ГЕРБ: България е управлявана от шарлатани и аматьори

Развитието на страната било спряло, провал във външната политика
173
ГЕРБ: България е управлявана от шарлатани и аматьори
Снимка: БГНЕС

България е променена за една година, откакто ГЕРБ напусна властта, защото е страна със спряло развитие, управлявана от шарлатани и аматьори, загубила влияние в ЕС и региона, раздирана от скандали и с нарастващи дългове. Това заяви в декарация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Преди една година започна промяната, за да продължи с хибрида, наречен правителство. Това беше само началото на политическата криза, която придоби опустошителни измерения. Преди година след пълен мандат правителството на ГЕРБ предаде отговорността за управлението на президента Радев и на служебното правителство. Във времена на здравна криза, икономически и социални предизвикателства, тогава партиите на промяна поеха курс към реваншизъм и прокарване на червени разделителни линии в обществото", каза тя.

Още по темата
"Предупреждавахме, че разделението на обществото ще попречи за решаването на който и да е проблем, а нашите предупреждения всеки пък се сблъскваха с лозунги от партиите на протеста, които твърдяха, че всяка промяна ще е по-добра от статуквото от последните 12 години", посочи Атанасова.

Според нея на днешния ден преди година правителството на ГЕРБ остави страната в много добро състояние с БВП на 131 милиарда лева, 8 милиарда резерв, в чакалнята на еврозоната, с разплатени оперативни програми.

"Една годна по-късно България затъва в икономическа криза, стандартът на живот на хората е понижен от галопираща инфлация, а червените линии вече се чертаят между самите коалиционни партньори. През последната година не беше решена нито една криза, бяха прегазвани правила на демокрацията и закони, бяха проведени чистки в администрацията, беше осъществен политически инженеринг, за една нощ беше променен Изборният кодекс. През това време гражданите бяха лъгани системно, че промяната ще реши техните проблеми, беше проведена атака срещу ГЕРБ, която завърши с ареста на лидера на партията", обвини Атанасова.

"През тази една година газихте Конституцията и законите и се превърнахте в унищожели на правовия ред, системно унищожавахте външната политика на страната. След една година се оказва, че е победена политическата система", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Атанасова е направила много точен анализ. Това е истината. В Харвард лошо ги подготвят.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народа е прoст и на избори, лесно се лъже.
134
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно е герб са прави
133
1
 
2
 
! Отговори
Тош преди 1 година
За жалост, българският народ е много наивен, емоционален и инертен. Трябва доста време да мине, за да разбере, как е бил излъган, пак. За жалост хибрида на Мацква влиза там, където няма критично мислене. Най-слабо ваксинирани, още вярващи, че Русия ни е освободила, вярваща, че путин се защитава.... Никога не ни е освобождавала, напротив, русия винаги е била срещу България. В руско-турската война воюва за свои цели и достъп до проливите.
132
1
 
3
 
! Отговори
Debo преди 1 година
По голями измамни...ц..и и крадци от гербаджиите едва ли е има някога в управлението на България!! Окрадоха до един всички евро фондове, окрадоха КТБ,рекет на дребен и едър бизнес.Всичките са за затвора,без изключение.Банковите им сметки извън страната са прогнили от пари, толкова крадене,че не знаят какво да правят с тях
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Кюлчето е задействал троловете си под всяка новина ползвайки Севи приятелката на Каскета, за задействане на фабриката от ***
130
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Най-лошото е , че от младо прасе и млад политик не се знае каква св-и-ня ще се пръкне. Но за няколко месеца се осветява загадката.
129
4
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
България затъва България фалира инфлация пропадане цени всеки ден все по големи България вече втора година е саботирана по всички направления назначиха се едни кумове едни любовници и даже и газът спряха и само лъжи лъжи лъжи
128
8
 
7
 
! Отговори
Emo преди 1 година
Да, България е управлявана от шарлатани и аматьори. Независимо, че не съм фен на ГЕРБ, тази управляваща коалиция, в която се изявяват и управляват Румен Гечев и Корнелия Нинова..какво да говорим? Тези продажници и некадърници, некомпетентен професор и кариеристка, агент и кухавела..Направо си е политически инженеринг на наш гръб.
127
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименБанкя е район на София.
126
6
 
5
 
! Отговори
Мацка преди 1 година
Най-после някой да признае истинското положение в страната ! Всичките до един са от шмекер и сметкаджия нагоре - пфу! Долна работа !
125
4
 
3
 
! Отговори
Паралакс преди 1 година
Това е работата на опозицията. Нека да си говорят. Важното е да има опозиция за да се контролират взаимно управляващите и опозицията. В наша полза е.
124
4
 
19
 
! Отговори
От народа преди 1 година
Г-жо Атанасова, вие лично да си замълчите, защото хората още чакат да видят тиквата ви, сиреч, лидера ви в затвора, заедно с Пеевски, Биков, карадайь, доган, Костов и т.н. мутренска структура герб, имаше шанс, но за 12 години, освен мошеничества, корупция, грабежи, офшорки и т.н. нищо друго не се получи. До тук бяхте и спрете да говорите глупости
123
4
 
24
 
! Отговори
Лили преди 1 година
А ГЕРБ какви са? Професионалисти...в краденето. Присмял се хърбел на щърбел!
122
7
 
9
 
! Отговори
променен преди 1 година
Кое от казаното е лъжа.До сега освен че обеднях ,друго не видях. Лошо е ,че ножа взе да опира до кокала.
121
4
 
10
 
! Отговори
Хихихоев преди 1 година
Та'а патица, да си асфалтира улицата в Силистра, в панелката в крайния квартал... там бетон е лят преди 30 години, вече почти го няма. Дали с кво е сменила пежото, имаше 206 цц, сигурно вече е на нещо по-премиум...
120
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опять деса :)
119
9
 
7
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
До 133 Боже кой го рече: Какво значение има къде е учила, след като всяка една дума от изказването и е истина! Ако Киро завършилият в Харвард каже, че дереджето е супер, то значи е вярно, а ако някой с 5-ти клас завършен каже, че нафтата много скъпа, то значи той не е прав? Така ли е? Да ти имам логиката, червени НЕприятелю ...
118
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави са от ГЕрП - като тях професионалисти ,особено в краденето , наистина няма ! А сега какво - аматьори , според Деса-поетеса ?
117
2
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
НЕЩАСТНИ МАРИОНЕТКИ СЕ БЪРКАТ В ЧУЖДИ СМЕТКИ !!!