Атанасова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори

Представителят на ГЕРБ с коментар за правителството
Обновена: 11 апр 2022 16:12 | 11 апр 2022 16:08, Росен Стойчев
93
Атанасова: Убедена съм, че ще има предсрочни избори
Снимка: БГНЕС/EPA

"Стигна се до ситуация, в която министър на правителството протестира срещу собственото си правителство. Друга част от коалиционните партньори се обиждат в социалните мрежи". Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи Нова.

Тя добави, че живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда.

"Промяната продължава единствено, за да лъже тази голяма част от обществото, която я подкрепи, да занули финансово държавата. Убедена съм, че предсрочни избори ще има", каза Атанасова.

"Преди Народното събрание да се разпусне трябва да върне гласуването с хартиени бюлетини.

Още по темата
След това можем да отиваме на избори", каза Атанасова.

По повод на видеото на министъра на културата Десислава Атанасова изрази притеснение, че човек с подобно поведение подписва протоколи за проведени конкурси и възлага управлението на културни институции.

"Смятам, че всички допуснати нередности и нарушения в тези проведени конкурси трябва да бъдат коментирани в съдебни процедури", каза още Атанасова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
4
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Тъй и Боко беше убеден, че ще спечели предните избори...ама Не
62
4
 
9
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Права е, знаете го, тролчета.
61
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
свободно отглежданите кокошки имат достъп и до парламента
60
14
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
може да има избори но вие няма да бъдете повече на власт така че не се успокояваитеи не си правете планове
59
11
 
12
 
! Отговори
Не зная преди 2 години
Не зная дали ще има избори, но ще има глад и мъка. Радев да си ги събира тези нещастници, и да престане със егото си. А тези дето си мислят че управляват, да са тук в България на разположение. Те не са виждали Виденова тълпа как тази. Е, ще видят.
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие на какво се надявате
57
6
 
4
 
! Отговори
рев преди 2 години
Избори до дупка, беше казал бледоликия слави, но след тези избори няма да го има, бсп също, дори и да върнат хартията за бюлетини, путин си отива, борисов е старо куче и не става....
56
1
 
10
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 2 години
"Българско народно" събрание = равно на Битпазар
55
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема, душице, смисъл от предсрочни избори! 'сите сте едни и същи! Ние имаме файда да се клатите, при тогава най-много давате на народа, за да го подкупите.
54
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, айде, и вие не сте свет! Бойко става за лидер, ама той стана падишах! Държавата му стана двор! Има читави човеци около него, ама по места герберите са ***! Но преди по-добре се живееше!
53
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ги е яд мутpите, че машините им пречат да фалшифицират изборите, както правеха преди.
52
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
70 Изборните машинки на сметките, на управляващите. Те са позор за евроатлантическа България. Ползват ги в третия свят, страни като Венецуела.
51
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
72 В ГЕРБ не е само Борисов. Има много способни, образовани и отговорни към държавата хора. Поддръжниците им работят и произвеждат блага, а не въздух под налягане, като тези алчни и нахални въздухари във властта.
50
3
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 62 А ТИ 62 НА КАКВАХРАНИЛКА СИ Я ВЪРВИ ДА ЛЪЖЕШ ДРУГАДЕ ХРАНИЛКИТЕ ВИ СВЪРШИХА КОЙ ТИ Е КАЗАЛ 62 ЧЕ СИ НЯКОЙ И ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ МРАЗЕЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ДОКАРАХТЕ РАЗРУХАТА ПОДМЯНАТА КРИЗИТЕ ЛЪЖИТЕ
49
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Анонимен 62/ КЪСНО Е ЗА КОМЕНТАРИ БОЖКОВИСТЕ!!! САМАТА КОМУНИСТКА НИНОВА СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ ИЗМАМИТЕ С МАШИНИТЕ !!! ТЪЙ, ЧЕ ИЗМАМИТЕ БОЖКОВО-РАДЕВИ С МАШИНИТЕ ПРИКЛЮЧВАТ ! ЛЪГАНЕ С МАШИНИТЕ БЕШЕ ДО ТУКА! БРАВО НА БСП , ЧЕ ЩЕ СЕ ОПЪЛЧАТ НА БОЖКОВ И РАДЕВ ИЗЕДНИЦИТЕ ФАЛШИФИКАТОРИ!
48
6
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Подмяната нарушители наконституцията да отговаряте пред закона ДА кажете Кокорчо къде са парите оставени от ГЕРБ ЗА ХЕМУС КОМИТОВА И ПОДМЯНАТА БЛОКИРАХА ХЕМУС НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯ САБОТЬОРИ ГЕШЕВ РЕВИЗИЯ НА КОКОРИ ТЕЧОВЕТЕ КОКОРИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ И ЗАЩО СТАНАХТЕ СВИДЕТЕЛИ НА БОЖКОВ А ОСТАНАЛИТЕ МИЛИАРДА 9 ЗА НЯКОЛКО ДНИ ИЗХАРЧЕНИ КЪДЕ СА СПЕЦИ СИ РАЗДАДЕ ОГРОМНИ БОНУСИ ЗА КОЛЕДА А ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН И БИЗНЕСА ОГРОМНА ИНФЛАЦИЯ РАЗРУХА
47
6
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КИРО МЕНТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ И 1% ГЛАСОВЕ ТА ЩЕ ПОЛУЧИ 20% ! 2% ПАРТИЯТА ИМА ОТ ОТКАЗАЛАТА СЕ БОЖКОВА ПАРТИЯ -БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО И ВЛЯТА В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА НА РАДЕВ! ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА РЕАЛНО И 4% И НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА!! ОБРА 10% ОТ ИТН, 5% ОТ БСП, ОТ МАЯ ОТКРАДНА ПОЛОВИНАТА И НЕ ВЛЕЗНАХА И ОБРА И ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!! СЕГА КОСТОВ Е В УПРАВЛЕНИЕТО И ЗА ТОВА НЕ ИСКА ДА СЕ МАХНЕ НО ЗНАЕ, ЧЕ БЕШЕ ОБРАН И ТОЙ С МАШИНИТЕ ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ !
46
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"НЕХАРЕСВАМ БОРИСОВ И НИКОГА НЯМА ДА ГО ХАРЕСВАМ" - Според мен си на хранилка при ГЕРБ... :) ... Личи си от километри... :)
45
5
 
9
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
Истината е, че Баце получи една фалирала държава и свтовна икономичеса криза през2009г, От тогава са думите на Орешарски; да растуряме седянката.
44
3
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕХАРЕСВАМ БОРИСОВ И НИКОГА НЯМА ДА ГО ХАРЕСВАМ, НО НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ КАКВОТО СТОРИХА РАДЕВ И БОЖКОВ С МАШИНИТЕ!! ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ Е АБСОЛЮТНО НЕЛЕГИТИМЕН !!! МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ НАСРОЧАТ НОВИ ИЗБОРИ НА БАЗАТА НА РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ , НЕ НА САМИТЕ МАШИНИ ! ИЛИ ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ ДА СЕ ВЪРНАТ!!! СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ Е СЪУЧАСТНИК НА БОЖКОВ И РАДЕВ ТОЙ ЩЕ Е ПРОТИВ ЗАКОННОСТТА В БЪЛГАРИЯ!