Янев: Създават нова митология около мен със снимката с Митрофанова

Обясни, че гражданите са доволни от неговата работа
22 май 2022 19:03, Росен Стойчев
97
Янев: Създават нова митология около мен със снимката с Митрофанова

Снимката на Стефан Янев с посланика на Русия Елеонора Митрофанова е излязла в публичното пространство, защото е необходимо около бившия служебен премиер и неговата партия "Български възход" да се създаде "нова митология". Това заяви самият Янев пред Bulgaria ON AIR.

"Каква е тази митология и какъв е подтекстът на снимката, не искам да коментирам, но като министър-председател съм се срещал не само с посланик Митрофанова, но и с други посланици – и от ЕС, и от страни извън ЕС.

Още по темата
Това е част от нормалния дипломатически диалог, който се води в кабинета на министър-председателя", уточни лидерът на "Български възход" и обясни, че на срещата е ставало дума за летния туристически сезон.

Завидните прогнозни резултати на партията му, според които тя би влязла в следващия парламент при избори днес, се дължат на работата на Янев като служебен премиер, стана ясно от думите му.

"Резултатите отдавам на мнението на хората относно дейността ми като служебен премиер през изминалата година и на факта, че през цялото това време с екипа си сме се стремили да не обещаваме много, но това което обещаваме – да го изпълняваме", изтъкна Янев.

По думите му "Български възход" е автономна партия и не е свързана с никакви личности. Янев категорично отрече да е свързана с президента Румен Радев.

"Нека всички хора, които твърдят това нещо, да го подкрепят с аргументи, защото, когато няма аргументи и потвърждение на тези твърдения – това се превръща в митология. Това е самостоятелен субект, обяснявал съм го и преди, не искам да се спекулира с този мит, защото този мит води до едно твърдение, което не мисля, че е приятно", добави Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Баба Станка преди 1 година
От този Янев вече нищо не става.Той не знае ли с кого се снима? С тази снимка, направо се е провалил човека, ццц.....
80
4
 
10
 
! Отговори
Мутрофанова преди 1 година
Янев е наше русофилско момче!
79
1
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
посланичката няма да те провали а двете моми около тебе от къде ги намерии какви са тези депутати от партията на симеон борисов този отбор ще те провалиа не снимката с госпожата на изборите отиваме за гъби
78
6
 
17
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Стефи,че Румчо те е пращал при МУТРАфонова е ясно,ама ако си се срещал с други покажи ни някоя снимка.
77
10
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Един е руснакът Радев и Янев е неговият слyгa :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
76
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никаква "митология" не се създава: ти си си от кохортата на руския слуга Радев, независимо какви приказки приказваш. Впрочем, изказва нията ти отколо войната в Украйна ясно го показаха ... и са напълно в унисон с тези на Радев, тъй че не обяснявай и за това как си нямал нищо общо с него като политически проект. Изпълзяхте всичките руски меееккерета покрай тая война ....
75
35
 
16
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Алекс Русия не е фашистка! Украинците използват методите на националсоциалистите на Хитлер в стремежа си да влезнат в ЕС, убивайки и гонейки руснаците в страната си, а сега крещят по метода "крадецът вика, дръжте крадеца". Наскоро по същия начин осъдиха два руски войника в Украйна защото били стреляли по сгради в Харков - да осъдиш войник е прецедент, войникът изпълнява, той не отговаря за военните действия, но украинците се страхуват,че тях ще ги осъдят и пищят колко лоши били руснаците
74
13
 
30
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Повечето избиратели са отвратени от фашистка Русия и проруските партии нямат шанс.Социологическите проучвания са далече от реалността.Поръчкови и платени.На последните избори нищо не познаха.
73
3
 
22
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Завидните резултати на Янев се дължат на фалшивите протести на БСП, които го превърнаха в резултантен герой...Криейки се зад тази маска, Янев си изигра ролята в опустошението на България - 2 етап, но разбира се няма никога да си признае дори пред себе си истината. Та кое БСП се интересува от нея? Важното е играта да продължава и тя наистина продължава към своя край, според мен! Крайно време е да махаме тези него.дници от политиката - БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
72
10
 
29
 
! Отговори
Цезар преди 1 година
Стефан Янев е поредното червено намерение от фалшивото партийно строителство под ръководството на руското посолство и Позитано 20. Този човек не заслужава никакво внимание. Единствения успех на другаря Стефан Янев е назначаването на двете му деца на държавна добре платена работа без конкурс. И назначаването на 3300 човека на работа, основно от БСП.
71
7
 
7
 
! Отговори
Само да уточня: преди 1 година
До 123===Целта на проекта Янев е пълен контрол не от "оная дърта",а от сатанински контрол от оная ококорената "красавица".Мислещите българи са напълно наясно с тази хумореска,за огромно съжаление на авторите ѝ!
70
2
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
Дробене на левия електорат,националисти,консерватори , и тн. Целата е полит. нестабилност,малки партийки,калпави правителства и лесен контрол от оная дърта ***** на снимката.
69
4
 
6
 
! Отговори
абе Янев преди 1 година
кво ти пука, нали си имаш снимка и с Херото, даже и с байДън. Изкарай всички снимки дето имаш и ги раздай на медиите
68
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква митология бе, янев! Ти въведе фашистките ковид сертрификати у нас. Ясен си!
67
12
 
6
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Български възход с мандатоносител Българско Лято. Това е истината!
66
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо 'митология' ? ... никаква митология, ами самата истина.
65
13
 
9
 
! Отговори
Костя преди 1 година
По руската телевизия съобщиха, че митрофанова ще ми оправи сърбежа отзаде. Казаха, че руснаците са утре пки, че путин е мухлясъла копърка.
64
8
 
18
 
! Отговори
.!. преди 1 година
Г-н Никой, изпълняваме заповеди, ние сме зелените чорапи, изправени , гипсирани зелени чорапи...
63
8
 
31
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Абе , другарю Янев , не виждаш ли , че си Никой , че си патерица на Радев и нямаш бъдеще , че Радев си изми с теб ръцете , че му бе служебен премиер слушач и до там !! Къде се навираш къдто не ти е място ! Малко са ни партиите , та и ти с оная кюстендилска слива се навираш за гювеч ! Ама вече ни омръзнахте всичките !!!
62
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната не е между Украйна и Русия, не е и между САЩ и Русия, тя е между световния елит срещу останалите. Защо си мислите, че настъпи точно тогава, когато имаше конвой на свободата в Канада и започнаха да правят и планират такива в целия свят? Изведнъж той се обезсмисли, защото Ковид приключи и всички впериха поглед в Украйна. План Б, а може и 2-ра фаза. После една световна криза и поднесено на тепсия решение от големите умове - електронни пари.Няма банкноти т.е. няма вируси,няма сива икономика.