Татяна Дончева: Гешев опитва да спечели US посолството

Русия има хора в ДАНС
1 апр 2022 16:01, Росен Стойчев
38
Татяна Дончева: Гешев опитва да спечели US посолството
Снимка: БГНЕС

"Външнополитическите влияния върху българската политика са налице. В момента преки обвинения и упреци за прекалена склонност на сегашното правителство да изпълнява американска политика са налице, както са налице и ясни и отчетливи действия на други политически фигури и партии, които действат под руска диктовка." Това обяви пред БНТ председателят на “Движение 21” Татяна Дончева

"В ДАНС не отсега има хора, които работят за Русия. Никога Русия не е оставала без хора там. Някои са по-очертани, други - не толкова. Струва ми се, че Гешев твърде много разчита на това, че ако идентифицира прокуратурата като антируска институция, ще спечели благоволението на посолството на "Козяк", което евентуално ще го запази. Аз не бих разчитала на това, защото нещата са по-сериозни и по-дълбоки", добави Дончева.

Още по темата

По думите ѝ винаги ни е било внушавано от големите държави, "че ние им дължим васално поведение и че трябва да бъдем за нещо много признателни, благодарни и наведени".

"Това може да се види във всички изказвания на посланик Митрофанова и в много действия на другото посолство”, подчерта Дончева и допълни: "Колкото са по-ожесточени отношенията и двете велики сили ще ни натискат да се скараме с другата, за да се използва като демонстрация за някаква полза."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев да се маха, той е съучаствал в престъпления! Забраняват и на Нинова да говори за злоупотребите на ГЕРБ в ДКК! Да сложат някой напълно неутрален прокурор или някой от БСП.
11
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Главния руски шпионин все още е в президенството!
10
6
 
11
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Струва ми се, че Гешев твърде много разчита на това, че ако идентифицира прокуратурата като антируска институция, ще спечели благоволението на посолството на "Козяк", което евентуално ще го запази. Аз не бих разчитала на това, защото нещата са по-сериозни и по-дълбоки... Есенцията!!!
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Протестиращ 3 Това, че не си развява чаршафите по медиите, не значи, че е тихо в спалнята й. Тук се обсъжда конкретен проблем. Ако нямате какво да напишете по него, по-добре не пишете и си мислете за Вашата спалня!
8
9
 
6
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
Ще си спечелят незабравима екзкурзия в Гуантанамо. Гешев, Доган, Бойко, Домусчиев... няма да ги изреждам да не ми падне батерията. Да живее Украйна, да живее Русия, долу КГБ и *** Путин!!!!
7
8
 
8
 
! Отговори
По здрав преди 2 години
Честит ти първи април Танче. Да си жива, здрава и все така красива и умна
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжно, но истина. Няма разлика в поведението, просто сега се кланяме и изпълняваме нарежданията на други и не е идеологическо робства, а финансово. Не отиваш в затвора, а умираш без дом и пари на улицата. Тоталитаризма сега е много по силно изразен дори и от преди 1989-та. Очевидно, когато човек излезе от властта може да си позволи да каже истината.
5
11
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
г-жа Дончева е изключително умна и интелигентна жена!...С удоволствие следя малкото й прояви,основно чрез видеа в ютуб..
4
7
 
4
 
! Отговори
Няма преди 2 години
Нужда.:) Защото те винаги ще подкрепят демокрацията и..Гешев. :)
3
11
 
16
 
! Отговори
ало ало преди 2 години
тая рушветчийка трябва да се скрие в миша дупка, а не да ръси глупости
2
15
 
10
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Ей тишината в спалнята на Дончева зле и се отразява !
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не търпят конкуренция :)