"Възраждане" свали украинското знаме от сградата на Столична община

Костадинов предупреди Фандъкова, че може да бъде съдена
349
"Възраждане" свали украинското знаме от сградата на Столична община
Снимка: Възраждане

Партия "Възраждане" свали украинския флаг, който се вееше на сградата на Столичната община

„Напомняме, че мястото на всяко едно чуждо знаме е в посолството, консулството или търговското представителство на съответната държава в нашата Република”, подчертават от партията.

"Надяваме се с този добър пример да покажем, че чуждите знамена трябва да се уважават, а не да се горят", обясняват от партията.

"Чужди флагове могат да се веят в окупирани държави, но формално все още сме независима държава. Столична община не е украинска територия", заяви лидерът на "Възраждане" Костадинов.

Той допълни, че от "Възраждане" уважават чуждите знамена и то ще бъде върнато на украинския посланик "с най-голямо уважение".

Костадинов призова Фандъкова да не слага чужди флагове, иначе ще бъде подведена под отговорност.

Решението за поставянето на флага на фасадата на сградата беше взето от Столичния общински съвет на 21 април. Тогава бяха преименувани и площи, в близост до руското посолство. В чест на Украйна една от алеите в района вече се нарича „Героите на Украйна”, а площад наблизо - „Борис Немцов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Крайно време,ти на мустафата херо ли си слуга,да ти напомня,че тука е БЪЛГАРИЯ,не украйна,че ще се слагат техни знамена,като имаш толкова мерак за украинското знаме,беж към Мариапол,там Вовата,ще ти връчи украинското знаме.
225
5
 
5
 
! Отговори
Крайно време преди 1 година
е да ни изхвърлят от Европа и да престанат да наливат пари тука, щото хранят слуги на москва, а ние да се ориентираме към азия, дето ни влече сърцето, поклонени на путин и оду пени на ердоган същевремено
224
4
 
3
 
! Отговори
Човек от народа преди 1 година
Къде сте чували думата "режим"? В китай да, в русия да, в техните поддръжници северна корея иран сирия - да. В сащ и европа да е чувал някой за "режим". Е, кой от всички вас иска режими? Това са харата които или са с поклонически характери и обичат да са под режим или смучат месец и са на хранилкахот режимите
223
10
 
3
 
! Отговори
Човек от народа преди 1 година
Каквито и тези да развиват разни професоря и путинофили за това че борбата била за многополюсен свят и изтласкване на натовската техника по стари граници, не могат да ме убедят че това е правилно да избиеш цял народ за да спреш хегемонията на сащ. И защо са ми новите полюси китай и русия с техните авторитарни комунистически порядки. Аз искам да бъда свободен човек в демократичен свят и съм 100% за САЩ да са единствения хегемон, след като защитават и налагат демокрация навсякъде.
222
5
 
4
 
! Отговори
До работник преди 1 година
До Работника от Казанлък..Господине, какво е усвщането да храните децата си с пари изцапани с кръв? Следващия път като седнете на масата да се храните, погледнете децата си в очите, и се замислете, колко невинни деца плачат, и колко деца няма да могат да обелят и сълза, благодарение на Вас, и на страхотната работа която вършите във ВМЗ. Хапвайте и пращайте оръжие и дано Господ ви прости!
221
11
 
13
 
! Отговори
МИРО преди 1 година
БРАВО НА КОСТАДИНОВ!!!ТОЙ ТРЯБВА ДА НИ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!РАДЕВ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!
220
13
 
10
 
! Отговори
Знамето преди 1 година
Върнсто е обратно поставено на общината пинеже е на нападната от агресори държава, копейкин защо яееш руски знамена на тяойте митинги бе кир ***... ти нямаш и 4% от гласовете спри да се прчиш да не ти свия сърмите на бързо
219
4
 
5
 
! Отговори
иванова свирки преди 1 година
правиш ли пред пасольството все още?
218
10
 
14
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 1 година
Пред посолствата на САЩ,ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО,ФРАНЦИЯ, ТУРЦИЯ,КИТАЙ,ВАТИКАНА.....къде видяхте да се вее украинското знаме ?! Коя от тези държави смени имена на улица с "украински герои" ?!
217
11
 
7
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 1 година
Прочетете горещите новини от ФРАНЦИЯ-МАКРОН ще преименува партията си...ВЪЗРАЖДАНЕ,това не е шега ! Тогава пишете коментари.В ПАРИЖ,над нито една обществена сграда не се вее украинското знаме.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ
216
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не го снимат в профил, защото се вижда, че е из род. Носът му е като на Росен Петров, но по рождение.
215
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е някъв жълт татаро-гагаузин с лоша кожа и мрьсен характер, в анфас е леко уродлив, а в профил направо се вижда, че има криви гени.
214
11
 
11
 
! Отговори
ПОЛКОВНИК преди 1 година
Напишете в гугъл Нагли Украинци на Полски - bezczelni Ukraińcy . Напишете го на Чешки -drzí Ukrajinci . Унгарски - szemtelen ukranok . Румънски - ucraineni obrăznici . Ще видите как всички са проревали от тях. Това което ще си причинят Укрите сами и най-смъртоносната ядрена бомба не може да им причини !!!
213
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛАВА НА РУСИЯ!
212
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на Възраждане. Предатели са тия, които са сложили чуждо знаме. Да живее България!
211
5
 
9
 
! Отговори
Работник преди 1 година
Данъци им плащам с моя труд да ги храня търтеите в парламента,то щяло да ни затваря диването.Цял Казанлък е настръхнал всички в завода работим Костадине а си посегнал ща дерем като бурсук ща дерем.Ама ха хрантутници работа друга нямате ли?
210
7
 
7
 
! Отговори
Човек от народа преди 1 година
До Намръщен. От какво се намръщи бре? От това че *** и рашистите сте скачени съдове още от 44та година та до днес и смучете от народа за вярна и доносническа служба, и сега виждате как кранчетата се затварят и съответните поточета към вашите гърла нали?
209
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен217 Не знам за теб но мен ме хваща срам как изглеждаме в момента в очите на цивилизованият свят. Докога ще търпим тези улични хулигани и продажници да стоят в парламента? Вън ***, вън злото, вън поклонници на убиеца Путин .Цял живот няма да можете да измиете кръвта на невинните от ръцете си и срама от душите си .Няма да ви бъде простено кармата е истинска помнете го.
208
7
 
10
 
! Отговори
Работник преди 1 година
Аз деца имам да храня с двете си ръце и ако дойдат пак да лаят да затваряме така ще ги възродим ще има да ни помнят цял живот.бесен съм
207
9
 
11
 
! Отговори
Работник преди 1 година
Днес тези хаймани на Костадин дойдоха да блокират ВМЗ където бачкам.Ако още един път се появят да искат да ми спират работата,ще играе големия гаечен ключ по празните манерки и само на агитатори ше ми станат.Полицията не мож ги опази.