ПП: Ресурсът да се насочи към българите, които изнемогват

Кабинетът не е сбъркал с подхода си към бежанците, смята Илин Димитров
1 юни 2022 22:20, Анисия Иванова
25

Не съм изненадан от реакцията на Костадин Костадинов, в един момент нещата трябва да се кажат с истинските им имена и думи. Всичко, което изрече Искрен, е истина. Така депутатът от "Продължаваме промяната" Илин Димитров коментира физическия сблъсък между лидера на "Възраждане" и Искрен Митев в студиото на "Денят ON AIR".

Димитров е и председател на парламентарната Комисия по туризъм. Според него правителството не е сбъркало с подхода си към украинските бежанци.

"С над 150 млн. са финансирани хотелиерите. Когато някой ти направи нещо добро, съвсем разумно е да си благодарен. В случая не го виждам. Никого няма да оставим на улицата. Проблемът ескалира, а дори не знаем къде сме в цялата ситуация. Трябва да се подготвим за дълга окопна война, а това е с свързано със сериозни ресурси, които е по-добре държавата да даде на българското население, което също изнемогва, като се погрижим и бежанците да не бъдат в лоши условия", заяви той в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му е нормално държавата да не е подготвена за вълната от украински бежанци. "Влезли са над 250 хил. души и дори, че има къде да се сложат тези хора – показва, че е мислено и работено", изтъкна Димитров.

Въпреки поскъпването на цените, председателят на парламентарната Комисия по туризъм очаква повече българи да почиват у нас. "Привличането на български турист е много по-евтино от чуждестранен", смята депутатът от "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
Каква е разликата с аферата Мата Хари, снимките с пачките в чекмеджето, къщата в Барселона и милионите в торби (от Хемус) дето "компрометираха" ББ? Ау, това сега е ПРОДЪЛЖЕНА ПРОМЯНА !!! Само че при Герб имаше сигурност и стабилитет, а сега има инфлация, обедняане, спекула и обещания за още по-страшно бъдеще. Лукановата и Виденовата зими на БСП ще ни се видят като лета спрямо това, което ни готви коалицията. Честита подмяна и просперитет, чалгари и харвардски фенове, ура другари, върнахте се
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова каза, че цената на хляба ще падне на мен ми се видя увеличенаКирчо намери по евтин газ а пьк парното скочи якоЩо така - ще ни закриват ли вече
15
1
 
6
 
! Отговори
Лъжат преди 1 година
Кироооо, какво става с остъпката за бензин, 1 юни беше вчера.Продължаме подмяната и празните обещания...
14
1
 
8
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Продьлжаваме пропадането както обещахме зад океанаВидими резултати
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вчера - дайте си заплатите на чужд народ. днес - помагаме на бедните!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не беше сблъсък "между", а нахално поведение на едно от ПП, което дръпна свой колега депутат за вратовръзката. Гледах лично клипа, не се информирам от посредници. Другият не е посягал. Само това, дето седеше. Голяма излагация.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парите не свършиха ли за петзвездни хотели за украйнците ?
10
0
 
16
 
! Отговори
Неграмотно преди 1 година
Неграмотно написана статия! Кой ги пише тези статии ? Някой редактира ли ги?
9
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Троловете на Копейкин рязко спряха, дали му свършиха парите ?Ааа да не са, купи още имоти а баламурниците продължават да гласуват за него
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия са по-некадърни от бандитите на Тиквата! А не съм вярвал, че това е възможно!
7
4
 
34
 
! Отговори
Възмутена преди 1 година
ПП вместо да решават проблемите на българските граждани и да си изпълняват предизборните обещания, с които прилъгаха хората да гласуват за тях, се занимават с махленски клюки и то в Парламента. Ако имат доказателства за имотите на Костадинов да се обърнат към Съда, а не да правят циркове.
6
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са група недоносени инфантилчета, доносвани в повредени кувьози с недостиг на кислород. Повредена стока!
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям страх от неизбежното, а щом е неизбежно, просто се примирете! Не се излагайте повече друсани нендорасляци!
4
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Прокурора на Пелишат - За каквито щеш ги смятай, хората са си заработили пенсиите и години наред не могат да си ги получат. Ако беше от тях (а те и прокурорите са в групата), друго щеше да питаш.
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива, като тоя Искрен не трябва да помирисват партийна листа и парламент. Като клюкарка махленка, излязъл да се прави на интересен с това присмехулно изражение на лицето и приказки за селска кръчма. А ние чакаме проблеми да решават. Простотията по хората ходи не по гората. Като има доказателства, има си съд, разследване, а не да приказва празни приказки, за съжаление, от трибуната на Народното събрание.
2
4
 
14
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 1 година
За изнемогващи ли да смятам тези които от другия месец ще вземат 2000 лева пенсия а от октомври 3400 ? Питам само за ресурса!
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Не съм изненадан от реакцията на Костадин Костадинов, в един момент нещата трябва да се кажат с истинските им имена и думи. Всичко, което изрече Искрен, е истина."Като е истина има ли доказателства?Няма.Щом няма е клевета.