Петков: Още днес внасяме повторно решението за парите на пътните строители

"Има такъв народ" гласуваха против, написа той във Facebook
Обновена: 15 апр 2022 07:32 | 15 апр 2022 07:20, Анисия Иванова
40
Петков: Още днес внасяме повторно решението за парите на пътните строители
Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков коментира бламирането на парите на пътните строители от Народното събрание. Във Facebook той написа, че е обещал на строителните фирми, че 655 милиона лв. ще бъдат разплатени веднага, и останалите 50% - след проверка и одобрение на парламента.

Още по темата


"Това решение гарантираше, от една страна, 655 милиона лв. веднага за строителите, а от друга - работещ механизъм за прозрачно изразходване на средствата пред очите на цялото общество. "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" направиха точно това, което днес обещах на строителните фирми. За съжаление, "Има такъв народ" гласуваха против това предложение!", допълва в поста си премиерът Кирил Петков.

Премиерът допълва, че предложението за частичното разплащане към строителните фирми ще бъде внесено повторно още в днешния ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Цирк ! преди 2 години
Какви разговори с Пинокио и Гнома са ти в устенцата , другарке Атанасова ??? ТЕзи пишман демократи няма да влязат след новите избори !!! Търси си други хора за съмишленици ! Не може потомствени комунисти да са ти дружки !!!
31
3
 
0
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 33 Все едно слушам клакьорите на Митрофанова! Путин бил велик, Русия била велика, украинците били фашисти! Кой ще ти повярва бе, гербер цъфнал и прецъфтял?Бойко Борисов що не си изгори публично червената книжка на член на БКП? Как се казва дядо му бе, а, как се казва знаеш ли? Митичният му "дядо", когото уж били убили комунистите! Като толкова мрази комунистите, що не махна това грозило, паметника на Червената Армия от центъра на София бе? А? Що го пазеше 12 години бе???!!!
30
1
 
5
 
! Отговори
До българин преди 2 години
Как комунист като теб се пише че е някакъв? Вие сте без родни, безполово, безсъвестни, безсърдечни, безбожни, безкласови. Нямате нито нация нито етническа принадлежност. Разкарай се от земята и потъни в някоя безименна дупка.
29
6
 
0
 
! Отговори
българин преди 2 години
Кирчо хубаво изгони шпионите на Митрофанова от руското посолство, и троловете плюещи по Украйна и България, и възхваляващи Русия и Путин млъкнаха. Но няма как да се изгонят шпионите на Бойко Борисов от Народното Събрание!!! Тези, които работят за каузата "Стани ти, та да седна аз!".Тези, които клатят правителството на Кирил Петков, тези, които ги е страх да не влязат накрая в затвора! Комунистите взривяваха църкви, Бойко Борисов е готов да последва техния пример отново!
28
5
 
0
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 26 (Отговор) Ааааа, много ти е слаба паметта, затова не помниш! ГЕРБ са мафиоти! Такова крадене за тези 12 години аз не помня! Дават работа само на своите фирми, които им правят мили очички! Всички други свободни фирми биват задушавани, включително малките и средни предприятия! Какво ни казва Кирчо бе??? ГЛУХ ли си??? Готов е да плати половината пари ВЕДНАГА!!! Кой каза НЯМА ДА ПЛАЩАТЕ? ГЕРБ и ДПС със част от Юдите Искариотски на чалгаря Станислав Трифонов!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да почвате да работите... иначе сте аут
26
0
 
9
 
! Отговори
МАЛЕ , КИРЕЕЕЕ... преди 2 години
..оправяй парите на хората , че като дойдат ония с багерите , отиде и Президентство и МС...ха,ха,хаааа.....ПРОТЕСТИТЕ НА ОРЛОВ МОСТ , ШЕ ТИ СЕ ВИДАТ , КАТО НЕДЕЛНА РАЗХОДКА...!-----НИКОЙ НЕМА ДА ДА ТИ ПРОСТИ ЗА ПАРИТЕ ---ЗА ПАРИ , У НАС ...ЧОВЕК УБИВАТ!!!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един ремонт направете поне да се отсрамите.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с този проект е начин да кажат няма да ви платим. Странно откога се изисква проект за свършена работа!?
23
0
 
10
 
! Отговори
bla bla преди 2 години
нема кво да внасяш . Изнасяй се щот лятно втеме няма снежни топка , а павета .
22
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До българин Какъв проект за изплащане те измъчва? И затова ли трябва проект? Десет години ГЕРБ управляваха, такова неплащане на строители, аз не помня!
21
0
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Изчезвайте Срутихте икономиката ни фалирахте българските фирми докарахте държавата ни в пропастта ОСТАВКА КИРО Я КАЖИ КАК СИ СПАСИЛ МОРЯЦИТЕ ТАКА СПАСЯВАШ И ИКОНОМИКАТАТА ЛЪЖЦИ РАЗГРАБИХТЕ САБОТИРАХТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ
20
3
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
Добре тогава! Аз имам идея: Нека господата от опозицията, след като не одобряват и трите проекта за изплащане на парите на строителните фирми, да бъдат така добри те да внесат тяхно предложение за такова изплащане! Ако това не стане - трябва да приемем че ГЕРБ не иска да се плаща на строителните фирми и иска да събори правителството, което е чист саботаж!Нека представител от ГЕРБ излезе и обяви в пленарна зала открито: ГЕРБ против изплащането ли е, или не?
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още днес нищо не внасяйте, а се ИЗНАСЯЙТЕ.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро все някой му виновен!
17
4
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Досега тези не са построили и 100 метра велоалеи, ама тръгнали да проверяват предишните! А иначе вървят едни милиарди и никой не може да им хване дирята! Залагам , че и този път Кирето излъга!
16
3
 
14
 
! Отговори
перко преди 2 години
Киро Лъжеца е явно за психиатрия!
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми сега да ходят да стачкуват в Банкя и, при Дългия и при Мустафата, защото те им отказаха парите.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
оставка, Просто!
13
3
 
3
 
! Отговори
13 преди 2 години
До: номер 15 Ааааа не напротив! Хич не съм се объркал даже! Част от чалгарите на бай ти Станислав Трифонов също са гласували против, като по този начин са подкрепили ГЕРБ! Юди Искариотски! Долу във комбайна, нананайна...А пак гласувайте за този !!!