Митев: Приемам наказанието, чух че Костадинов ще обжалва

Изложихме се пред децата, заяви депутатът
2 юни 2022 13:36, Нели Христова
43
Митев: Приемам наказанието, чух че Костадинов ще обжалва
Снимка: БГНЕС

Аз казах, че ще приема това, което ми бъде наложено като наказание и мисля, че това е достойното, което трябва да направи всеки един от двамата участници. В крайна сметка бяха нарушени правилата на залата, в крайна сметка се изложихме пред децата и им дадохме един много грозен пример.

Още по темата


Това каза пред репортери в парламента Искрен Митев от „Продължаваме промяната”, след като получи наказание порицание заради вчерашното му спречкване с Костадин Костадинова от „Възраждане”, предаде репортер на БГНЕС.

Митев информира, че няма да обжалва наложеното наказание. „Чух, че г-н Костадинов щял да обжалва, което въобще не ме изненадва. Те вече показаха, че си мислят, че са безнаказани като си вдигаха картите пред полицията съвсем скоро. Така че мисля, че всичко е в рамките на нормално”, каза Митев пред репортери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
4
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Константинов от Възраждане е основният виновен както за измамите и злоупотребите с партийни средства и служебно положение, които са престъпления срещу правосъдието, за които беше изобличен от Искрен Митов,така и за престъпното му хулиганско поведение като мутра,който физически се саморазправя и обижда който го изобличава според истината,за които беззаконни неморални дела и позорно поведение пред България и пред деца, дори не се е извинил,затова и трябва да бъде съден и уволнен,не само порицан
21
4
 
5
 
! Отговори
до Писмо до Копейкин преди 1 година
Това писмо няма ли да го адресираш и до още депутати? Или от целия парламент само Копейкин е грешника? А нашата жива история в лицето на Бат Бойко, Костов, Царя, Доган - те без имоти и живеят в гарсониери под наем. 'бaxта у тъпoто парче! За тази клевета Костадинов осъди няколко капацитета като теб.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов може и да си има кусурите, ама тоя дребния неИскрен си беше за шамарене. Само дето не в парламента му е мястото. Не знам защо и на двамата еднакви наказания, дребосъка просто предизвика Костадинов. Абе, някои изобщо не са наясно за какво присъстват в това народно събрание, все едзно са на седянка с разговорка там. Само дето за всичкото нищонеправене вземат добри пари.
19
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Чакаме вие и ПП да дадете поне един добър пример , ей така за разнообразие.
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бий,бийБий Копейкин по главата!Дано поумнее!
17
4
 
4
 
! Отговори
преди 1 година
Възраждане,ПП и ИТН повече няма да видят и помиришат парламент някога.Около Септември ще започне БГ -МАЙДАН най кървавият в 1300 годишната ни история
16
6
 
12
 
! Отговори
гост преди 1 година
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ КОСТАДИНОВ , ЕФЕКТА Е ОБРАТЕН . ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ ВЪЗРАЖДА НЕ САМО ОТ СЕБЕ СИ , НО ПОМАГАТ И ГЛУПАВИ ПЛИТКИ УМОВЕ . ПП И ГЕРБ ЗАЕДНО С ДБ СА ЕДНОМИШЛЕНИЦИ *** И СА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА ВОЛЯ ,СИЛА НЕПОКОРНОСТ . СЕГА В МОМЕНТА СМЕ ПОРОБЕНА ДЪРЖАВА ОТ КРАВАРИТЕ , ФАЩ . ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДИМ --ВЪЗРАЖДАНЕ .
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
момчето за среднощни забавления на Пасито
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Искрен Митев , *** куpешката бате, ако пpъднеш до него ще се *** от страх.
13
11
 
4
 
! Отговори
:) преди 1 година
"Костадин Костадинова"
12
22
 
11
 
! Отговори
Хибридчик Копейкин преди 1 година
Какво каза Костя Копейкин по въпроса, изпълнил ли е инструкциите от Москва за дестабилизиране на България, в случая чрез опетняването на българския Парламент!
11
2
 
26
 
! Отговори
. преди 1 година
Стана ясно, че за всички е ясно, че е съвсем ясно, че е повече от ясно, че този индивид не е в пътя. И това е НАРОДЕН представител! Какво прави на този пост??? Да ви *** промяната и чудото!
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ме съмнява, че може да пипне маймунска шарка.
9
22
 
8
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
Трроловете на Копейкин се включиха активно. И да трролите, и да не трролите България е в ЕС и НАТО, и Русия губи войната в Украйна. Това е. А пък вие си трролирайте. Знам, че сте безработни и трябва, да се изхранвате.
8
6
 
22
 
! Отговори
стоян преди 1 година
Тоя Искрен Митев трябва да се измете от парламента.Такива комплексирани селянчета нямат място там.
7
8
 
6
 
! Отговори
В ЕВРАЗИЯ ЛИ С ПП преди 1 година
МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД НОРА СТОИЧКОВА БСТВ- ...2023Г БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ- КОПЕЙКИН КЪМ ЕВРАЗИЯ ЛИ ЩЕ НИ ВОДИ- ЕМИ НЕЩЕМ ТАМ.
6
19
 
10
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Копейката пак го набиха и реве. Няколко рубли ще му оправят настроението.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Митев услиено се старае да затвърди образа си на 13 годишен със сериозни комплекси. "Муааа, аз чух, че той лош, муааа!" Вземи порасни малко, а?
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е нежен отвсякъде, не може да се обърка.
3
2
 
12
 
! Отговори
Митев преди 1 година
Шамар да е, аванта да е.