Без човек от БСП в делегацията на Петков за Украйна

Налице е достатъчно информация за ситуацията, се казва в позицията на партията
26 апр 2022 15:25, Нели Христова
89
Без човек от БСП в делегацията на Петков за Украйна
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не бъде изпращан представител на партията в делегацията на министър-председателя Кирил Петков в Киев.

Ръководството на БСП се обединява около позицията, че е налице достатъчно информация за ситуацията в Украйна и последиците от войната, съобщиха от "Позитано".

От там още веднъж заявяват подкрепата си за изпращане на помощ на Украйна – хуманитарна, защитни средства, храни, медикаменти и медицински материали, за възстановяване на гражданската инфраструктура и др., без военна помощ като боеприпаси и смъртоносни оръжия.

"Очакваме решението за цялостната подкрепа за Украйна да бъде взето в София, след консултации между коалиционните партньори, като с това темата бъде затворена и правителството се концентрира върху преодоляването на други проблеми с приоритетно значение като инфлацията, доходите, икономическия растеж, социалната политика", казват от партията на Корнелия Нинова, часове преди началото на коалиционния съвет, който ще обсъжда темата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много любители на войната ама знаят ли от кой край се държи АК - 5,45
42
7
 
28
 
! Отговори
Строител преди 2 години
И запомнете пари Не дарявайте, Киро ви лъже всички. 60% от българските гражданите са под прага на бедността, пенсионерите гладуват. Няма образование, няма медицински грижи, а простоКирото давайте пари...откъде бе, откъде пари? Киро завършилият някакъв курс в Харвард ще дари последната си заплата, защото опозицията ще внесе вот на недоверие! Остани си със здраве простоКирото :)
41
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Тодор Живков се беше усетил отрано и беше изгонил и унищожил от ЦК на БКП - Луканов и Петър Младенов, сега нито Корнелата щеше да я има, нито Кирчо Петков, нито никой!
40
6
 
20
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Най-евроятно директно ще им лепнат черен печат като на Копейката. Все пак са проруска партия.
39
8
 
16
 
! Отговори
Подкрепа преди 2 години
БСП се подкрепя за следващите избори. Те не са за Русия, а за джобченцата си, като другите партийки, които са уж за Еса и Уса.На настоящият ни елит не може да се вярва за нищо.
38
5
 
25
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Каква гражданска инфраструктура ще възстановяват и тези!? В България и без война второкласните пътища са ужасни, за другите да не говорим! Дупки като краъери, тези за укрите се загрижили?
37
23
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Др.Нинова да отиде на място и да види какви ги върши нейният любимец Путин.Пише се голям юнак,но я хвана шубето да изпита украинската "любов" към пропутинската БСП.
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Курфелия Нинова да каже - как синът й е с две висшии образования, едното в Оксфорд, другото в Кеймбридж. Имат два апартамента в Оксфорд и къща в Кеймбридж. А кажи, Нинова?! Айде де!
35
5
 
13
 
! Отговори
Нема такава такава преди 2 години
Пунта Мара. Правителството решило, партийното бюро на бzп да отменя решенията на Правителството. Още от сега другите партии трябва да вземат курс за отстраняването на изп от властта.
34
6
 
16
 
! Отговори
проф. д-р Яни Янев преди 2 години
БСП не искат открито да си признаят, че подкрепят действията на Путин и като цяло руската пропаганда. Те зорлем се измъчват, нали, така едни страхливци, нямат куража да заемат позиция. Ту за Путин, ту за Зеленски, ту за не знам кой си. Това са такива лалджийски истории, сламени истории. Заради фурнаджийската лопата БСП, България потъна в криза след 90-те.
33
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе другари? Не искате да виждате, кякво правят вашите ли :)) Ужас Вече е ясно всички десни партии да гласуват помощ за Украйна и да хвърлят оставка. Правителство Герб - ПП ,ще е по работещо .
32
7
 
16
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Без човек от БСП трябва да е и държавата.
31
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без човек от БСП, трябва да е и правителството.
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тодор Живков за разлика от сегашните и най-вече от БСП, беше патриот и защитава националните интереси, дори и пред лидерите на СССР. Особено пред Хрушчов, тъй като той имаше особено амбиции за България да стане колония на СССР и най-вече - на Русия. Ама Живков му даде да се разбере като каза, че можем наполовина да внасяме и наполовина да изнасяме производство.
29
15
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
Хахахахаха, каква изненада! БКП винаги ще останат верни на своите господари от Кремъл. И след 100 години, ако съществуват, пак ще са същите. Затова организацията се казва "Комунистически ИНТЕРНАЦИОНАЛ", защото *** нямат дълг към държавите си и произхода си, имат дълг към болшевишката идея, и оттам произхожда константата, че всеки комунист е безродник.
28
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лицемерието на БСП е огромно. Те подкрепят руските дивотии там.
27
17
 
26
 
! Отговори
Бориславов преди 2 години
Браво! Корнелия не ги слушай, ако Киро Канадецо е толкова загрижен за Украйна да заминава на фронта доброволец, а и да вземе Бойкикев и дребния генерал. Киро дори не е българин. Ние за разлика от Киро Канадецо няма къде да отидем, това си е нашата България - тоя канадец да си заминава. Да му съберем пари за самолетен билет за Канада. ОСТАВКА!
26
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не съм симпатизант на БСП, но кво да правят там, всички ходят да се снимат, те и тия отиват да харчат държавни пари само, малко им даваме на укрите
25
25
 
16
 
! Отговори
Мение преди 2 години
Мисля че още сега трябва да се концентрираме с приоритет за премахване на БСП / Нинова / от коалицията , като с това темата бъде затворена един път за винаги !!!!!!За да БЪДЕ БЪЛГАРИЯ
24
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
капачки,използвани мокри кърпички, скъсани торбички, слава на З(е)Л(ен)ИЯ Театър