Атанасов от Украйна: Путин иска да спре европейския избор на Украйна

Ужасяващо е това, което виждам, заяви той
28 апр 2022 14:40, Нели Христова
95
Атанасов от Украйна: Путин иска да спре европейския избор на Украйна
Снимка: БГНЕС

„Ужасяващо е това, което виждам и не мога да си обясня...и местните хора, с които разговаряхме не могат да си обяснят защо се прави това нещо“. Това заяви ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“, който е част от българската делегация в Украйна.

Атанасов сподели: „Много съм развълнуван, съжалявам, но аз съм чувствителен човек. Моето усещане е, че Путин иска да спре европейския избор на Украйна. Страхува се от това, че Европа идва по-близо до Русия, не знам“, каза още Атанасов, цитиран от Dariknews.

Той изрази увереност, че „независимо от крамолите, които съществуват в българския политически живот, българският парламент ще направи цивилизационният избор и ще подкрепи жертвата в случая, която е Украйна. 100% съм сигурен в това“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
123-ТОиДИ преди 1 година
ТОЗ КОМУН . ген. ЩО ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА ? /ако обърна само нея /
64
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 1 година
Една работа не са свършили тези от ДБ като харата. Пълни екскурзианти са!
63
1
 
1
 
! Отговори
Златко преди 1 година
Ужасяващо е провален политик и бивш агент от ДС като Атанас Атанасов да ни говори за демократични принципи през 21-ви век!?! Вместо да е в затвора!
62
1
 
1
 
! Отговори
Що се правиш преди 1 година
Атанасов, да говори така е "леко" глупаво.
61
1
 
2
 
! Отговори
12345 преди 1 година
и ние не можем да си обясним как персона като генералчето има власт *** туй то
60
0
 
2
 
! Отговори
Дидо преди 2 години
Бивш комунистически предател
59
0
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До не фен ...! Те и Финландия и Швеция не искаха НАТО, но след варварската агресия на Кремъл в Украйна, нещата се промениха!
58
2
 
2
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
"Моето усещане е, че Путин иска да спре европейския избор на Украйна" --- Атанасов, нещо бъркаш! Или нарочно манипулативно заменяш думата "НАТО" с "европпейски избор". Украйна бе съсдадена като държава и то неотдавна, с изричното условие да не влиза в НАТА. Подписано с международен договор. И вписано в конституцията и. А и най-голямата корупция в света не може да се нарича "европейски избор".
57
3
 
3
 
! Отговори
Км преди 2 години
Не Европа идва близо до Русия,а вашето любимо НАТО.Затова е тази патаклама.
56
4
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.генерал танасов,не може в една страна с 5 фашистки паравоенни организации,каквато е украйна,да бъде член на ЕС,ще ви дам един пример нали вашата дб,искаше да забрани марш **Луков**,както и го забранихте,и ние демокртично мислещи хора ,се чудим,как е възможно да бъде член на ЕС,фашистки организации.
55
2
 
10
 
! Отговори
Европейски избор? преди 2 години
Ето пример:На 27.04 във въздуха над град Херсон са свалени 12 снаряда от реактивни системи за залпов огън и две украински балистични ракети Точка-У. "Фрагменти от една от свалените украински ракети "Точка-У" паднаха в парк Шевченко", каза официален представител на ведомството. Той отбеляза, че целите на ударите са жилищни квартали в района на булевард Ушаков.Конашенков каза, че руските военни смятат подобни удари за военно престъпление и грубо нарушение на международното хуманитарно право
54
4
 
18
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 2 години
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 76 От 1944г. партизаните и комунистите управляват и крадат България пребоядисани в цветовете на дъгата. Всички крадливи комунисти са зависими от щатските банки. Всяко непослушание води до конфискация на краденото и скътано в овшорки .
52
14
 
1
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 2 години
А защо "партизаните" от петата колона не хванат мешките и ушанките и не отидат добровоци на страната на СССР вместо да пишат глупави опорки тук?
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бърбори като жена пък бил военен. Генерал бил.
50
13
 
6
 
! Отговори
Жоро Сороса преди 2 години
Бай Пyтлера не иска руснаците да гледат как Украйна се развива в демокрация а Русия да си тъпче на едно място с болшевишките диктатори на власт. Страх го е да не стане и там руски "Майдан". Украйна тъкмо глътна малко въздух и тръгна напред и те го приеха като заплаха за руската олигархия и за това е всичко просто от злоба избиват хората и рушат държавата.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атлантиците мразят България и затова винаги са подкрепяли БКП и ДС. ФАКТ.
48
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си толкова чувствителен, остани доброволец в Украйна! Лицемери!
47
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано Путин смачка бързо натовците в Украйна!
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предателска шушумига плаче за 50 тояги на голо...