Ананиев вини ГЕРБ за спирането на доставките от "Газпром"

Договорът бил слаб, щом е прекратен толкова лесно
Обновена: 27 апр 2022 09:10 | 27 апр 2022 09:10, Камелия Цветанова
115
Ананиев вини ГЕРБ за спирането на доставките от "Газпром"
Снимка: БГНЕС

Спирането на доставките на руски газ към България е опит за посягане на суверенитета към страната ни. Това заяви Настимир Ананиев от ПП и шеф на регионалната комисия в парламента, след като снощи беше съобщено, че "Газпром" спира доставките на газ към страната ни, пред БНТ.

Още по темата

"Ако някой може да прекрати този договор толкова лесно, значи договорът е слаб, кой е подписал договора - Бойко Борисов. Това е наследството на ГЕРБ - да остави страната без диверсификация", смята Ананиев.

По думите му въпреки това страната е подготвена, тъй като юли месец трябва да започне да работи интерконектора с Гърция.

Според Ананиев спирането на газа към България и Полша ще обедини и консолидира цялата европейска общност. Русия се опитва да размаха пръст, но това ще има обратен ефект, смята той.

Ще направим каквото може, за да спре войната в Украйна, посочи още той. По думите му по време на криза няма как да има предсрочни избори, за каквито заговори опозицията в последните дни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Ананиев има ли нещо общо с Нора Ананиева?
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наньо, писна ни да се плюете един друг и да вземате заплати за тая дейност! Размърдайте си мозъците, ако ги имате, и вземете та свършете нещо, че аман от приказки и резултат нулев.
69
6
 
4
 
! Отговори
Прожектор преди 2 години
Сега много му мелят устата на Борисов, но докато той управлява 12 години страната, така и не осигури диверсификация чрез газова връзка от Гърция. За сметка на това само за 1 година осигури за наша сметка транзитна газова връзка на Русия към Сърбия и Унгария.
68
2
 
6
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Аналниев, Русия ни размаха пръст още преди да нападне Украйна, като "нареди" на нас и Румъния да напуснен НАТО и ЕС!!! "Курица не птица, Болгария не за граница" чувал ли си? Щото у Харвард тия работи не ги знаят, там не преподават нито българска, нито европейска история. Кирчо и Кокорчо там са училе хамерикански врътки, те за България и Европа нищо не знаят, но с потомствени кпмун*ги, ама "прозападни". Въобще, манджа с грозде, ура другарю Радев !!!
67
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драги гербери: да сте дълголетни и здрави като герберски ремонт преди ремонта! Ако случайно се разболеете, лекарите да ви предписват лекарства ефективни като държавна администрация от герберски калинки с герберски електронно управление! Заплатата ви да е редовна като доставките на азерски газ през управлението на боко сцепения! А като остареете децата ви да се грижат за вас като герберски правителство за данъкоплатци! Амин!
66
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ да кажат защо скриха картата и подариха на Путин 3 млрд народни пари?
65
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха. На този колко години ще му е виновен ГЕРБ. Ами нали дойдохте да оправяте нещата? Цяла година бездействате по важните задачи, но изчегъртването върви. Започнахте да чегъртате и своите кадри. Некадърници и неудачници сте, Ананиев.
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
71- НОСЕЩИТЕ ПРОМЯНАТА НАПРАВИХА ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ САМО ЗА ТРИ МЕСЕЦА КАКВАТО ГЕРБ НЕ СА ЗА 12 ГОДИ- ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ. ПРЕДИ МАЛКО СЕ ВЪРНАХ ОТ МАГАЗИНА- ИДЕ МИ ДА ГО СТИСНА ЗДРАВО ТОЯ ЗА ЕДНО МЯСТО ДО КАТО ИЗРЕВЕ КАТО ЖЕНКА.
63
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драги гробари. Ясно е, че боли, но простата истина е, че събитията днес са резултат от решенията ни вчера. Или преведено на герберски ниво: проблемите последната година са резултат от некадърното, некомпетентно неандерталско блъскане по гърдите на комуниста борисов и цялата му сбирщина! Всички неволи днес са лично заслуги на боко и трябва да благодарим само и единствено на него и всички комунисти от герб! Това е! Дано ви се набие в простите тикви!
62
2
 
2
 
! Отговори
Nostradamus преди 2 години
На коментарите по-долу само на Радой определението, че това е народ от чукундури е подходящо.
61
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде сега, ББ виновен, че Просто Киро, двамата от ДБ, част от ИТН и останки от СДС си нямат мярка на устата! Във всеки договор има Приложение - анекс как се процедира при форсмажорни обтоятелства. А войната в Русия и замразяването на авоари във валута на руски външнотъговси банки в чужди банки, отказът на ЕС да заплаща газа и нефта в рубли са не 100, а 150% форсмажор - направо умишлени действия срещу Русия.
60
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една година след като гробарите с вън от схемите: пътищата са в тотален колапс, въпреки милиардите които гробарите уж изляха в тях, а за толкова пари излято трябваше поне 5 години без ремонти да изкарат! Диверсификацията се оказа мит и долнопробна лъжа! Електронно правителство е на ниво ***! Икономиката е срината! Наследството на комунистите от гроб е по тежко дори от Жан Виденовото наследство! Ако комунистите от гроб вземат отново властта това ще е смъртта на България!
59
1
 
8
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Криво устия кога прави френска на Борисов не го винеше. Много противен *** е тоя БСПеераст. Лиза баба Ку, после го *** на Борисов, лиза и сестра Галевица, сега го е налапал на Кирето.
58
3
 
12
 
! Отговори
КИРЕ МАДУРОВ преди 2 години
МАДУРО ИНФЛАЦИЯ 2340%- ВИНОВНИ СА НЕГОВИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ВРАГОВЕ КОИТО ГО САБОТИРАТ КАЗА ТОЙ, ПРОСТОКИРЕ И АНАНИЕВ НЕ СА ВИНОВНИ- ВИНОВЕН Е ГЕРБ- ДО КОГА БЕ КИРЕ БЕГАЙ ДО КАТО НЕ СМЕ ТЕ ИЗГОНИЛИ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ...
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ана на на на лапай народни пари но се оглеждай! Всички те гледат Когато има война няма правила. Когато си сложен от сатанисти и продаваш държавата си бягай защото скоро ще си в затвора!
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На калпаия М y й все ГЕРБ му пречи!
55
5
 
14
 
! Отговори
555 преди 2 години
Колкото и да се опитват превратаджиите да пробутват изфабрикуваните лъжи за Бойко и ГЕРБ , народа не е сляп и глух и вижда ясно какво става в държавата. Не се пънете факт-чекъри да пробутвате новопръкнали се канони на късовременните управляващи - ефект- 0
54
9
 
14
 
! Отговори
Радев, кажи нещо! преди 2 години
Само ГЕРБ начело с Борисов може да се справи с тая ситуация, в коята ни вкараха Простокиро, Кокорчо и Радев. Впрочем Радев защо мълчи, да не би да си глътна граматиката. Нали ако имаше повече хора като Керито, всичко щеше да тръгне по мед и масло? И той е същия- случайно попаднал в политиката и абсолютно неадекватен, затова се крие, мизерника.
53
3
 
19
 
! Отговори
спрете ги тия преди 2 години
Този кой беше, откъде се пръкна и за какво се бори? Абсолютно неадекватна реакция, само че това няма да реши проблема, дали е наясно това пр.а.се? Ами като нямаш решение на проблема смучеш си от пръстите глупостите, които говори. Тези неадекватници не могат да решат никой проблем, защото те са част от проблемите, които ни сполетяха. Те не управляват, те генерират само проблеми. Трябва да ги спрем.
52
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе мама ви смръдлива де а, вас за това ли ви търпим ве? На Боко БСП беше виновна, на Киро *** ГЕРБ виновни, айде всички на гилотината!