Петков: Данните за убити цивилни украинци са ужасяващи

Русия трябва да спре тази война, призова премиерът
276
Петков: Данните за убити цивилни украинци са ужасяващи
Снимка: БГНЕС

Данните за цивилни украинци, убити от руската армия, и снимките от Буча са ужасяващи, заяви премиерът Петков.

Той изразява своите най-дълбоки съболезнования и изразява солидарност с народа на Украйна.

"Русия трябва да спре тази война и извършителите на тези военни престъпления трябва да понесат отговорност", пише премиерът Петков, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


276
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
2
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 2 години
С търсачката за военни престъпления Гугъл разкри всичко на руснаците... СРАМ МЕ Е ЧЕ БЯХ ОПОЗИЦИЯ НА ГЕРБ И СЪДЕСТВЙХ ДА ДОКОРАМ ЕТО ТОВА НА ВЛАСТ.
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си гледай да не клекнеш съвсем пред сърбоманската македонска върхушка... в НАТО има държава-сръбски и руски агент, и в ЕС ли трябва да има евалла евроатлантик с фалшивото им преброяване...А за Украйна и отречения им от самите САЩ фейк още не си информиран накъде духа вятъра и тичаш пред вероятната посока но уви....
208
2
 
5
 
! Отговори
стар комунист преди 2 години
ИМА ЛИ ОЩЕ ХОРА ТУК ДА ВЯРВАТ НА ТОЯ ***?????
207
1
 
7
 
! Отговори
Хан Тервел преди 2 години
Щом Киро го казва значи е 100% украинска лъжа!
206
7
 
2
 
! Отговори
РУСНАЦИТЕ СА УБИЙЦИ преди 2 години
ИЗПРАТЕТЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА , А НЕ НЕЖНИ СЪЧУВСТВИЯ......СТИГА ГАДНИ РУСО-РОБСКИ ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ!!!!!!....ЕВРОПА ВЕЧЕ ВИ ЗНАЕ КАКВИ СТЕ.....
205
9
 
4
 
! Отговори
Nik преди 2 години
Не гледайте и съчувсвате без участно Г-н Петков ами направете всичко необходимо да доставим оръжие на Украйна ,Които гласув против си е Путинов кадър и защитава убийците.Даже и великите Миг29да ги изпратите всичките няма да направите грешка ,чувам че В ГрафИгнатиево сега излитат Юрофаитетр и Мигове ,Миг 29преди да излети се тресе клати смешно било Все едно да сравниш БМВ сМосквич.Но може да свършат някаква работа на Украйна дайте Ги
204
4
 
6
 
! Отговори
Стига селфита! преди 2 години
Крайно време е този майко продавец да замълчи и да не подписва
203
5
 
12
 
! Отговори
Защо лъжлив Кирчо преди 2 години
не ти чухме гласеца за убитите българи в Одеса, изгорените знамена, поругания български паментник! Защо не се обади ОСЕМ години, когато украинските неонацисти убиха над 16000 мирни граждани! Платен продажник!!!
202
2
 
11
 
! Отговори
ДжО1984 преди 2 години
Задължително трябва да се въведе закон за държавната служба!!! Не си служил в армията, нямяш работа на държавна заплата, бил и той ВНОСЕН ПРЕМИЕР ОТ КАНАДА, завърил харвард!!!
201
1
 
15
 
! Отговори
Вън от Бг преди 2 години
Кой беше чувал за киро лъжеца преди да му пъхнат името в листчето на Байдън? Всички тези Асенчо, Кирчо, Лорер, Лена, Минчев и др. Като начало вън от Парламента, после сериозно разследване и при бай Ставри. В най-добрия случай - да напуснат държавата.
200
1
 
16
 
! Отговори
Антибългарин преди 2 години
Кой ще затвори устата на този продажник и лъжец!
199
2
 
13
 
! Отговори
перко преди 2 години
Киро, то е време и ти да понсеш твоята одговорнст
198
0
 
15
 
! Отговори
Kik преди 2 години
До Anonimen. Що за *** си да видиш, кой е потърпевшия бе. Ти глава на аменете си нямаш ли или са те напоили с това с което поят зеления човек. Може ли толкова безмочни хора да пишат тук. АМериканците ли подкрепяш или зеления човек, който с военните си се крие зад цивилни хора. Коя война се е водила така. Кой уби цивилните в Буча. Досети се сам за ефекта от находката. Няма грам доказателства, нито независимо разследване, но веча знаем кого да обвиним.
197
2
 
17
 
! Отговори
Kik преди 2 години
Украинците са способни на таков анещо, за да повдигнат още омразата към Путин. Не вярвате. А защо не пускат цивилното население, ами се крие зад него. Войни се водят от 2000 години. Някъде да има такова нещо, военните смелите нацисти на Украйна да се крият зад майки, деца, старци. Смелата нацистка армия на Украйна се крие зад невъоръжени и невинни, та няма да жертват 400 или 500 души. За да запази живота си Зеления ще се крие докато не остане 1 кв. метър Украйна и ще се скрие при сина Байдън.
196
1
 
16
 
! Отговори
Котарак преди 2 години
Кирчо (от киртак) е бил в Буча и е видял на живо.
195
0
 
17
 
! Отговори
Peter преди 2 години
Кирчо, като книги не четеш поне форума прочети. Няма разследване, няма доказателства. Част от пропагандната война. Кой се крие зад цивилното си население. Украинската армия. Кой е виновен че тези хора са искали да напуснат градовете, да се скрият от едните и другите. Укранските нацисти се крият. Вероятно хората са тръгнали да бягат и са ги застигнали украинските куршуми. Получва се двоен ефект. Помисли ако има с какво да мислиш Кирчо.
194
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 2 години
Ужасяващо е че все още никой не те е изхвърлил от държавата.
193
0
 
12
 
! Отговори
Ghost преди 2 години
Кирчо, така е, но ще дойде време и ще се разбере: това руснак средна възраст 20-22г. не може да направи. Все някой е видял и ще дойде време да го каже. Това дело може да извърши само закоравял убиец нацист Не може да лепнат петно на руски войници на 18-22 годишни Никой не е видял, как така говорят? Украйна не пуска цивилните си да напуснат градовете. Тях търсете виновни. Това ццивилни желаещи да напуснат градовете. Украинците са ги избили И заровили масово, за да се развикат. Руснаците ги убиха
192
0
 
11
 
! Отговори
джо преди 2 години
кирчо е зле, ама много е зле.Няма грам доказателства, нито независимо рааследване, но веча знаем кого да обвиним.
191
0
 
9
 
! Отговори
Ташунко Сапа преди 2 години
До Анонимен 230, Ташунко сапа, ще ти вкара целия сап, където трябва! Преди да ти пусне калайката в кухарницата! България се нужда май от военен преврат и разчистване на западнеещите се дирници!