Без човек от БСП в делегацията на Петков за Украйна

Налице е достатъчно информация за ситуацията, се казва в позицията на партията
26 апр 2022 15:25, Нели Христова
89
Без човек от БСП в делегацията на Петков за Украйна
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не бъде изпращан представител на партията в делегацията на министър-председателя Кирил Петков в Киев.

Ръководството на БСП се обединява около позицията, че е налице достатъчно информация за ситуацията в Украйна и последиците от войната, съобщиха от "Позитано".

От там още веднъж заявяват подкрепата си за изпращане на помощ на Украйна – хуманитарна, защитни средства, храни, медикаменти и медицински материали, за възстановяване на гражданската инфраструктура и др., без военна помощ като боеприпаси и смъртоносни оръжия.

"Очакваме решението за цялостната подкрепа за Украйна да бъде взето в София, след консултации между коалиционните партньори, като с това темата бъде затворена и правителството се концентрира върху преодоляването на други проблеми с приоритетно значение като инфлацията, доходите, икономическия растеж, социалната политика", казват от партията на Корнелия Нинова, часове преди началото на коалиционния съвет, който ще обсъжда темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 62живея на сл.бряг,всяка трета е с джуки ,а и ами много мъже как са ги пуснали като има мобилизация ,говори се тук че плащали от 5 до 10000евро оценява ли ги по колите им а наши те управляващи им плащат горивото )
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия и там да си останат ,да им дадат по една пушка и на фронта ,че помогнат на Украйна
61
0
 
6
 
! Отговори
ИЛЮМИНАТ преди 2 години
НИНОВА И КОПЕЙКИН ОТИВАТ ПРИ ПУТИН...ЩЕ МУ ПОМОГНСТ С ЧУВАЛИ И КОВЧЕЗИ
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кожата на комунист е скъпа! Как така ще се разхожда из военна зона
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чий ще го търсят в Укра?
58
2
 
6
 
! Отговори
Ако всеки преди 2 години
Работещ българин даде 1 месечна заплата, това прави над 2 милиарда лева за 1 месец. Този съвсем е изтрещял
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След срещата си с премиера Кулеба казал на Зеленски,че "българите въртят ку---нски номера!"
56
5
 
8
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 2 години
СТРАХЛИВЦИТЕ ОТ БКП/БСП, ИЗОБЩО НЕ ИМ СТИСКА ДА ПОСЕТЯТ УКРАЙНА....... А, КВО ЛИ ЩЕ СТАНЕ АКО ТРЕБВА ДА ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИЯ.... ХАХАХААА......!!???
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всичките украинки облечепи по последна мода,с изписани вежди,със скъпи коли,измити,лъскави,една авто мивка е 15лв.носят торби шоколади Милка,а нашите деца гледаат...
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
живея в озеленен "затворен комплекс" във Варна,някои съседи са дали апарт.под наем на украинци,майките им купили играчка лък с метални стрели,цялата детска площадка на дупки,сякаш пробивана с бормашина,щети ,щети ,а ние плащаме по 300лв за поддръжка на комплекса,то нищо не остана от украинските вандали.
53
0
 
14
 
! Отговори
Загубеняци оставка преди 2 години
Като цяло Остро Киро защо ще ходи в украйна? Ккава е целта на екскурзията, дане би да се съмняват ,че има война или кво?Според мен причината бе именно да се убедят представителите на Бсп за ситуацията там, а те няма да отидат-смях в залата.
52
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 51 преди 2 години
не знам кой те е излъгал че в казармата на стрелбите се изпляква целият пълнител на автоматичен, като в американските филми. стреля се по 2 по 3 патрона - демек на откоси. имам 2 награди по 5 дена за точна стрелба ;)
51
4
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
излизаите от коалицията и отиваме на нови избори това не се изтраива вечеще събираме пари за смърт и сълзи 100 000 бежанци от къде ще доиде увеличениетона пенсията ми
50
4
 
16
 
! Отговори
До 53 преди 2 години
Баце е от БКП и иска да даваме оръжие на Украйна, това е абсурдно, но като е толкова ербаб да дари и кюлчетата и вилата в Барселона на Зеленски, той ще му благодари.
49
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що бе, трябваше някой да се прежали да отиде да види кво толкова всички се натискат да ходят там. Пари ли раздават, кокаин ли, кво ли?
48
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки дарил заплата за военна помощ на Украйна е съучастник в убийства.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 47, о това най-лесно се научава, в казармата на втората стрелба поваляхме на автоматичен третата мишена, но никой нормален човек, който го е правил тогава не иска да му се налага да го ползва извън стрелбището. За това ще плащаме и ще пращаме на украйнците, за да недопускат *** извън Мордор.
46
6
 
12
 
! Отговори
мдааа преди 2 години
импексова провали екскурзията на някой от бсп .
45
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
що бе, притесняват се да не го асрестуват като копейкин ли ? :)))
44
7
 
30
 
! Отговори
СС преди 2 години
Правилно решение. Нямат работа там, никой от тях. Добре че в тази коалиция има някой трезво мислещ. А Кирчо като се върне оттам направо да си стяга багажа и да освобождава министър-председателското място.