Арнаудова: Не съм изнудвала и не съм рекетирала никого

Това е целенасочена атака към нас, ГЕРБ става първа политическа сила
28 мар 2022 19:57, Анисия Иванова
56
Арнаудова: Не съм изнудвала и не съм рекетирала никого
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Това, което се случва, е целенасочена политическа атака към нас. Защото ГЕРБ става първа политическа сила. Това коментира Севделина Арнаудова, след като беше разпитана в Софийската градска прокуратура.

Тя посочи, че при разпита с нищо никой не я е изненадал. „Не съм изнудвала и не съм рекетирала никого през живота си”, добави Арнаудова. Заяви, че няма причина да се страхува за живота си. След излизането си от СГП тя беше лаконична, като поясни, че е подписала декларация да не разгласява факти.

„Всевъзможни неща прочетох. Това са неверни твърдения“ заяви още Арнаудова. Попитана как си обяснява всичко, тя отговори: „Това е целенасочена политическа атака към нас. Защото ГЕРБ става първа политическа сила”.

По-рано през деня на разпит в Софийската градска прокуратура дойдоха лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият финансов министър Владислав Горанов. Двамата, заедно с Арнаудова, бяха задържани на 17 март за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
трият коментари от днес...няма проблем...ниш е безполезен скоро путин ще разбере,че с манипулаций...като хитлер,та г-ж0,1.5 мил лв къща...какво произвеждате и къде продавате моля?къде сте на Световните Борси?г-н Божков е математик,оцеляващ...има записи,явно е решил да ги предаде на ЕС Прокуратурата и на съдебните на САЩ...и сте пътници!!!Анатема за грабежите и продаването на България!
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мента кога ше я арестуват?А Цвъко асансьора?
47
2
 
5
 
! Отговори
То вече всички знаят преди 2 години
Но те нали не знаят :D
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арнаудова, дълго време трябва да топлиш килията за всички мизерии, в които си замесена!!! Мислеше, че ще ти се размине защото вожда ти беше на власт и има съдии и прокурори да ви пазят, а вие да му движите рекета без проблеми. Хубаво сте го измислили, но не сте незаменими и няма да сте вечно управляващи. Сега пищите с 200та, а трябва да ви въртят с 200та в килиите на задна прашка и да връщате краденото!!!
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си, ама ще изгниете в килиите. И така трябва!
44
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите в безсилието си срещу Борисов и Арнаудова опряха до един изнасилвач к доказан убиец като Божков да им е свидетел. Това не е изненада като се има предвид, че той ви финанамсираше клошарските протести,
43
2
 
10
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
И не е имало нужда ...просто обикаля по домова книга..и хората - "да помагат"- тези които "не помагат..и не се съобразяват" с Боци- за тях Каскета..НАП-ДАНС -милицията..на хляб ,вода..и мизерия в ареста..Докато "прехвърлят,дарят..и започнат да помагат"..То е очевадно какво се случваше последните 20 години..сигурно са ги щавили.."за членски внос"..то тез сакове, чекмеджета,багажници..няма да се напълнят сами..
42
4
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
Ти си кристално чиста , онзи не е , другият нищо не знае - ДА СТЕ ПРОКЛЕТИ ДО 10-то КОЛЯНО ДАНО и нищо добро в този и другият живот да не видите , пък ти си разправяй колко си "невинна" ! ВСЕКИ ден ще се кръстя и моля да ви настигне най-ужасното наказание и да проклинате деня в който сте се докоснали до тези пари !
41
3
 
15
 
! Отговори
Венету преди 2 години
Ти само си вземала
40
1
 
8
 
! Отговори
Тъй преди 2 години
Влиятелния ще им види сметката професионалисти ще им прати много години бяха във политиката и тази тайна която имат на голям показ ще изкарат лицата където се крият във сянка за обществото
39
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
каква е тази къща ами съпругът и с каква експертиза е в газова фирма ами ползваи кола на арабската фирма защо не е сменен до сега
38
2
 
14
 
! Отговори
Тъй преди 2 години
Еий тека ги изкарва със кражби Арнаудова
37
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е ПР-ката на ПР феномена на България, пообразовайте се малко и после плюйте, заслужила си ги е напълно всичките пари и то честно.
36
1
 
19
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Тя не може да говори, твърди, че е изкарала 1.5 млн за къща . Джипката и работата на мъжа и няма да коментирам. Само каскетко не му е интересна темата и не вижда корупция .
35
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази си купи къща за над милион и половина.Как ги изкара тези пари.
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А скромната виличка как я купи? И банката ли ей, така ти ги даде? На друг дали ще даде такава скромна сума? Как ги връщаш?
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази и на черното казва бяло,снимките от камерите това показват.Но господ забавя но не забравя,жалко за такива като тая,че жертват и децата си като сатаната.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е,то е ясно,че никой не ти е възлагал основната задача-изнудването.То е дело на Горанов по поръчка на Борисов.Ти си била само куриерка.Но това не те оневинява.
31
1
 
17
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Севда е била само...пощенски гълъб. Какво може да пренесе един гълъб с човката си ;една, или две...банкноти по 500 евра,това...пари ли са.Следствието да направи...следствен експеримент и да се дадат парите на Севда да се...види как ги пренася и на кого ще ги...даде,ама да не ги дава на Боко,да не се излага човека;все пак не е...клошар да чака на...подаяния.
30
3
 
22
 
! Отговори
PR sevi Boiko преди 2 години
Вътре си с двата крака,Случая много се раздуха и някой трябва да го отнесе.Бойко няма да е със сигурност,Горанов също.Айде досети се кой ще е той?