Първан Симеонов: Кабинет на малцинството може да зависи пак от Слави

Според него Трифонов улеснява вдигането на ветото за РСМ
Обновена: 8 юни 2022 21:25 | 8 юни 2022 20:10, Нели Христова
55
Първан Симеонов: Кабинет на малцинството може да зависи пак от Слави
Снимка: БГНЕС

Първан Симеонов от "Галъп" коментира напускането на "Има такъв народ". Пред Нова той заяви, че напускането на Трифонов улеснява вдигането на ветото за Македония.

"Струва ми се, че обществото не е готово за нови избори. Не ги иска. Вероятно оставащите в управлението партии ще се опитат да се позоват точно на това - да кажат "последното, от което имаме нужда сега, е ново завъртане в парламента или нови избори. Затова нека се опитаме да караме така", заяви Първан Симеонов в ефира на NOVA, след като стана ясно, че ИТН напуска управляващата коалиция.

"Ходът на Трифонов постига точно обратното на онова, което той казва. Той казва "Те се канеха да предадат Северна Македония". Ако Слави Трифонов напусне и неговият министър Генчовска напусне, това улеснява едно евентуално вдигане на ветото за РСМ. Второ, той казва, че страната влиза в агония. Истината е, че по-голяма агония ще бъде, ако страната се остави на правителството на малцинството, когато има глобални инфлационни процеси и война", допълни Симеонов.

Според него правителство на малцинството може да зависи пак от Трифонов.

"Тоест, може да се съгласи да подкрепя ключови негови решения, без да има министри. Българските политици трябва час по-скоро да спрат с тези неща. Три години България живее в аналогични действия. Страната ни се нуждае от ясен план за стабилизация. И без друго наесен може да влезем в инфлационна спирала", заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Българчо преди 1 година
Първане, *** червен, скрий се ! Мижавата ти компанийка суче пари от който ти даде! После ти се разхождаш по студията да плещиш недомислици и откровени лъжи ! Некадърността ти е подкрепена от постоянното ти присъствие в телвизиите -клакьори на ПростоКиро и Кокорчо. Марш от държавта, мръсно л.айно !
42
0
 
3
 
! Отговори
злобар преди 1 година
Напротив , народа иска избори и нормални хора на власт . И кой е тоя че говори от името на народа .
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
OТ слави вече нищо не зависи.. Пропаднали пияндурници може и да го споменават.
40
0
 
8
 
! Отговори
Ех Първане Първане.. преди 1 година
Излез от село и виж какво става! Цял Посланик на САЩ с перспективи за Блестяща кариера беше Унижен и Отзован скоротечно заради некадърниците на които се опитваш да дадеш едно рамо.Опомни се бе човек и какъв Галъп представляваш като си само една семейна фирма която играе Музика според това Кой плаща.Дори и да ти плащат тези Не взимай парите защото Гешев чака да започне да им повдига обвинения!Гледай да НЕ ТЕ ЗАВЛЕКАТ и ТЕБ! Как виждаш Слави когото Просто Киро нарече Крадец и Корумпиран да прости?
39
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Първане Първанееее, колкото и да ги подпираш те са си пътници.
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуцоооо, шавлива мома излезе ти и много долна , само симитлийската снаха Боко може да се мери по гнъс със тебе. Поне Суверенът ви разбра колко струвате и двамата. Предателки крадливи, вече открито може да си ходите под ръка на гости и да си пристанете! Горчиво!!!
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...НЕ ЗАВИСИ ОТ СЛАФ А ОТ КРЕМЪЛ- ЧАЛГАРИЯ Е РУСКА- УКРАЙНА С ВОЙНА, ЧАЛГАРИЯ С ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ.
36
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До ТО А ПАхаха ***...от Банкя е бре,ама никой не плаче от него...няма къща в Барселона,не е грабил Народа си да строй тръби на путин...да купува скрап атомни от путин...да плаща наеми склад на путин...ти по брадата...ние по делата беден духом...имащ пари...ограбени от жени и деца...от възрастни изградили Държавата...при боко пенсията на майка ми бе 190 лв..12 г...я държа гладна и безправна...а и 40 лв по коледа,всеки може да го провери...а вие милиарди от животите ни...офшорни,къщи,грабеж
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом този го казва, значи ще стане точно обратното.
34
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До гостабе рашите..."възраждате" ни още след Санстефанският,наложихте Берлинският и разделихте България,откъснахте Македония и я държите като основен враг,разлагате обществото ни през копейкаджии...но няма да успеете...раша ще се разпадне...все едно след ядрена война/която ще загубите тотално и за последно ще воювате,като хит.ер!/ или без...не ни дреме!!!...и съд за помагачи грабители...до дупка...и децата им...и внуците им...нашите нямат вина..но ги вкарвате в игрите си!да играем..бедни духом!
33
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
"същият тоя" е страхотен пич...не го познавам но анализите му винаги са се случвали!"моралният","почтеният","родолюбеца" изостави Народа ни в нечовешки кризи...ковид,инфлация,Война,заплахи с ядрени ракети,няма отопление газ за следващата зима...чалг.ра вика...немате пари за грабене и си тръгвам...та избори и внимавайте когато гласувате...20-50 лв. ви съсипват животите,Народа е шефа...или богати и Свободни...или чакате следващите 20 лв.и поредните избори...всичко плащате вие!!!
32
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименхаха,ПП не се плаши от избори,отговорни са за разлика от руските *** които искат хаос,орязаха руските и мафиотски грабежи и осветляват отчаяно последните си козове,българите го осъзнаваме,децата ми са в Кралството!дори не си представям,че можеше да са в мАсква,пази боже,слави се опозорява..нема пари..напускаме,има пари,ама не се раздават както при авера ти боко,нищо,че ни демонстрирате..скарани,хората не са глупави!ок избори и никога повече рашистки партии Братя,ако обичате децат
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същия тоя "познавач" миналата седмица се обясняваше как Киро щял да "поостане" на власт до края на мандата.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм готов за нови избори от декември, стига сте лъгали!
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е опитен политик, ще измисли нещо добро за страната! Какво ще измислят от тройната коалиция срещу безумното чегъртане, диктувано от пРезидента.
28
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак доста издържаха. Навлеци тарикати с дипломи, аутсайдери от запада, дошли да грабят от държавата, продажници на чужди интереси. Възпитани по комунистически, произвеждат само гафове. Нищо не свършиха по законите и реформите, само заеми, нищоправене и лъжи. Вън!
27
3
 
16
 
! Отговори
вицове преди 1 година
"Гората намаляваше с бързи темпове, но дърветата продължаваха да гласуват за брадвата, защото дръжката и бе дървена и те си мислеха, че брадвата е една от тях!" Гласувайте пак за ГЕРБ!!!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кабинетът на малцинството ще нанесе още по-големи щети на България. Само ще продължи агонията. Така че, оставка.
25
4
 
4
 
! Отговори
д преди 1 година
Кво ми го пускате пак този Копейкин Симеоноф ?
24
1
 
5
 
! Отговори
Карадайъ преди 1 година
Ко? Не!