"Възраждане" свали украинското знаме от сградата на Столична община

Костадинов предупреди Фандъкова, че може да бъде съдена
349
"Възраждане" свали украинското знаме от сградата на Столична община
Снимка: Възраждане

Партия "Възраждане" свали украинския флаг, който се вееше на сградата на Столичната община

„Напомняме, че мястото на всяко едно чуждо знаме е в посолството, консулството или търговското представителство на съответната държава в нашата Република”, подчертават от партията.

"Надяваме се с този добър пример да покажем, че чуждите знамена трябва да се уважават, а не да се горят", обясняват от партията.

"Чужди флагове могат да се веят в окупирани държави, но формално все още сме независима държава. Столична община не е украинска територия", заяви лидерът на "Възраждане" Костадинов.

Той допълни, че от "Възраждане" уважават чуждите знамена и то ще бъде върнато на украинския посланик "с най-голямо уважение".

Костадинов призова Фандъкова да не слага чужди флагове, иначе ще бъде подведена под отговорност.

Решението за поставянето на флага на фасадата на сградата беше взето от Столичния общински съвет на 21 април. Тогава бяха преименувани и площи, в близост до руското посолство. В чест на Украйна една от алеите в района вече се нарича „Героите на Украйна”, а площад наблизо - „Борис Немцов”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


349
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
9
 
9
 
! Отговори
Намръщен преди 2 години
До 123 - Ами Украйна е военна колония на сащ, а пък България за съжаление е също колония на сащ, та затова се вее украинско знаме... да покажем солдарност с другите колонии на поробителя ни. Така им е било наредено от американското посолство, така са направили. Много хубаво, че са го свалили! Дано един ден се освободим от американско иго, но не знам дали Русия ще ни помогне и този път. Да живее България!
205
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин беше за ваксините, но като видя че много хора не искат да се ваксинират стана против. Също така беше за ЕС и НАТО като всички останали и никой няма да гласува за него видя, че може да привлече една малка част от населението които са против и реши да стане против. Утре - други ден ще се опита да яхне поредната популиска вълна. Прочетете или гледайте 1г назад и ще видите, че е така.
204
11
 
8
 
! Отговори
Човек от народа преди 2 години
Моля ви пишете от къде мога да си купя украинско знаме, бих си го купил веднага и бих го монтирал заедно с българското на терасата си в подкрепа за Украйна. Нека дойдат копейкин и сие да го свалят, отдавна не съм я разигравал бейзболната бухалка, но явно е време.
203
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия филми сме ги гледали и преди с главен герой болен сидеров но обратното на умни избиратели кълват на гола кука
202
10
 
22
 
! Отговори
123 преди 2 години
Е, хора. Какво търси украинското знаме на входа на столична община? Ние окупирана територия ли сме? Я мислете!
201
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин е руски сепаратист добре платен от петата колона и веднага да се заличи тази организация
200
1
 
2
 
! Отговори
пффф... преди 2 години
До 219 Срам и позор за мен, е да пишеш думата "СиМвол" с "Н" в средата, ама ето на...хората ги е срам от различни неща...
199
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чл 419 за Възраждане веднага на съд
198
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срам и позор хора без морал и човешко достойнство с лош пример и хулиганско налудничево поведение ще бъдат в НС освен това ходят с бели ленти с буква z синвол на агресора убиец вие давате ли си сметка че в БГ има деца и гледат вашето поведение за какво се борите да ни убедите че путин не е убиец и ние трябва да бъдем съучастници на варварите вие сте проводници на ужасна пропаганда и органите да се намесят незабавно
197
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин използва плиткоумието на част от народа за да се вреди отново в НС.А реално е дислоциран от олигарси,защото гласуваха за закриване на специализираното правосъдие в полза на подсъдимите бандити и да се предотврати в бъдеще за други.А сега хвърля мъгла в полза на свръх милитаризирана държава която руши безскрупулно друга ,избива народа й за да я демилитаризира,но първата агресора да остане милитаризирана.
196
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По тази логика всички могат да се катерят по обществените сгради да правят каквото си поискат Костадинов такъв ли пример като политик на хората да безчинстват по сградите и да се бият по улиците според мен тази партия няма морал за да политика и обслужва други интереси (руски)и няма работа в НС
195
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да,цирка продължава и простотията с рублажийски сценарий.Този развяваше руското знаме на страната агресор.Прави го за дестабилизация,като при пандемията.Костя лови електорат за новите избори,но защо трябва да е проруски,а не български с голямо Б..Докога ще гоним михаля,първосигналноста и риба в мътна вода.То се вижда, правителството е и продажно,но тези номера на Копейкин са нечистоплътни,да използваш войната за депутатски места и не е само рублажия,а е обгрижван богато от задкулисието
194
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Екстремисти и добре платени рашисти къде е МВР как може да се катерят по столична община това е недопустимо тора е посегателство защо се позволява на тези елементи да правят саботажи
193
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦСКАр,вие агентите на ЦРУ втори път днес се излагате.Първо не знаехте какви са цветовете на българското знаме и го мислехте за руско,а сега не знаете,*** на 6-ти май България празнува.Не е 9-ти.Тогава са военните паради,но тази година няма да има в България.
192
14
 
2
 
! Отговори
от такива преди 2 години
"българи" ме е истински срам, никой не носи повече позор за бг в цивилизования свят, от тез хора
191
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 211. В османското владичество, а не турско робство - такова няма. Виж Копривщица, Батак . Такива къщи и улици роби нямат. Робите на болшевизма са в Русия . Нито имат улици като улици нито имат къщи по селата. Турция е държава с писменост латиница 70 години след Царство България.
190
14
 
12
 
! Отговори
Х преди 2 години
Волен Сидеров номер 2
189
18
 
9
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
По време на турското робство не един или двама българи са се срамува ли от произхода си и са се турчеещи и гърчеели за да имат по-висок статус. Сега е същото с русоробите!
188
23
 
11
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
А тия шушумиги от "иZраждане" защо веят руски знамена навсякъде? И едно питане към вас мишки които гласувате за тях и лъжете че сте националисти. 9 май ще празнувате ли? А 9ти септември? Кажете ***, ру6ладжии? :)))
187
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЧе какво общо има българското знаме с Путин той ли го е шил ? Вие нямате нито един факт с който може да ме оборите и вече започнахте да говорите тотални безмислици Само Путин ви и в главата нищо друго няма там.