Димитър Радев: Промяната на политическите процеси може да ускорят или забавят еврото

9 юни 2022 18:08, Петя Славова
7
Димитър Радев: Промяната на политическите процеси може да ускорят или забавят еврото
Снимка: БГНЕС

"Целият процес на присъединяване към еврозоната в много голяма степен е функция на политическия процес. Ние имаме сериозна промяна в този процес от вчера, затова много е важно как този процес ще се развие оттук нататък".

Още по темата

Това може да ускори или да забави въвеждането на еврото в България. Това каза управителят на БНБ Димитър Радев, предаде БГНЕС.

"Втората изходна позиция е, че безспорно темата за ползата, разходите, рисковете е резонна, но това е тема, която се обсъжда и решава в началото на пътя, не в края на пътя, когато говорим за присъединяване на еврозоната", каза Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: БНБевроДимитър Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
..АМА ТОВА ЕВРО, НЕ Е ЛИ СЪЩОТО ЗА КОЕТО СМЕ СЕ ЗАВЪРЗАЛИ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1997Г /ПЪРВО ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА/ СЛЕД КАТО ФИНАНСОВИЯТ ГЕНИЙ РУМЕН ГЕЧЕВ БЕШЕ НАПРАВИЛ 2000% ИНФЛАЦИЯ- СПРАВКА НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ БЕШЕ ФАЛИРАЛ 19 БАНКИ А 1 ДЛ 3000ЛВ, ЗНАЧИ ДА ЗАВЪРЖИМ ЛЕВА И ДА ДЪРЖИМ БГ ИКОНОМИКА СТАБИЛНА ЕВРОТО Е ДОБРО, НО ДА ГО ПРИЕМЕМ КАЗВАШ Е КОФТАК
3
0
 
1
 
! Отговори
Заглавието : преди 1 година
"Димитър Радев: Промяната на политическите процеси може да ускорят или забавят еврото"------------------- голяма мисъл, голямо нещо ! Това е пример, как се говори, без да се казва нищо !
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който внимава в картинката последните години знае че когато бързат да свършат нещо, значи не е добро за нас. Тези хора попринцип нищо не вършат, но сега много натискат за това евро. Не искат анализ, не искат дебат давай бързо да приемаме. Значи нещо лошо ни готвят.
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В нас имам принтер и имам банкноти по 20 евро и мога да си ги печатя и вече много пъти като съм ходил в Гърция на почивка съм пазарувал с мойо производство евро 20 евро неги проверияават дали са истински така че номера минава и почивката в Гърция ми излиза без платна