Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията
Обновена: 2 апр 2022 14:31 | 2 апр 2022 14:02, Елка Василева
220
Бойко Борисов: Тихомълком само се сменят зам.-министри - не е смешно, тъжно е
Снимка: архив, БГНЕС

Стига се до там, че се бият в Министерството на земеделието, зам.-министри се бият, сцепени вежди, кьотек. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна.

Тихомълком само се сменят зам.-министри, не ви ли прави впечатление в Министерството на земеделието, добави Борисов.

Още по темата
Не е смешно, тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 млрд. долара. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Google, то излиза само корупция. Вече е подписан меморандум, каза бившият премиер

Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 млрд. - компромати, чекмеджета, долари, няма тема, по която да се отчете успех, добави Борисов.

Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията. Повече той не може да каже думата корупция, с един меморандум за 1 млрд. долара се замазаха и приключиха, подчерта Борисов.

Като излезе статията във „Файненшъл таймс“ се оказа, че някои не го пуснаха, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот на недоверие към правителството, заяви още Борисов на срещата на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и председатели на Общински съвети от област Варна. Според него внасянето на вот на недоверие ще консолидира управляващите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, заяви още бившият премиер. По думите му няма тема, по която може да се отчете успех на управляващите. „Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със сключения меморандум за един милиард“, каза той.

Според него инфлацията е чудовищна, а управляващите лъжат пенсионерите, че им вдигат доходите. „Няма да викате „Оставка“, те трябва да останат докато станат нула процента, за да се изчисти България от тях“, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е спекулация и лъжа твърдението, че ако България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „Когато става въпрос за въоръжение за нашата приятелска страна Украйна, трябва да сме непоколебими, само това спира войната", каза лидерът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви нужен, виждам партията жива и яка, и готова да се противопостави на чудовищния грабеж, заяви още Борисов. Той посочи, че медиите правят кризисен пиар на управляващите и също са виновни за случващото се.

Борисов припомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото управление и допълни, че е пропусната една година от развитието на Варна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, работи ли газопровода Путин-Вучич-Орбан? Ти заедно с Меркел сте основните виновници Путин да нападне Украйна.
88
9
 
6
 
! Отговори
До троловете! преди 2 години
Троловете - тези, които им плащат да променят мнението на поколението, живеещо в социалната мрежа и лесно поддаващо се на манипулация, защото няма връзка с реалния живот! Деца, сегашните управляващи ви излъгаха и продължават да ви лъжат! Искат от вас да вярвате на лъжите им докато си напълнят сметките и офейкат! Те ще избягат, не са наясно какво правят, диктуват им руски агенти, олигарси и откровени престъпници! Ще го разберете, но късно, когато ние, вие и близките ви.ще плащаме сметките им!
87
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, Бойко, ето така се управлява. Теглят милиарди, крадът, но и на хората дават. Ти какво направи- подари 4 милиарда на САЩ за едни самолети дето няма да ги видим, подари на Путин и Сърбия едни 3 милиарда за да им закараш газ, подари 4 милиарда, за да възстановиш парите откраднати от КТБ на богатите, подари милиарди за пътища дето няма да се завършат и остави народът болен, гладен и на студ. Сега ще видиш властта през крив макарон. Кирчо, Кокорчо и евреина ще опоскат всичко и ще отидат в САЩ.
86
8
 
9
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
БойкооооМУТРИ - ВЪН...По точно - за ТЕБ..не ВЪН - АМИ в ЗАВОРА...Вместо да се СНИШИ...се Показва като Някой ЛЕМУР..на 2 крака..Абе Гледай си Момичето и Детето.....Ема- СТАНА голяма...ще Има нужда от Баща,(дедо)....Гледай да Отървеш Затвора...Туй-То...
85
8
 
13
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Тъжното е, че Бойко Борисов продаде на безценица златните мини и прибра за себе си парите. Толкова много го хвалихте, но и той не е цвете за мирисане. И сегашните разбойници не стават за нищо. Все такива си избирате. Не знам вече...
84
6
 
10
 
! Отговори
Боце преди 2 години
От теб по-голям *** няма, 12 години циркове правеше, старши клоун си!!!
83
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те тези, коуто ще глауват за него с времето ще става все повече, а тези, които ще гласуват за вас все пи-малко.
82
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е човека, ама вие като сте живяли цял живот тук няма как да разберете какво е прозрачност и не ви прави впечатление. Та ето ви на сега господина "бях точен с парите" хем го назначават хем след това някой се обажда на Киро и го заплашва и его на вече го няма. Показно как се борим с корупцията.
81
10
 
10
 
! Отговори
Корумпета преди 2 години
В момента сме с може би най-корумпираното правителстео за целия преход. Само за няколко дни си изтеглиха и раздадоха 9 млрд лв. Всичко замна в сметките на евреина Лирер, Асенчо Василев, който е с присъда тъкмо от САЩ за изнама.Вижте им и предложението за шеф на БНБ - човек отново с нередовна диплома, същият случай като дипломата на шефа му Петков.
80
9
 
16
 
! Отговори
Баче Кико преди 2 години
Буциии, в затвора кога?
79
7
 
17
 
! Отговори
До 82 преди 2 години
Пашата му е началник.Но човека явно е умен,и използва Тиквата за маша.И накрая Тиквата ,ще опере пешкира, рано или късно.
78
9
 
17
 
! Отговори
СкъпиМисирки, преди 2 години
До кога ще ни досаждате с това - какво рекъл Асфалт паша!?Друга работя нямате ли си!?Пожалете ни поне в почивните дни!
77
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжното е, че още има хора, които биха гласували за вас
76
4
 
25
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Баце ти навремето правеше същото,както и царя преди тебе и т.н.Всеки се окопава във власта със негови си хора или държи старите със много здрави компромати!То за това умните и кадърни българофили нямат никакъв шанс да се вредят сред всички вас чуждопоклонни марионетки!
75
9
 
4
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Так точно! ВъZраждане!
74
15
 
2
 
! Отговори
Последният влак преди 2 години
Възраждане!
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този не се ли отказа от политиката?
72
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази мутра ,даже не заслужа да бъде коментирана.Мошеник от класа.След време или ще напусне страната с еднанопосочен билет,или при бай Ставри. Вероятно първото.
71
2
 
5
 
! Отговори
до 59 преди 2 години
Изпълнява и говори това което му кажат.Буквално беше абсолютно неизвестен..и до днес е.Модела за известност е същия постоянно буустване от медиите.И много хоравсе още не знаят че той ес ъосновател на партията НПО ДА България ! БСП СА МЪРТВИ, тяхните сипатизанти са по травопостовете всеки ден,ГЕРБ са новото БСП или възраждането на БКП под нов прочит и псевдо демократични "ценности".Началниците на Бойко го предупреждаваха да слуша с много записи ,той не се вслуша.Новия премиер слуша защото е обучен в онези порядки.Повече експерименти с местни по/.мияри няма да има ,само селектирани породист
70
6
 
17
 
! Отговори
мак преди 2 години
Пак ли тоя чудовищен зл..об..ар? Все едно още управлява, няма ден без да му давате трибуна. Болен мозък, нямаше да се справи с кризите, пък и той къде постигна успех? В калпаво строителство, в здравеопазване? Повтаря едно и също като латерна, сме.ш..ник.