"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!

Управляващите се страхували от българския народ
Обновена: 19 май 2022 09:57 | 19 май 2022 09:41, Камелия Цветанова
172
"Възраждане": Метални решетки пред НС – позорно!
Снимка: БГНЕС

От „Възраждане“ реагираха остро на поставените метални заграждения пред сградата на Народното събрание, които са там от дни заради поредицата от протести в София.

„Настояваме да бъда премахнати и инициаторът на това да се извини на депутатите и българския народ за това позорно дело“, скочи от името на ПГ Елена Гунчева.

Тя припомни, че сградата е исторически, архитектурен и културен паметник от национално значение.

„Сградата е претърпяла войни, бунтове, бомбардировки и протести и никой председател на НС не си е позволявал поставянето на решетки на сградата. Това показва страх и неуважение към народа, който е избрал всички нас“, каза Гунчева.

Според нея страхът на управляващите от народа показва нелогични и позорни действия.

„Срамно е депутатите да се страхуват от народа си. Всички български граждани трябва да знаят, че тази сграда е достъпна и депутатите работят за своя народ. Ако не работят за интересите на хората, те нямат място в тази сграда. НС и МС трябва да работят в интерес на България и своя народ и тогава няма да се страхуват от гражданите, които са ги избрали“, каза Гунчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
23
 
! Отговори
Любов народная преди 1 година
Пазят се, за да не се повторят събития като онези от началото на 1997. Че май като гледам икономиката и ръста на цените ми се навяват спомени от тогава.
33
8
 
21
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Властта била толерантна към тях.Падам от смях.Алоо,народът вече не я иска тази власт,тя за това слага метални решетки.Възраждане имат поддръжници и каквато и пропаганда да има срещу тях,подкрепата им расте.
32
10
 
6
 
! Отговори
При следващи преди 1 година
избори се гответе да ви управлява пак четворна коалиция, защото ГЕРБ няма да имат мнозинство достатъчно за самостоятелно управление ! ГЕРБ+ДПС+Възраждане+БСП как ви се струва мишки черковни, четери комунистически партии, все едно БКП отново на власт и разбира се благодарение , които комунистите използват съвсем "компетентно",те практикуват разделението вече 77 г.защото разчитат именно на простотията ви от която дори не се срамувате, поради липсата на разумът в главите ви.
31
0
 
13
 
! Отговори
Кънчо преди 1 година
До до 8Е заради такива сме на тоя хал. Напротив, медийте са много по-толерантни към умните и красите и никога не им задават неудобни въпроси. А те закопават страната за години напред. Абсолютно неадекватно управление, несправяне и задълбочаване на кризите, разногласия и скандали за постове и комисии, външна политика обслужваща чужди интереси..позор. Черешката ще е ако вдигнат ветото, за което може би се готвят с тия решетки, но тогава ни решетки, ни полиция ще ги спаси..
30
1
 
15
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Грешка!? не НС а анти НС. Антинародно сборище.
29
5
 
25
 
! Отговори
Любезния лос преди 1 година
Нали искахте промяна? Ето ви я: вече има решетки пред НС. Скоро и триъгълника на властта ще осъмне с бронетранспортьори и спец-части за постоянно.
28
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новият министър си е супер момчето. За 2 месеца направиха неща, които други за години не бяха. Договориха мораториум за тока зимата, пуснаха мерки вчера, увеличават пенсии, договориха газ от другия източници , ускориха тръбата от Гърция, догояориха зърно и ток от Украйна, договарят инза ф16 втора ръка от САЩ. Това са огромни дипломатически постижения за 2 месеца. А човека е млад ,ще натрупа опит. Слави ли ще ви оправя :))) или белокосия ? Който веднага ще изпадне в изолация в Европа.
27
1
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
До ДДРОнег 19 век, де ! :)
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалкият фигурант с вдигнат юмрук да излезе и да каже кой постави металните решетки, а не да се спотайва. "Който сее ветрове, жъне бури" ОСТАВКА
25
14
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Виждам, че феновете на партия "възраждане" не познават Българскатга история !!!__Което е парадокс, защото уж се водят патриоти ?!__ Фактите са, че Българските революционери още през 10 век са били против русия !!!
24
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане-народът е с вас.
23
2
 
26
 
! Отговори
Предател преди 1 година
По проект трябва и да има и два отбранителни рова с вода . Вътрешен и външен. Единият пълен с крокодили другият с алигатори , военна помощ. А горе на покрива да къкрят делвите с катрана . Това трябва да е готово до 31юли.
22
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин,Гунчева,властта е много толерантна към вас и вие и се качихте на главата.Ско бяхте в Западна Европа най-малко с водни оръжия щяха да ви разпръснат,да не кажа и нещо повече.Самозабравихте се,бе!
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
.Има предложения партия в опозиция да се хвърли в затвора.Здравей,фашизъм!Щом има решетки значи се подготвят за размирици.Има много полицаи от други градове,които са викнати в София.
20
14
 
7
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Точно като чета коментарите, оставам с коренно различно мнение. От ден -1 на това правителство се изливат каци с ла*на против тях и се говори как се света ще свърши, а той видиш ли продължава да се върти. Според мен точно такива като теб са троловете и колкото и да ви плащат старите партии, кранчето е спряно и рано или късно ще ви свършат парите. Няма да се върнете на власт.
19
3
 
15
 
! Отговори
Финала преди 1 година
Когато видите "Белият автобус", значи вече няма смисъл от решетките.
18
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората като свалят правителството, какво ще стане ? Ще дойде месия и от другия ден ставаме Швейцария:)) Я стига глупости. Ние сме бедна соц държава и всичко става бавно . Колкото и да сменяме се там. Трябва да се натискат да работят и да градят. С кой ще ги смениш ? С извънземните Простолюдие...
17
7
 
23
 
! Отговори
перко преди 1 година
Поставянето на метални врати и рештки на сградата на народното събрание е антикризисна мярка номер едно на Кирчо и Кокорчо!!! !
16
9
 
29
 
! Отговори
Успех на Възраждане преди 1 година
Подкрепа за Възраждане . Не съм съгласен на 100% с вашите идеи но имате съвпадение с моите на 90% . Така че вие сте моя избор за момента. Надявам се да не отстъпите от това което говорите .За момента виждам че има препокриване на идеи и действия което за мен е важно.Успех
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимнаТе са прости и вие сте прости, затова се разбирате