Кирил Петков с важно предложение за пътния бранш

Веднага може да се направи превод към строителни фирми
Обновена: 12 апр 2022 17:53 | 12 апр 2022 17:07, Росен Стойчев
47
Кирил Петков с важно предложение за пътния бранш
Снимка: БГНЕС

Предлагаме 600 млн. лв. да се платят веднага на строителните фирми, обаче след санкция на парламента, а останалите 50% да минават през парламентарни комисии след като има доклад на експерти, че тези дейности са реално извършени. Това предлага премиерът Кирил Петков, цитиран от БНТ.

Днес той е на среща с представители на пътния бранш на Гара Яна край София. В рамките на срещата се обсъждат проблемите в сектора.

Вчера "Автомагистрали - Черно море" обявиха, че подновяват протестните си действия заради забавянето на решението на Народното събрание за изплащане на дължимите средства ремонт на отсечката Чирпан-Стара Загора.

Още по темата

"За мен е много важно да говоря точно с малките превозвачи. това са охрата, които си изкарват хляба всеки ден с най-голяма трудност и искам да чуя от първо лице кои са основите им проблеми, както и да обясня ситуацията с пътищата, която се случва в последната седмица, каза Петков.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
приятели САЩ вече работят по отнемане имуществата на подкрепящите путин...и Европейски в офшорни,имоти,...те са по вредни от армията му...САЩ го осъзна приятели...и са им приоритет вече...няма орбан...няма бойко...война е и избираш страна...успех по пътя към ада на путлеристите!!!къда са милиардерите на путин?скоро и обслужващите го...Бог да пази Свободният Свят!
30
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Този тарикат още литри файтона изрАжденци,два гробаре и един дпс искат оставката на легитимно избраният от Народа ни Министър Предсетадел само защото не им позволява да крадат от нас...от Народа ни?скоро няма да има пари за платени протести...путин умря,оставете си по некой лев...ще настъпи глад...Пуетков е страхотен...ПП са пичове...променят съзнанието на застиналите...връщат вярата на невярващите...битката е жестока...няма е лесно...нима на Украйнските име лесно,но са там и се бият!
29
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
манипулации по дпс-гроб,пари на партийни фирми не свършили работа няма да има,пари на партийни фирми на дпс-гроб на не пазарни цени с фактури от илиенци няма да има...какво лошо има в това,че Петков опитва да спре грабежа на филиалите на путин дпс и гроб,направиха му турски поток с нашите данъци...ама газ няма...и риват...що е скъп...ами защото путин ви използва и ви плати да ни направите зависими,защото сте национални предатели дпс-гроб,пари не се ядат...приятели САЩ ще ги удари жестоко
28
1
 
4
 
! Отговори
До всички преди 2 години
Викайте Радеф да ви вади от блатото в което превърнаха България за една година!
27
1
 
7
 
! Отговори
Този тарикат още ли преди 2 години
не си е подал оставката? Летим към пропастта с бясна скорост! Другият тарикат тегли по половин милиард всяка седмица! Юе ни заробят до девето коляно.
26
1
 
9
 
! Отговори
Кирил П. преди 2 години
Предложение: Пари нема действайте!
25
2
 
7
 
! Отговори
Гласувал за ПП преди 2 години
Просто Кире нали нямаше да се дават пари на строителите фирми, защо така ни излъга.
24
0
 
9
 
! Отговори
555 преди 2 години
Когато осъзнаете това, всичко ще ви стане ясно:Банкерите се грижат вечно да сте в дългове,фармацевтите да сте вечно болни, производителите на оръжие-войните да не спират никога,медиите се грижат да не научавате истината,а правителствата се грижат всичко това да е законно.
23
0
 
9
 
! Отговори
Убиват ни преди 2 години
Убиват ни без да сме във воина! Шапката президент Радев, ни убива бавно полека. Никога не съм виждал офицер от соца със нещо под шапката. То не са интриги не са обещания и лъжи, на това свикнахме. но повече не ми се търпи да плащам със живота и здравето си егото на една *** шапка. Не е проблем ме е глупав, проблема е че събра отбор по посредствени от него. Така той е най умния!
22
2
 
5
 
! Отговори
ЦЯЛО ЛЯТО преди 2 години
ГОВОРИХА, ЧЕ ДОГОВОРИ НЯМА И ИЗБРАНИ ФИРМИ ЛАПАТ ВСИЧКО БЕЗ СВЪРШЕНА РАБОТА. НАЕМАТ ДРУГИ ФИРМИ И ТЕХНИКА ДА ВЪРШАТ РАБОТАТА А ТЕ НА ТРЕТИ И ТАКА ДО КАТО ПАРИТЕ ОТИДАТ ВЪВ ЧУВАЛИ ТЕ. ТРЕБЕ РЕД И КИРЕТО Е ПРАВ. А ТИЯ ОТ НАРОДА ЩЕ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ ОТ ТОВА. ТЕ САМО ТАКИВА ПОСТОВЕ ТЪРСЯТ. МАГИСТРАЛИТЕ И БНБ ДЕТ НАЙ МНОГО СЕ ЯДЕ.
21
1
 
9
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Плаща им на час по лъжичка, като види че става напечено. Пак лъжи пак увъртания, условия и усмивки които само той си разбира. Една година няма пари за свършена работа, следва протест, пак една лъжичка да не умрат, и пак и пак . . А пътищата изглеждат като в Украина, но киро пускам цирка, клоуните и мажоретки да се вихрят. Нали поговорката беше: като няма хляб, датите им зрелища. Е, зрители, как ви изглежда?
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предателска мутра, подавай си оставката по-бързо и ни освобождавай от присъствието си.
19
0
 
10
 
! Отговори
Кире верно бе преди 2 години
В Ловеч днес изровиха 1 км страхотен здрав път а в кварталите дупка до дупка Кире що трошите здравото бе ей.?????900
18
0
 
9
 
! Отговори
нормално преди 2 години
Ще плаща. Разбра че всичко не може да се открадне.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВ! КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БЛАТОТО В КОЕТО НИ НАБУТА!ЗА ВЕЛИКДЕН ЖАБИ ЩЕ ЯДЕМ!ТИ ХВАНА ДЕСИ И Я ПОВЕДЕ НА РАЗХОДКА ДА СИ ВРЪЦКа г.ъз С НОВА РОКЛЯ!НИЕ КОПРИВА ЩЕ ЯДЕМ, НО И НЕЯ ДА НАБЕРЕМ, НЯМА ПАРИ ЗА БЕНЗИН
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, днес в град Ловеч унищожиха над 1 километър здрав път, без дупки, без свличания, без деформации и то скоро ремонтиран. Фрезоваха го и сега ще усвояват пари за ремонт на хубав прав път, а за кривонделистите и на кръпки пътища - пари вечно няма!!!
15
3
 
2
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Фирмите да предявят иск пред архиепископ Датев Акобян след тържествената литургия в неделя - по време на страстната седмица жалби не се приемат нито разглеждат.
14
1
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
Кдде са парите олигУфрен? ГЕРБ не управлява една година 8 милирда кражби, 9 милиарда похарчени за9 дни незнайно къде.17 милиарда за 4 месеца! КЪДЕ СА ПАРИТЕ??? ?
13
5
 
7
 
! Отговори
заинтригувана преди 2 години
Защо, след като вече са платени веднъж?!
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С един лев,вече нищо не може да се купи.А с 10 лева.Само 2 хляба по 1.50,4 кисели млека по 1 левче и 3 парчета пилешки кремвирши за 3 лева.Какво ли още ни чака?Особено пенсионерите.Нямат вече пари и за погребение.