"Тъпак", среден пръст: Къде е границата за добро поведение в НС?

Едва ли сте гласували за Хазарта, защото е добър по латински, коментира експерт
3 юни 2022 16:30, Петя Славова
174
"Тъпак", среден пръст: Къде е границата за добро поведение в НС?
Снимка: БГНЕС

Христо Петров - депутат от "Продължаваме промяната", познат още като Ицо Хазарта показа среден пръст в пленарната зала вчера, с което предизвика недоволството на опозицията. Ден по-рано за малко не се стигна до ръкопашен бой между депутатите от "Възраждане" Костадин Костадинов и колегата му от Продължаваме Промяната Искрен Митев.

Още по темата

Къде е границата, която не трябва да прекрачват народните представители?

"Те за това са избрани тези хора. Да не се лъжем. Вие, ако сте привърженик на Костадин Костадинов, най-малкото, което искате да прави в прави в парламента е да се спречква с някакви хора. Ако сте гласували за Христо Хазарта – вероятно имате предвид неговото творчество, което казва много лоши работи за политическата класа. Едва ли сте гласували за него, защото е добър по латински, примерно", заяви пред Нова тв социологът Първан Симеонов.

"Тук се играе за своите. Те знаят, че чуждите няма да ги харесат. Номерът е да стегнеш своите. Арман Бабикян – примерно, хвърляха яйца, риба, по някакви сгради, те като влязоха в парламента – влязоха с такава обществено поръка – да разчупят модела, да им натрият носа. За съжаление това е новото нормално", допълни той.

"Донякъде съм съгласен с казаното. Макар че аналогията между яйцата, които се хвърляха на протестите и неприличните жестове – не е особено удачна. В единия случай ставаше дума за кауза, която мобилизира десетки хиляди граждани. Във втория случай наблюдаваме едно много силно его в парламента, което със сигурност се харесва на клиентелата, на избирателите, на електората на тези партии. Съответно работи за имиджа на тези депутати. Но трябва да държим сметка за това къде минава допустимата граница в политическия театър", посочи от своя страна експертът по политически комуникации Иво Инджов.

"Не мога да се отърва от мисълта какво би направила Нери в тази ситуация. Какво би казала, какво би си помислила. Пропълзя ми сред цялата тъга мисълта, че би пратила някой при децата горе, дошли на посещение в НС, да ги попита дали им е харесало видяното. И вероятно те щяха да кажат – да, хареса ни. Въпросът е дали публиката вече се е вдетинила дотолкова, или политическото представителство  е решило да заговори на по-символен и разбираем език", коментира от своя страна бившият депутат и PR специалист Арман Бабикян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
4
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
Чалгарите и рапърите са от едно тесто месени.Славчо,дългият ***,еничер-евнух,Тошко-африкански,Ива Мутрова,скъсаните *** Филчо и всички плагиати от ИТН са оказали порочно влияние на иначе порочния Ицо-Хазарта.Искате или не,това е истината,***.....
158
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такова ни е правосъдието, парламентът, правителството, удобен случай да станем плячка на путинова Русия. Има ли опозиция в България? Защо не действа?
157
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
158 Ицко си е просто момче. Наскоро бе обвинен от член на "Ъпсурд", че си е приписвал текстове, написани от него. Толкова си може човекът, не трябва да се иска повече от него, а просто да му се покаже вратата на парламента, която да затвори след себе си, по кирилпетковски, с превозвачите.
156
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След толкова много гафове и забележки, рапърът сред депутатите Ицо Хазарта, трябва да напусне парламента. ПП да сложат друг на негово място. Американските инструкции, "да се вземе някоя популярна личност от шоубицнеса" този път не проработи. Петков сам му се бил обадил, да го покани за депутат, както сам призна. Двамата са си лика, прилика. Българите му плащаме твърде голяма заплата, за това което той прави. И той не е единственият. Позор!
155
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко си го заслужават! Може да не харесвам ПП, ама Ицката си е прав! Трябва да им се напомня, на тея грешки на природата, че не са специални и че са хора, а и че ЦЕЛИЯТ НАРДО ГИ МРАЗИИИИИ!!!!
154
3
 
17
 
! Отговори
Емил преди 1 година
КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЕДИН НАРКОМАН ,КОЙТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СЬЩЕСТВУВАНЕТО МУ Е В КИРЕЧА, НЯМА ИЗМЬКВАНЕ ОТ ТАМ .
153
0
 
15
 
! Отговори
Справедлив преди 1 година
Цялата демократична система в света е такава. От всяко дърво,*** не става,но благодарение на "демокрацията"-това е възможно.Това не е само в България. Погледнете Англия, С А Щ !!!
152
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата държава е един среден пръст,не разбрахте ли. И занапред тези които ще идват и ще си отиват в парламента, и те ще са среден пръст. Затова институцийте да среден пръст. Защото манталитетът на Българинът е среден пръст. Е, има и нещо различно от средният пръст-пътищата.Там поне може си вкараш средният пръст в някоя дупка. Поне човек има избор къде да го мушне.
151
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Индивиди като г-н Хазарта или г-н Тошко Йорданов нямат място в българския парламент. Абсолютно с нищо не допринасят за дейността на ЗАКОНОДАТЕЛНИЯ орган на държавата. А своите про*сто*тии биха могли да ръсят и демонстрират някъде другаде.
150
2
 
24
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Промяната започна с хвьрляне на яйца домати и продьлжи с среден пръст за бьлгарина
149
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Води ме в някоя квартална кръчма
148
0
 
11
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Банда конекрадци, а искат да ни гледат другите ,като джентълмени!
147
6
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
....робът не притежава нищо, самият той е стока и може да се продава....След въвеждането от Сталин по българските семи на КомунТарикатлъка, робите с комунтарикатлъцко самосъзнание започнаха сами да се разпродават..
146
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парадоксалното е, че Ицо Хазарта е има добър латински.
145
3
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Градът е създаден да защитава селяните от околността от външни нападения на чергари. След 1944г комунтарикатите навлязоха по бългаеските земи и в момента функциите на града са извратени - чергарите са влезли в града, развяват си комун байрака, а селяните измират полека.... Та то села не останаха....
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова е там тази силно сплотена администрация. Даже и българите да изчезнат. Армията от роднини ще остане .Цялата им слава се дължи на 2.5 млн. официално регистрирани селянина и техните деца вече работещи в градовете .България е вечна . Да живее работната ръка . Без значение откъде .
143
0
 
5
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"Човекът е ангел с едно крило. Ако хората не се прегърнат, няма да полетят..."
142
0
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"Когато отвратените се отдръпнат от политиката, остават отвратителните"
141
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тия 240 ли са 260 селяндуника за тяхната простотия и дебелизъм граници няма всички са сбирщайн наглеци от кол и въже.Всеки познава поне по един тъкъв индивид от малките градове и знае колко са нагли, мазни, нахални и не възпитани. Това е българската политическа класа такава им е политиката крайният резолтат е обърната с главата надоло държава.
140
1
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Преди 1944 г нашите деди са правели САПУНЯЧКА от свинска мас... СССР -КомунТаратутките въведоха НАФТОВА САПУНЯЧКА за да има ДОФТОРСКА ПЛЯЧКА по нащо мило отечество - кожата на тялото на човека. Имахме си Коне и Магарешки каруци за превоз!... Въведоха Москвичите да бръмкат по АСФАЛТОВИТЕ УЛИЦИ. Унищожиха улиците направени от КАМЕННИ БЛОКЧЕТА - здрави за хиляди години. Сега всеки ден асфалтират и дупките не могат да запират. Пачки праят и туй то! Махмурлък!