРБ сметките за тока са били в пъти по-малки от сега.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, цитирана от БТА, припомни направеното за община Враца при управлението на партията – спортни зали, детски градини, социални услуги, водопроводи, осъвременен градски транспорт, компостираща инсталация, пречиствателна станция, обновен център, междуселищни пътища, модерни социални услуги и се обърна съм управляващите с думите: „Хайде чегъртайте, аматьори“.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
4
 
15
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Какво прекрасно нещо се случва пак.Интересът към държавника Борисов не намалява.Започва произвеждането на газ по естествен начин.Ха,ха,ха продължавайте ,това е прекрасно и вие да сте ,,полезни" с нещо
173
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям философ!За съжаление-дървен.
172
5
 
15
 
! Отговори
Boris преди 2 години
А този кой беше?
171
5
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Никакви цели няма,ами просто противопоставянето изпълнителна власт прокуратура,което се стовари на неговият гръб заставайки зад един безпорен талант в бизнеса,който след сигналите срещу него от бивши съдружници за заплахи стана обвиняем и сега това е единствената му защитна теза.Киро се бори,но факторите са външни.Трябваше да преглътнат Крим и републиките и да им ходатайстват за мир,а не оръжия.Няма как да победиш Русия и светът да е цял.Извадиш ли тояга на руснак ще те цапардоса с нея.
170
12
 
12
 
! Отговори
А дали? преди 2 години
С парите за руски газ руснаците и черепа финансираха протестите и преврата зимата на 2019/2020-та? Използваха пандемията и събралото се недоволство за повод, но протестите бяха организирани и ръководени с пари.
169
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добреде ок да купуват газ от Русия щом толкова искат, но защо купуват 100% от газта само и единствено от Русия?! Нали има връзки и с Гърция и с Турция? Защо не са сключили договор с Азербейджан, с Катар или с САЩ или с където и да е? Да ползваш 100% един доставчик е тъпо! Еле че този доставчик накрая се оказа че е най-скъпия от всички възможни доставчици.
168
8
 
20
 
! Отговори
Вярватена милиционер преди 2 години
Този е абсолютен фашист - риторика, държане, поръчкови изтезания и за капак "Работата ще ви направи свободни" и "Ред в хауса"
167
7
 
17
 
! Отговори
Да преди 2 години
Ето ти глупакът.
166
8
 
8
 
! Отговори
Джокерат преди 2 години
Бойко винаги си е гледал канчето. Да е пълно. Има си достойнство и в това
165
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мое те гледам вече! Оди си пеша! Българообесник (другото го заличават от редакцията) мазен! 3 милиона зад граница с мен!
164
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мое те гледам вече! Оди си пеша! *** мазен! 3 милиона зад граница с мен!
163
11
 
19
 
! Отговори
Вожда Винету преди 2 години
Толуп ти си Голем.Недосегаем си.Милиони,златни кюлчета,шкафчета.Бири,суджуци,тераси,***.Голем си.Един крадец Номер 1.А си бил член и на БКП преди 89та год.
162
8
 
19
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 2 години
На Тиквата са му приготвили раирана пижама с номер 9 на гърба за доживотни престой в Централния Софийски Затвор при Бай Ставри!!!
161
7
 
15
 
! Отговори
ЕГП Кьовеши преди 2 години
Защо ГЕРБ мрази г-жа Лаура Кьовеши?
160
9
 
24
 
! Отговори
Леко с лъжите, Тулуп преди 2 години
Най-голямата партия с 600 хиляди празноглави или платени избиратели. Айде по леко с оценките, Буци. Цяла България мрази теб и хората ти.
159
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На моят компютър новината за ареста на Борисов се появи след по-малко от 24 часа, след новината, че ГЕРБ ще работи за предсрочни избори и отмяна на задължителното машинно гласуване. Забранени теми май.
158
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравления за Бойко Борисов, че разкрива кражбите и своеволията на харвардската дружинка. Апропо, кога МВР ще задържи за 24 часа Кирил Петков за нарушаването на чл 313 Ал, 1 от Наказателния Кодекс, който предвижда 3 години затвор за подаване на невярна информация от държавен служител?По този въпрос има решение на Кинституционния съд и не подлежи на съмнение вината на Петков.Та, питам МВР, кога ще започне реално да води борба с престъпността и ще се спре да се води от силните на деня?
157
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недей за Йончева! Вече не може да бъде забременена и ще трябва да лежи ефективно. Сакън! Не пипай светинята!
156
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Йончева е призована по-рано от Боко. Да влезе първо тя в затвора, да му даде пример за правосъдие.
155
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съсипа държавата, ама поне е забавен.