Томислав Дончев: Тече мощна търговия с народни представители

Ееехее, какъв А отбор е управлявал, написа Десислава Атанасова
13 юни 2022 20:46, Нели Христова
67
Томислав Дончев:  Тече мощна търговия с народни представители
Снимка: БГНЕС

"Разбирам, че тече мощна търговия с народни представители. За да е по- лесно и прозрачно, предлагам да се организира борса за покупка и продажба на депутати". Това написа депутатът от ГЕРБ Томислав Дончев във Facebook по повод напускането на шестима депутати от ИТН.

Още по темата

"Явява се кандидата, който иска да бъде продаден, а заинтересованите наддават. Прозрачно, почтено и модерно! #fairtrade", написа още Дончев.

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пък написа във фейсбук: "Ееехее, какъв А отбор е управлявал..... мафия, мутри, душевни отпадъци и истЕнски мъже"

Депутати ще напуснат групата на ИТН в парламента. Те са организирани от подалия оставка спортен министър на ИТН Радостин Василев, който бил против спуснатото от партийния лидер напускане на правителството. Това са Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев.

По-късно и лидерът на ИТН Слави Трифонов потвърди новината. Миналата седмица Трифонов обяви, че напускат правителството. Някои от народните му представители обаче не са съгласни с това решение. Сред тях е и министърът на спорта Радостин Василев, който е от квотата на ИТН, но след партийното решение подаде оставката си в петък.

През последният динамичен час последваха и пресконференции на "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Иво Атанасов бивщ депутат едно време беше написал книгата Парламентът като Мъпет шоу. Прочетете я
44
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ГЕРБ та ГЕРБ! Отворете си очите и гледайте какво правят ПОЧТЕНИТЕ от ПП и ИТН, как с лека ръка задраскват гласовете на хората/макар и с мадуровските машини/, благодарение на които са в парламента! Нулева корупция беше мотото на простия и неграмотен Киро, дошъл от май-ната си канадска! А това, какво е! Явно камъните трябва да започнат да падат!
43
5
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
хаха и гроб заквичаха...имало Свободни хора в България...матрял викаше бочко,така сме оцелели 1400 въпреки *** атанасова и много говерещият и нищо не казващ...от габрово...отмъкна едни милиарди за електронно...и го нямаме...факти които всеки с гънка може да провери...та ви санираха...ама топло ли вие?та щяхте да сте швейцаерците на балканите...ама само гробарите са като тях...децата ви берат зарзават в ЕС за ...дребни пари...ам вие си им вервайте!!!по Делата е казано и в Библията...
42
2
 
7
 
! Отговори
Деската ги закопа преди 1 година
Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова пък написа във фейсбук: "Ееехее, какъв А отбор е управлявал..... мафия, мутри, душевни отпадъци и истЕнски мъже"
41
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Истински са кремвиршите. Като едно време.
40
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Депутатите от ИТН които са се продали на ПП трябва да се срамуват от избирателите си които са гласували за тях. Аз не искам гласът ми да отиде в ПП. Нали Рашков казваше, че купуването и продаването на гласове е престъпление. В такъв случай няма смисъл да ходим на избори, след като ще се купуват депутати. Нали ПП са против корупцията, а купуват депутати от друга партия и си назначават роднини и приятели на високи постове. ОСТАВКА
39
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и ДПС не успяха да свалят правителството. "Не печелиш, опитай пак". Язък за парите за лотарийния билет, който си пуснаха Боко и Доган. Слави и Тошко не свършиха работата за ГЕРБ и ДПС.
38
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славуца я ни кажи честити ли рожденния ден на Тиквата днес? Разпадането на правителството ли ти беше подаръка по мутренски? После Дончев пише щуротии във фейсбук
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ опитаха да купят само Слави и Тошко. Не са платили на другите депутати. Те не знаят нищо за взетите пари от Слави и Тошко.
36
1
 
3
 
! Отговори
бай Ламби преди 1 година
До Анонимен 43 Абе ти кът не ги разбираш нещата що са обаждаш бре?Ква обществена поръчка те гони?Те сега направо ги пазарят депутатити по инхаус процедурата.Аз само се чудя, Рашо що са не обажда сега ами мълчи кът тъпан?По изборите са съдра да оди по селските бакалии,да събира тефтерити с вересиите на ората и да вика че били списъци с купени гласове.А сега седи и дреме кът пуяк на пращина.Кой знай ка е седнал у некой от 17-те апартамента,пие си мастиката и ич ни муй на оная работа кво стаа тука.
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ и СЛАВИ имат общи приятели бизнесмени, които ги свързват. Те са различни партии с общи приятели бизнесмени. Политиката и избирателите ги разделят, но общите бизнесмени приятели ги обединяват. Уж са противници в политиката, но това е игра пред избирателите, шоу за телевизиите. Бизнесмените са общи.
34
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ го могат най-добре
33
1
 
10
 
! Отговори
До 43 преди 1 година
Но да се обяви и произхода на парите и кой плаща,ако ще е " поръчка" !
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина, защо не се прави обществена поръчка при тази покупка на депутати? Доколкото разбирам, стойността на доставките надвишава праговете, посочени в закона. Или пък през стоковата борса. После Киро да не мрънка, че Сметната палата и Държавен финансов контрол са от Мафията. Не може така, угулешката, другари!
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес почтенността бележи нов връх - почтено бяха напазарувани 6 депутати. Открито и прозрачно, на честен търг, а не през ин-хаус процедура. Голям напредък! Така се прави почтена политика, каза Кирил Пинокио Петков.
30
0
 
12
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Дончев е прав да се направи борса като за тока - най скьпият депутат получава вьзможността да подкрепи подмяната
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Купуват депутати без обществена поръчка,а по " корупционния "модел ин хаус,но не явно ,с модифицирано по тайна доба.Най добре да се организира панаир като този за продажба на булки на един етнос,официално,да има оглед и начална цена.
28
2
 
13
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 31 САМО ТИ НЕ РАЗБРА ЧЕ БОРИСОВ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УПРАВЛЯВА ФАЛИРАЛАТА БЪЛГАРИЯ ОТ ШАЙКАТА НА ПЪПЪ И *** ПОЗОРНИ
27
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
ТроЛчета мили, тука ГЕРБ няма нищо общо! Едните обвиняват другите че са "мутри", те пък ги обвиняват че са се продали, изобщо... красота! А Кики Кривата уста пък борил "задкулисието"? Да паднеш от смях!Да не забравяме как хариза енергитиката на офшорка, за която никой не разбра! И че водеше преговори с РСМ, за които също никой не знаеше! Ама да не мислите че това е "задкулисие"! Виж , тайните срещи с с Ленка в потайни квартири, точно преди да я назначи на заплата от 14 000, това всички разбраха
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във всички партии има значителен брой членове и симпатизанти, привлечени от идеята за кяр. Често ги наричат "клиенти". Има и инфилтрирани "къртици" и "лобисти". Пак за кяр. Ставаме свидетели на замерваме с традиционни етикети и звания като "предатели", "купени" и др. Заради кяра забравят, че са овластени от избирателите (народа) да вършат полезна народна работа!