Балабанов: Темата с РСМ е в основата на коалицията

Продължава подкрепата за Любомир Каримански
13 апр 2022 15:54, Росен Стойчев
15
Балабанов:  Темата с РСМ е в основата на коалицията
Снимка: БГНЕС

Tемата Северна Македония е огромна червената линия. Такава тема наистина е възможно да създаде изключително напрежение в коалицията, защото тя е в основа на коалиционното споразумение. Това обяви пред БНТ депутатът от ПГ на "Има такъв народ" Станислав Балабанов и призова, ако някой е водил разговори задкулисно да се вдигне ветото, да ревизира позицията си.

"Не е решение на инат Любомир Каримански да не оттегли кандидатурата си за гуверньор на БНБ, а наше свободно и демократично право. Казусът като битка пост гуверньор на БНБ не е заложен в коалиционното споразумение

Бяхме достатъчно предвидими в нашия кандидат, уверени в качествата и професионализма и направихме това, което този парламент позволява - да го издигнем за кандидат.

Още по темата
Какво ще наредят партинйните структури и как ще гласуват депутатите в петък, това е друг въпрос. Ако има необходимата воля и съвест, господин Каримански в петък ще бъде избран а гуверньор на БНБ", допълни Балабанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
хико преди 2 години
Тея кертени като са я захапали тая Македония...
11
0
 
3
 
! Отговори
просто и ясно преди 2 години
Искаме от БНБ мерки как ще спре инфлацията. Който успее да спре инфлацията може да остане до живот президент както беше Живков.
10
2
 
1
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Смелост! С местните избори и за Парламент. За итн. = и.тн.
9
0
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Тези двамката са представители на супер катастрофичните и пишман "политици"...
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Григор Сарийски е идеален за БНБ
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бг златото трябва да се истегли от ЕС и НАТО банки и се скрие в София и в никакъв случай не се подарява ако ни приемат в еврозоната. $ и еврото са хартийки и може да се обърнат и тв в злато и се прибере още злато в София.
6
2
 
4
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
Добре де ,някой може ли да обчсни защо тия от ИТН толкова държът един компрометиран банкер ,който има висящо разследване да стане говернъор на БНБ? Защо ? Може би защото така им нарежда Доган ? Тоя път няма да отстъпят., дори с цената на нови избори които ще са фатални за тях .Те за това са създадени ,да бъдат жертвани и да се задържи мафията на власт в БГ.Пък и вече напира новият кандидат от Възраждане ,така че малко стават излишни.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 1390 г. Македония е била известна в бг като долнаата земя. Няма никаква Македония а още по-малко северна Македония.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Темата на Партия "Чалгарите" е да влязат в БНБ и БНТ. Васко от "Модерно предградие", известен с чалга прозвището Каримански, и Сиромахов, известен като Янката на Слави Инката (Ин и Ян)
3
5
 
2
 
! Отговори
fact преди 2 години
***!Само путин иска Македония извън ЕС и в съюз със сърбия.айде разтуряй седянката. Прочее ,ше видиш как, кукловодите ше ви свият сърмите и ше запеете - искаме македония в ЕС.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този втория има някакво турско изражение има с тази брада, един фес като сложи, като филмите на турското робство заптиетата..а другия май е младият бабикян преди 10000 шишета бира,има време.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каква е темата Македония?