Кирил Петков с важно предложение за пътния бранш

Веднага може да се направи превод към строителни фирми
Обновена: 12 апр 2022 17:53 | 12 апр 2022 17:07, Росен Стойчев
47
Кирил Петков с важно предложение за пътния бранш
Снимка: БГНЕС

Предлагаме 600 млн. лв. да се платят веднага на строителните фирми, обаче след санкция на парламента, а останалите 50% да минават през парламентарни комисии след като има доклад на експерти, че тези дейности са реално извършени. Това предлага премиерът Кирил Петков, цитиран от БНТ.

Днес той е на среща с представители на пътния бранш на Гара Яна край София. В рамките на срещата се обсъждат проблемите в сектора.

Вчера "Автомагистрали - Черно море" обявиха, че подновяват протестните си действия заради забавянето на решението на Народното събрание за изплащане на дължимите средства ремонт на отсечката Чирпан-Стара Загора.

Още по темата

"За мен е много важно да говоря точно с малките превозвачи. това са охрата, които си изкарват хляба всеки ден с най-голяма трудност и искам да чуя от първо лице кои са основите им проблеми, както и да обясня ситуацията с пътищата, която се случва в последната седмица, каза Петков.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С един лев,вече нищо не може да се купи.А с 10 лева.Само е хляба по 1.50,4 кисели млека по 1 левче,и 3 парчета пилешки кремвирши за 3 лева.Какво ли още ни чака?Особено пенсионерите.Нямат вече пари и за погребение.
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо предлагаш да се платят веднага, бе *** Петков? Нали всички договори били сключени незаконно при предното правителство?Май една по една опорките ви падат, а?
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера изтеглиха нов заем от 600 милиона и вече ще го раздават.Кирето само като отвори уста и инфлацията нараства веднага с 5%.Пък дорде се изкаже процентите са вече 10.Да спре да се хвали,че до края на годината може да се наложи да се махнат две нули от лева и десетичната запетая да я сложим пред 1-цата.Кога ще започне дефлация е въпросът а не кой кого лъже.
8
3
 
17
 
! Отговори
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА... преди 2 години
Г-н ПЕТКОВ.. Г-н РАДЕВ.......... браво, ашколсун, аферим, машшалла......
7
1
 
20
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Киро АЗ искам твоята заплата да бъде спряна нали Защо се подиграваш с обикновеният българин който работи Киро до там ли стигна падението ти да Фалираш български фирми Киро върви си ОСТАВКА КИРО ПО НЕОТЛОЖНОСТ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ РЕВИЗИЯ НА ТВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ
6
1
 
23
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Просто Киро: Веднага щом изтеглим Нтия поред заем ще ви преведем пари. Естествено като мине през комисийка, че и ние да захлебим... ОСТАВКА БЕ.
5
3
 
20
 
! Отговори
mery преди 2 години
Стига с това чагъркане, говорене и усмивки. Трябват работа и действие! Пътят Стара Загора е пуснат от месеци а няма маркировка и мантинели. Наближават празници, активен летен сезон а пътищата са в окаяно състояние. Няма кой да ви чака да четете какво пише в Харвардските учебници.
4
2
 
18
 
! Отговори
перко преди 2 години
Киро, шубето е голям страх! Не разбра ли, че си пътник?
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1, ами няма незаконни работи, хората са си работили но някой прави пропаганда, да се загнезди в главите на хората, че е крадено!!! Оставка киро, вън от България, добре си бяхме докато ви нямаше с асенчо
2
14
 
8
 
! Отговори
пожелание преди 2 години
Нищо не давайте .Да си търсят парите в зайчарника !!!
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво стана с разследването на незаконните плащания към пътните фирми?