Атанасов от Украйна: Путин иска да спре европейския избор на Украйна

Ужасяващо е това, което виждам, заяви той
28 апр 2022 14:40, Нели Христова
95
Атанасов от Украйна: Путин иска да спре европейския избор на Украйна
Снимка: БГНЕС

„Ужасяващо е това, което виждам и не мога да си обясня...и местните хора, с които разговаряхме не могат да си обяснят защо се прави това нещо“. Това заяви ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“, който е част от българската делегация в Украйна.

Атанасов сподели: „Много съм развълнуван, съжалявам, но аз съм чувствителен човек. Моето усещане е, че Путин иска да спре европейския избор на Украйна. Страхува се от това, че Европа идва по-близо до Русия, не знам“, каза още Атанасов, цитиран от Dariknews.

Той изрази увереност, че „независимо от крамолите, които съществуват в българския политически живот, българският парламент ще направи цивилизационният избор и ще подкрепи жертвата в случая, която е Украйна. 100% съм сигурен в това“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нашите медии все едно и също се върти като развален грамофон. Не се търси другото мнение, не се обръща внимание на очевадни факти, не се обръща внимание на масовото мнение на народа. То тук пропагандата май е по-на ниво от всякога
24
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Противен Гном! За колко, сребърника продадохте България на САЩ? Предатели.
23
2
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
ха ха ха...имал УСЕЩАНЕ... айде бре...верно ли усещаш? Украйна усети с хиляди избити..изнасилени, изгорени...пепел...няма и след от много...смешно се изказа...
22
10
 
6
 
! Отговори
карачанаков преди 2 години
До Народеее!!!!30 Какви нацисти избива бе онези от взривения родилен дом въоръжени с биберони и памперси ли?
21
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 15г сме в в ЕС, досега не съм видял да се е загрижил така за нашите пенсионери, деца, социално слаби. Събират се капачки и дарения за какво ли не, все едно няма държава, няма правителство. А на тия нацифашисти, които избиваха народа си в Донбас им се праща всичко.
20
2
 
20
 
! Отговори
я млъквай там преди 2 години
какво се обаждаш и се запишете там доброволци
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя , най ме дразни. На кое НПО си ратай?
18
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остана ли още някой от тази делегация, за който не писахте какво е казал? ХАйде сега всички тия на самолетчето и в Сирия, Ирак, Афганистан, после през Йемен, Либия и обратно ако се доберат. След това искам да ни информират какво са видели, допустимо ли е това и т.н. А, щях да забравя, преди това да минат през Донбас. Но да не научат украинците, че всички такива ги слагат в един списък и ако се доберат до тях ги хваща липсата.
17
2
 
21
 
! Отговори
Някой ден като... преди 2 години
започне възстанието и ви закичат да висите по фасади и улични лампи, спомнете си добрините, които сътворихте за народа си!
16
3
 
26
 
! Отговори
Молим се преди 2 години
Днес българите сме притаили дъх и се молим тайно, господа предтелите да не се върнат. Молим се да са живи и здрави също, просто да помагат на Украйна по им тича, отколкото да помагат на българите. Това са българофоби в мозъка на костите си. Останете в Украйна, направете едно добро дело!
15
3
 
17
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Тоя на коя земя се намира? Да иде да го обясни на оная баба със слънчогледовите семки в джоба и на някоя майка, погребала детето си убито от куршум изстрелян от славен боец на ВСУ. Тия и в чужбина ни излагат вече...
14
0
 
14
 
! Отговори
Тенгри кан преди 2 години
Пазете генералчето да не получи инфаркт от толкова вълнение! Ковида, не го марталоса, ся един инфаркт да го затрие, щот пътува хиляди километри на стари години, не е работа тва;)))
13
4
 
28
 
! Отговори
Сърбин преди 2 години
Гнусен, противен, гаден псевдогенерал. Пенсионер изкукал тотално. За тебе само старческия дом!
12
3
 
21
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Танасе, "ужасяващо" е и да се цункате със Столетницата и Чалгата , и да отдалечавате България от Европа ! Ама това сякаш не ви прави впечатление? Като докопате кокала, и принципите бързо се забравят. Важното е да се лъже и да се правите на артисти!
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ще воюва бе джудже? Поне 90% от населението на България е против война. Вие и отрочетата ви ли?
10
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасов налагате мнение на народа .Питам за каква демокрация говориш ,щом не се допитваш до хората ?20 човека ще ми ревът там да дават оръжия ,ей алоо къде се намирате вие а?
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепа, облечи униформа и се бий за Украйна нали си книжен генерал.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този и генерал ама вие верно ли?И жена ми ще направи зарезил в двубой ама верно ли казвате ,че този е генерал ?Ама айде скрийте се ,че е смешно .
7
0
 
2
 
! Отговори
нема преди 2 години
пари за локум ц=ганската принцеса каза 4е не ни трябват и ние и повервахме
6
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тая ли шматка се е разходила до Киев!? Остана само да ме информирате и за размислите на Ицо Хазарта по темата, като виден експерт по всякакви теми. Много съм развълнуван, аз съм чувствителен читател!