Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията
Обновена: 2 апр 2022 14:31 | 2 апр 2022 14:02, Елка Василева
220
Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е
Снимка: архив, БГНЕС

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Още по темата
Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер

Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. - компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството, заяви още Борисов на срещата на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и председатели на Общински съвети от област Варна. Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, заяви още бившият премиер. По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. „Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард“, каза той.

Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите. „Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната", каза лидерът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов. Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се.

Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
7
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До ББ...Какви "интереси на българите" бе?..НЯМА български интереси,докато сме в ЕС!!!...Има "ЕВРОИНТЕРЕСИ",а те са далече от българските!...така че престанете с тия глупотевини!...Па и здруго:-Тиквата и неговата Шайка от Четиристотин разбойника какви интереси защитаваха?..Та по време на тяхното царувани изпаднахме дори под дъното !..Та стига с тия злобниглупотевини!
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гошо...*** То пък един президент...цял Резидент
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББ - Ако натиснеш дългото клавишче в средата можеш да направиш чудо и ще отделиш всяка дума ! Много се надявам че НЕ говориш и по същият начин в живота а си поемаш и дъх ?!
66
7
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Боко е абсолютен пр****к. Даже и президента Радев се отказа вече да го...следи с дрона.
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ергенът
64
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато цялата държава беше твоя ти беше добре,а сега се пенявиш с повод и без повод.Колкото и да изкарат новите,ти повече никога няма да видиш власт.Свиквай и се радвай,че все още не си арестуван.
63
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разочарован съм от Кирето. Вместо промяна се зае да лижe котето на Нинова.
62
5
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
МЛЪКНИ БЕ!...Хората се поболяват вече само като чуят за теб,а мернат ли свирепата тифизиомутрия,направо им става лошо..Млък и- към панделата!
61
10
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Не харесвам Бойко, ное факт,че сегашните неумеят,неснаятинежелаят да защитятинтересите на българите :(
60
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъка му е,че 12 милиарда лева от ЕС по плана за развитие,които ще започнат да идват от м.май ще ги разпределя друг,а не той.Ех,мъка,мъкааа.
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
te taka tiho i nov car she si kupat. a tozi ste go recyclirat.
58
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя циркаджия даже нямам желание да го коментирам.Айде,останете си със здраве.
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
a vie komentator i reklamen model ot si ela li ste?!
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
pri bborisov bolnichnite legla v arena i drugite armeiski bg stadioni i teatri ostanaha prazni. vapreki pandemiite ot otrovnite laboratorni izkustveni ukrainskoamerikanski viruzi.
55
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро е бушон на Радев, на всеки му беше ясно, че който и да се захване с управлението при тази инфлация и скок в цените неминуемо ще бъде свален със бунт.
54
12
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Харесва ми всичко,което не е гербаво.А цените са такива в цяла Европа.Ако твоят любимец беше осигурил на народа по-добър стандарт на живот,вместо да краде като за световно,цените щяха да бъдат много по-поносими.
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
i oste po-tiho vartiat darjavna offshorna massova spekula s energiini, orajeini, metalni, mineralni, resursni proizvoditeli, targovci v export i import.
52
9
 
19
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Винету ще го запомним с маските на открито и закрито. С глобите по пет хиляди лева ако седнеш на пейка в парка и КПП-тата между градовете. Добре, че не е на власт Винету, че щеше да прати цялата бойна техника на българската армия в Украйна. Още чакаме самолетите които платихме. Къде са изтребителите Винету? Защо платихме милиарди а ги няма? Къде са?
51
7
 
12
 
! Отговори
Вечен лидер на БКП 2 преди 2 години
Кой беше този през 90те ,никой ! Миеше и караше колите на пласьорите и убийците от мутренските "застрахователни" групировки узаконени от тогава псевдо демократичното СДС което беше пълно с кадри на БКП. Някои от тези мутри бяха масони (в което няма нищо мистично просто тва е клуб на богатите)и те решиха да върнат Симо Рулетката който също по роднинска връзка е масонче.Боко го викнаха за охрана но "Царя" не се харесана плебса и с кой да го сменят богатите с охраната му -Боко.Направиха му партия и всичко ,но той си повярва много и спря да слушка и затова го сменика с Киро .
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
trenirat gi za proleten ministerski bugarski marathon, box, sinhronno majko pluvane ili za majka gimnastika na halki, s buhalki, katerene na varlini i shvedski steni ;)