"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!

Управляващите се страхували от българския народ
Обновена: 19 май 2022 09:57 | 19 май 2022 09:41, Камелия Цветанова
172
"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!
Снимка: БГНЕС

От „Възраждане“ реагираха остро на поставените метални заграждения пред сградата на Народното събрание, които са там от дни заради поредицата от протести в София.

„Настояваме да бъда премахнати и инициаторът на това да се извини на депутатите и българския народ за това позорно дело“, скочи от името на ПГ Елена Гунчева.

Тя припомни, че сградата е исторически, архитектурен и културен паметник от национално значение.

„Сградата е претърпяла войни, бунтове, бомбардировки и протести и никой председател на НС не си е позволявал поставянето на решетки на сградата. Това показва страх и неуважение към народа, който е избрал всички нас“, каза Гунчева.

Според нея страхът на управляващите от народа показва нелогични и позорни действия.

„Срамно е депутатите да се страхуват от народа си. Всички български граждани трябва да знаят, че тази сграда е достъпна и депутатите работят за своя народ. Ако не работят за интересите на хората, те нямат място в тази сграда. НС и МС трябва да работят в интерес на България и своя народ и тогава няма да се страхуват от гражданите, които са ги избрали“, каза Гунчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
24
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
САмото "възраждане" е позорф за България и Българските революционери като Раковски, Ботев, Левски и др.,, които винаги са били против намесата на русия в Освобождението на България !!!__Нашите деди са се обръщали към Европа, не към рашка !!!
13
19
 
12
 
! Отговори
?! преди 1 година
*** ли са българският народ ?! Айде да не говорят от мое име !
12
14
 
7
 
! Отговори
Леле преди 1 година
Буквално всеки път като е имало протести са слагали. И БОйко слагаше, и при орешарски, и при Станишев 2009 като ни биха когато руснаците пак ни спряха газа.
11
7
 
28
 
! Отговори
Нострадамус преди 1 година
Хората са така освирепели че нищо няма да помогне.Скоро ще видите как се свалят богаташи от мерцедеси и се хвърлят в кофите.Помнете ми думите.
10
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от *** да не са решили пак да нахлуват в НС,та решетките им пречат.Де,сопа,де!
9
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане и К. Костадинов са едни от най-големите разеденители на Българския нардод. Днес когато тябва да сме обединени, тия само настройват хората един пртив друг с демагогия, крайни думи и обиди. Няма конструктивни предложения, няма опит да се помогне, нищо. Това са национални предатели и нямат нищо общо с патриотизма.
8
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният цирков актьор на държавна заплата. На следващите избори вън от хазната.
7
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам да ни направят фашистка държава.Ще забранят опозицията като кажат примеено,че са русофили и дори да не е вярно те няма да могат да направят нищо по въпроса.Четете коментарите на платените тpoлове на този сайт и ще видите сами накъде вървят нещата.Така управляващите марионетки Кирчо и Кокорчо ще могат успешно да изпълняват командите и никой няма да им пречи.
6
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поставят ги защото да, свикват да гледат през решетки
5
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро и решетките няма да им помогнат
4
18
 
38
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
Браво на Възраждане! Единствени те мислят и разсъждават като нас, обикновените граждани! Да се махнат решетките! Защо дупетатите се страхуват от тези, които ги избрахме? И чия беше идеята да се слагат тези железа?
3
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емии поставят ги защото знаят че мерките против инфлацията няма да, я, спрат и като предпазна мярка от любовта на народа
2
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя кога,ще представи план ,какво ще прави България извън Нато и ЕС? Искаме да видим финансово , каквое правим. Как ще се издават визи за почивки, Къде въобще ще може да се ходи, от къде ще вземе пари за собствена армия , колко от нашите деца ще прекарат живота си в казарми ? Нали искаме информация, не само алабала :))) Алабала на пазара клоун
1
18
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх ги е от Народната Любов! Време е за възраждане!!